Proștii adoră statul totalitar și arestul la domiciliu. Vegetarea mondială

 

Dacă citeşti comentariile postate pe internet la unele articole care contestă măsurile abuzive impuse de autorităţi – cum ar fi stupida măsurare a temperaturii înainte de a intra în magazine – te îngrozeşti! Mulţi oameni refuză sa gândească! Ne-am transformat în niște viețuitoare care consumă și se reproduc! E normal că ne simţim mai aproape de maimuță, decât de Dumnezeu! Și fiind maimuțe, o să sfârșim în locul lor, pentru cei care gândesc!

Știți cum începe dictatura? Prin pierderea drepturilor și libertăților! Care? Oricare! Oricât de mic/mică! Cum se poate aşa ceva? Din comoditatea de a gândi mai întâi și de a reacționa mai apoi!

„Ce dacă mă filmează peste tot, nu am nimic de ascuns! Lumea o sa fie mai sigură!
Ce dacă prin celular se știe tot timpul unde sunt? Dacă mă răpește cineva, poate fi de folos!
Ce dacă datele mele circulă prin net neprotejate? Le dau eu de bună voie în plus, prin facebook/instagram…
Ce dacă mi se ia temperatura? Abia știu și eu cum stau!
Ce dacă nu mai există bani lichizi? Nu mai poate nimeni «spăla» bani!
Ce dacă ne vaccinează cu forța? O să fim mai sănătoşi!
Ce dacă ne pun cip? E mai simplu pentru toți!”

Sunt discuții pe care le citești/auzi tot mai des de la oameni de la care nu te-ai aștepta să fie așa superficiali! Sub dictatură ne închipuiam că suntem închişi într-o țară (cum de fapt am fost). Noi, cei care am trăit „pandemia”, știm cum este să fii închis într-o casă/apartament. Putem fi însă închiși pe o planetă! Pământul tot poate fi o închisoare, și dacă nu ne trezim, așa o să fie!

A fi închis nu înseamnă neapărat să rămâi într-un spațiu anume pe care îl poți folosi, ci și lipsa dreptului de a-l folosi fără restricții. O închisoare este pedeapsă nu doar prin faptul că eşti obligat să stai într-un spațiu închis, cât prin privarea de a face ce vrei, când vrei, dacă vrei de bună voie, nu prin constrângere!

Urmărirea continuă este specifică deținuților (la domiciliu) care poartă un cip! Nu a oamenilor liberi! Poate doar a animalelor. Unii oameni le pun cip câinilor de companie, ca să fie identificat stăpânul atunci când cățelul se pierde! Ca să știe toata lumea că este proprietatea cuiva! Ca să poată fi recuperat prin identificare!

Vaccinarea este un procedeu medical care poate produce mai mult rău decât bine! Și cel mai mare rău nu înseamnă neapărat să mori! Rău înseamnă să ramâi și dependent pe viață de altcineva care să te îngrijească! Cum se face atunci că pentru o operație riscantă este necesar să-ți dai acordul, în timp ce vaccinarea poate să devină obligatorie?

Lumea consideră ca avuția îți dă putere. Totuşi, mai multă putere îți dau informațiile! Cu bani este greu să-l cumperi pe fiecare, dar prin intermediul unor informaţii manevrate cu abilitate, pot fi subjugate masele. Şi tot cunoaşterea te ajută să nu te laşi manipulat.

Libertatea este un dar dumnezeiesc. Dacă Dumnezeu în nemărginita lui înţelepciune ne-a lăsat liberi, ar fi necesar să luptăm să rămâneam așa și față de puterea pământească!

Citiţi şi:

Declarația anului: Emil Constantinescu despre pandemie, globalism multipolar, manipulare

Turma de «idioți utili» ce există în România

 

yogaesoteric
23 iunie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More