Raport bombă demonstrează influența lui Soros asupra președintelui SUA, Joe Biden

În Congresul SUA au fost ridicate întrebări în legătură cu rapoartele recente potrivit cărora George Soros ar avea prea multă influență asupra administrației lui Joe Biden, relatează En Volve. După cum a remarcat sursa citată anterior, secretarul de stat al lui Joe Biden, Antony Blinken, are legături profunde cu miliardarul globalist Soros, potrivit unui nou raport bombă.

Legăturile au fost descoperite de jurnalistul de investigație Matt Palumbo în cartea sa de curând apărută, The Man Behind the Curtain: Inside the Secret Network of George Soros (Omul din spatele cortinei: În interiorul rețelei secrete a lui George Soros). Potrivit lui Palumbo, relația nepotrivită îl împuternicește pe Soros să aibă o influență directă asupra Casei Albe și a Departamentului de Stat al lui Biden.

În urma acestui raport, reprezentantul Lee Zeldin (R-NY) a cerut acum date concrete de la secretarul Blinken cu privire la sancțiunile Departamentului de Stat împotriva fostului președinte și prim-ministru albanez Sali Berisha. Berisha este un adversar înverșunat al lui Soros, cu care a făcut schimb de replici publice în numeroase ocazii.

Blinken are, de asemenea, legături de familie cu Soros. Aceste numeroase legături cu Soros au ridicat mari semnale de alarmă atunci când Blinken l-a sancționat pe Berisha la începutul lunii mai 2021.

În ceea ce privește solicitarea sa de informații despre „corupția semnificativă” pe care Blinken a pretins-o despre Berisha, Zeldin a scris pe 24 noiembrie anul trecut:

Au trecut cinci luni de când am făcut cererea mea inițială, ceea ce este substanțial mai mult decât suficient timp pentru a răspunde în mod adecvat. Aceasta este a treia mea cerere de informații suplimentare de când am ridicat problema sancționării lui Sali Berisha de către secretarul Blinken în timpul audierii din 7 iunie 2021 a Comisiei pentru afaceri externe a Camerei Reprezentanților.

Congresul joacă un rol important de supraveghere a ramurii executive, inclusiv a Departamentului de Stat, dar biroul meu a primit alarmant de puține detalii ca răspuns la solicitările mele. Este inacceptabil și suspect faptul că Departamentul de Stat nu a îndeplinit suficient de repede această cerere de informații suplimentare și a ales în schimb să încetinească o cerere de transparență din partea Congresului.

Bongino.com raportează: Reprezentantul Zeldin a făcut referire la legătura cu Soros atunci când l-a interogat inițial pe Blinken în timpul acelei ședințe a Comisiei pentru afaceri externe a Camerei în iunie, cu privire la sancțiunile drastice care au venit „aparent de nicăieri”. „Era cunoscut și ca fiind un adversar agresiv al lui George Soros. Ce informații specifice puteți împărtăși cu comisia în acest moment pentru a justifica această mișcare dramatică?”, a întrebat Zeldin.

Ca răspuns la întrebări, Blinken a negat că a avut vreo legătură cu Soros, dar a spus că nu poate vorbi în numele nimănui altcuiva de la Departamentul de Stat. Când a fost presat cu privire la dovezile de corupție, Blinken a spus că au fost respectate toate protocoalele corespunzătoare, neoferind în același timp nicio dovadă de corupție de orice fel.

În timpul interogatoriului, Blinken i-a răspuns calm lui Zeldin, asigurându-l în același timp că va putea furniza dovezile privind presupusa corupție după audiere, dar că nu le va furniza acolo. Și, bineînțeles, totul a fost un șiretlic, iar aceste dovezi încă nu au ieșit la iveală în ciuda multiplelor solicitări.

Departamentul de Stat a deviat în răspunsul inițial (și singurul) dat lui Zeldin, susținând practic că „am făcut noi înșine investigația și am făcut totul corect”, scriind: „Departamentul de Stat poate confirma că a urmat procedurile stabilite pentru a stabili că a fost implicat în acte de corupție semnificative în perioada în care era funcționar public”, dar, din nou, nu a fost furnizată nicio dovadă.

Ulterior, Zeldin a răspuns întrebând cum se face că sancțiunile vin acum, în ciuda faptului că Berisha a părăsit funcția în 2013, în timpul administrației Obama-Biden. Zeldin a solicitat un răspuns scris și o întâlnire cu oficialul corespunzător al Departamentului de Stat pentru a discuta în profunzime și a examina orice informații noi pentru presupusa corupție și procesul folosit de Departament „care a dus la aceste sancțiuni opt ani și două administrații prezidențiale americane mai târziu”.

Lipsa de răspuns la aceste întrebări este cea care a promovat ultima scrisoare a lui Zeldin. Și cu siguranță există o mulțime de întrebări care necesită răspunsuri.

Așa cum documentez în cartea mea despre George Soros, în curs de apariție:

Responsabil pentru furnizarea faptelor privind presupusa corupție a lui Berisha către Departamentul de Stat este East-West Management Institute. Institutul este condus de o femeie pe nume Delina Fico, care are titlul de director al societății civile. Institutul de Management Est-Vest este unul dintre cele două grupuri create de Soros (celălalt fiind Universitatea Central Europeană) pe care acesta spune că le „are în vedere ca instituții permanente”. Fico a fost cândva logodită cu președintele socialist albanez Edi Rama, iar mai târziu s-a căsătorit cu Bledi Çuçi, unul dintre cei mai apropiați aliați ai lui Rama.

Evident, Blinken nu poate vorbi în numele nimănui altcuiva de la Departamentul de Stat atunci când vine vorba de legăturile acestora cu Soros, sau chiar cu propriul său tată. Tatăl lui Antony, Donald Blinken, și soția sa, Vera, au finanțat Arhivele societății deschise Vera și Donald Blinken de la Universitatea Central Europeană (CEU) a lui Soros, care găzduiește o colecție digitală de documente istorice maghiare. Trioul a fost, de asemenea, fotografiat împreună.

Într-un raport al Soros Foundations Network din 2002, tatăl lui Blinken figurează în Consiliul de Administrație al CEU, al treilea după Soros (președinte) și Aryeh Neier. Donald Blinken a fost ambasador al SUA în Ungaria între 1994 și 1998, chiar în perioada în care Soros se stabilea acolo, iar el și soția sa au avut legături strânse cu guvernul socialist.

Blogul cotidian Hungarian Spectrum, care se mândrește cu Soros printre donatorii săi, l-a celebrat pe Blinken ca fiind o potențială alegere pentru funcția de secretar de stat după alegerile din 2020, deoarece „Ungaria nu va fi uitată în următorii patru sau poate opt ani la Washington”.

După ce Blinken a fost confirmat în funcția de secretar de stat, ziarul maghiar Magyar Nemzet a numit aceasta „o veste grozavă pentru George Soros”.

Iar acest aspect ridică cea mai mare întrebare dintre toate: face Departamentul de Stat al lui Biden ceea ce îi cere Soros?

Autor Andrei Nicolae

Citiți și:
Oamenii lui Soros în cele mai înalte poziții în echipa lui Biden
Premierul sloven, Janez Janša, a publicat un tweet și o fotografie cu 13 dintre cele 226 marionete ale lui Soros din Parlamentul European, spre disperarea sorosiștilor de la Bruxelles
Legături periculoase. Un site american spune că a găsit conexiuni financiare între Joe Biden, democrați și Black Lives Matter

 

yogaesoteric
3 iunie 2022

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More