RAPORT SECRET al CDC: De la lansarea operaţiunii Warp Speed, cel puţin 1,1 milioane de americani au murit „subit”

Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor din SUA (CDC) a confirmat discret că cel puţin 1,1 milioane de americani au murit „subit” de când „vaccinurile” contra coronavirusului Wuhan (covid-19) au fost introduse prin operaţiunea Warp Speed.

De la momentul la care Agenţia Americană pentru Alimente şi Medicamente (FDA) a acordat autorizaţia de utilizare de urgenţă (EUA) pentru vaccinuri, mai mult de şase milioane de americani au murit, în total. Din acest total, 1,106,079 decese sunt considerate ca fiind „în plus”, raportate la media celor cinci ani anteriori, începând cu 2015 şi până în 2019.

Alte informaţii guvernamentale confirmă că ratele mortalităţii la 100.000 de oameni sunt mult mai mari în rândul celor „complet vaccinaţi”, sugerând că injecţiile covid sunt cauza acestei mortalităţi în exces.

Să mulţumim Organizaţiei pentru Dezvoltare şi Cooperare Economică (OEC) pentru aceste informaţii şi pentru că face munca pe care CDC şi FDA refuză să o facă, împiedicând astfel publicul să vadă dezastrul.

Organizaţie interguvernamentală cu 38 de ţări membre, OEC a fost înfiinţată în 1961 pentru a „stimula progresul economic şi comerţul internaţional”. Printre altele, organizaţia strânge informaţii şi le interpretează prezentându-le apoi într-o formă uşor de înţeles.

Oamenii au început să moară DUPĂ ce au fost introduce vaccinurile, nu înainte.

Până acum, în fiecare săptămână din 2022 s-a văzut un număr semnificativ şi notabil de morţi în exces. La un moment dat, au fost semnalate mai mult de 350.000 de decese suplimentare pe săptămână, chiar dacă media a scăzut cumva de atunci.

Asta înseamnă că în săptămâna 38 a anului 2022 au murit cu 1.700 de americani mai mult decât în săptămâna 38 din anul 2021, în ciuda faptului că a existat un uriaş val de pretinse decese de covid-19 în această perioadă,” relatează The Exposé conform informaţiilor.

Altfel spus, sunt mai multe decese suplimentare în perioada post-vaccin decât în perioada pre-vaccin, când mass-media şi guvernul speriau pe toată lumea cu „covidul”. Se pare că adevărata ameninţare este vaccinul.

Şi asta nu e cel mai mare rău”, a adăugat The Exposé. „Deoarece datele oficiale ale CDC arată că 2021 a fost un an record al deceselor în SUA, înregistrându-se cu peste 100.000 mai multe decât în 2020, când nu apăruseră încă vaccinurile experimentale covid-19.”

Cifrele oficiale de la CDC arată că peste 101.000 oameni au murit în plus în 2021, după ce Operaţiunea Warp Speed a fost pusă în aplicare, în comparaţie cu 2020 când vaccinurile nu fuseseră încă dezlănţuite.

Prima injecţie împotriva covid-19 a fost administrată în SUA în 14 decembrie 2020, şi conform cifrelor discret date publicităţii de către CDC, 6.090.716 de americani şi-au pierdut vieţile în mod tragic după această dată până în săptămâna 38 a anului 2022”, menţionează The Exposé.

Dacă injecţiile anti-covid au fost cu adevărat introduse cu scopul de a „salva vieţi”, cu siguranţă că au făcut o treabă îngrozitoare. Oamenii mai mult au murit din cauza injecţiilor, care practic ar fi salvat vieţi dacă mai degrabă nu ar fi fost introduse.

Am citit de curând că numărul deceselor în exces la nivel global depăşeşte 75 de milioane”, a scris un comentator. „Adăugaţi la aceasta pierderea capacităţii de recuperare, precum şi infertilitatea masculină şi feminină, şi astfel avem de a face cu un fenomen de extincţie în masă.”

Un altul spune că cifrele actuale, conform BizNews, arată 0,75 milioane, adică 750.000, decese în exces la nivel global în 2022.

Mortalitatea globală în exces este acum mai mare decât cea din timpul celui de-al Doilea Război Mondial”, a scris altcineva, insinuând că decesele cauzate de injecţiile anti-covid fac parte dintr-o campanie de depopulare în masă, componentă a unui al treilea război mondial în desfăşurare.

Dr. Eli David a scris pe Twitter că în Israel, 2020 a fost se pare „anul pandemic al secolului”, neexistând vaccinuri disponibile, dar că mortalitatea per total a fost mult mai mare în 2021 şi 2022, după ce vaccinurile au fost dezlănţuite.

Citiți și:
Studiu: Noi dovezi de cauzalitate între decesele subite și vaccinul ARNm: Când se petrece aceasta, inima nu pompează sânge și victima moare în decurs câteva secunde sau minute
Moartea subită și „credincioșii” utili ai noii „religii”
Asasinate în masă cu sânge rece. Moartea subită se prelinge din seringă

 

yogaesoteric
21 ianuarie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More