Studiu: Noi dovezi de cauzalitate între decesele subite și vaccinul ARNm: Când se petrece aceasta, inima nu pompează sânge și victima moare în decurs câteva secunde sau minute

Medicii patologi de la Spitalul Universitar din Heidelberg, Germania, au publicat dovezi directe care arată modul în care oamenii au murit după vaccinarea ARNm.

Articolul, „Caracterizarea histopatologică bazată pe autopsie a miocarditei după vaccinarea anti-SARS-CoV-2”, a fost publicat pe 27 noiembrie 2022, în revista Clinical Research in Cardiology, jurnalul oficial al Societății Germane de Cardiologie. Echipa de cercetare a autopsiat 25 de victime de diferite vârste care au fost găsite moarte acasă la 28 de zile de la vaccinare. Ei au examinat țesutul inimii celor decedați la microscop pentru a afla de ce acești oameni au murit din cauza tulburărilor de ritm cardiac atunci când nu aveau o boală cardiacă aparentă subiacentă.

Descoperirile noastre stabilesc fenotipul histologic al miocarditei asociate vaccinării letale”, au scris medicii. Fenotipul histologic înseamnă observarea directă a țesutului microscopic.

Acest studiu este revizuit de colegi. Aceasta este o știință adecvată și un diagnostic patologic definitiv realizat de către un grup de patologi germani de frunte”, a spus dr. John Campbell din Regatul Unit.

Tahicardia ventriculară are loc atunci când inima începe să bată atât de repede încât nu are timp să se umple cu sânge între bătăi, deci nu pompează în mod adecvat sângele. Problema provine din ventriculi: camerele care împing sângele din inimă către restul trupului.

Fibrilația este atunci când, în loc să bată, inima începe să tremure. Această problemă poate avea originea din ventriculi sau atrii. Atriile sunt camerele superioare care, practic, aspiră sânge în inimă prin extindere și contractare. Deși mai mulți oameni sunt familiarizați cu fibrilația atrială, fibrilația ventriculară este mult mai periculoasă și, de obicei, letală în câteva minute.

Defuncții cărora li s-a efectuat autopsia inimii în acest studiu au fost găsiți morți acasă, fiecare decedând din cauza tahicardiei sau fibrilației ventriculare în decurs de 28 de zile de la vaccinarea ARNm.

Macrofagele sunt celule mari care fac parte din sistemul nostru imunitar. Când sistemul imunitar funcționează corect, trupurile noastre folosesc macrofage pentru a ataca agenți infecțioși și alte materii străine. Macrofagele sunt o parte cheie a sistemului imunitar, ajutând la dezvoltarea normală a țesuturilor, precum și la repararea țesutului deteriorat, potrivit cercetătorilor de la Universitatea Northwestern.

În cazul persoanelor care au murit brusc, în decurs de o lună de la vaccinare, macrofagele le-au pătruns în mușchiul inimii, măcinându-l și provocând pete care au perturbat ritmul inimii. Această invazie de macrofage părea să fi scurtcircuitat literalmente impulsurile electrice din inimă, determinând-o să bată neregulat.

Bătăile neregulate au obosit mușchiul inimii. Când se petrece aceasta, inima nu pompează sânge și victima moare în decurs câteva secunde sau minute, cu excepția cazului în care există un defibrilator în apropiere.

Studiul evaluat de cercetătorii germani a inclus imagini la microscop care arată deteriorarea celulelor inimii victimelor, prezența limfocitelor (un alt tip de celulă imunitară mai mică) în mușchiul inimii și macrofage invazive în mușchiul inimii. Atât macrofage, cât și limfocite numite celule T-helper au fost găsite în țesutul inimii, conform The Epoch Times.

Citiți și:
Un studiu recent publicat în Vaccines Journal demonstrează că proteina Spike rămâne în inimă și în creier după vaccinarea anticovid
Cardiolog britanic: Este îngrijorător numărul de decese legate de probleme la inimă după vaccinare
Nou studiu prezintă „dovezi incontestabile” că vaccinurile anti-covid cu ARNm provoacă leziuni vasculare și ale organelor

 

yogaesoteric
17 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More