Războiul dintre tehnologie și ființele umane

Peste 180 de oameni de știință și medici din aproape 40 de țări avertizează lumea cu privire la riscurile 5G pentru sănătate. Răspunsul acestor oameni de știință la „Rezoluția 1815 a Consiliului Europei” o explică destul de succint:

Noi, oamenii de știință subsemnați, recomandăm un moratoriu asupra lansării celei de-a cincea generații, 5G, de telefonie mobilă până când potențialele pericole pentru sănătatea umană și mediul înconjurător au fost investigate pe deplin de oameni de știință independenți de industrie. 5G va crește substanțial expunerea la câmpuri electromagnetice cu frecvență radio (RF-EMF) foarte mare… și s-a dovedit a fi dăunător pentru oameni și mediu.”

Dacă încă nu te alarmezi în legătură cu pericolele radiației 5G, ar fi cazul s-o faci… Cu viteze de descărcare de până la 20 – 30 de ori mai rapide decât 4G, 5G promite o lume nouă, inclusiv să devină fundamentul pentru mașinile cu conducere automată, provocând totodată o listă lungă de riscuri potențiale pentru sănătate. „Cancerul 5G” poate fi de fapt unul dintre ele. Din această cauză, orașele Bruxelles și Geneva au blocat rețeaua și au interzis upgrade-urile la 5G. Diferența dintre 4G și 5G în termeni de gigahertz (GHz), unitatea de curent alternativ (AC) sau unde electromagnetice (EM) care afectează viteza de transmisie a dispozitivelor, este semnificativă.

Tehnologia 5G promite benzi radio milimetrice cuprinse între 30 și 300 GHz, în timp ce 4G ajunge la aproximativ 6 GHz. Când se aplică latenței video, aceasta se traduce prin viteze de până la 60 până la 120 de ori mai mari. Înainte de 2G, 3G și 4G, frecvențele radio erau benigne. Nu ne-am îngrijorat niciodată dacă emisiile noastre radio, în timp, ne-ar prăji sau nu creierul. Din păcate, odată ce conceptul de tehnologie „G” fără fir a fost inițiat, am început să expunem publicul global la frecvențe asemănătoare cu microundele la 1 miliard de cicluri pe secundă, adică 1 GHz. Oamenii, animalele și mediul înconjurător sunt toate expuse riscului de ani de zile. Dacă deja 4G a fost destul de nocivă, 5G duce jocul la un nivel cu totul nou de nebunie.

Trăind într-o lume 5G…

5G (sau a 5-a generație) se referă la cele mai avansate sisteme wireless recente. 5G promite să aducă canale mai multe, viteze mai mari, pachete mai mari de date, reacție exponențială și capacitatea de a conecta o serie de dispozitive dintr-o singură locație. La început, rețelele 5G nu vor funcționa la fel. Unele vor fi lente, iar unele dintre aceste rețele vor fi foarte rapide, dar cu acoperire limitată. În cele din urmă, vor forma o rețea globală, diferită de ceea ce s-a văzut până acum pe Pământ. Deși ar fi corect să presupunem că tehnologia 5G a fost testată pentru riscuri, aceasta pur și simplu nu s-a petrecut. Nu există date convingătoare despre riscurile pentru sănătate. Și cu toate astea, atât companiile cât și guvernele politice se grăbesc cu implementarea acestora. Oare de ce atâta grabă??!!

În România nu avem încă drumuri și autostrăzi, nu avem WC-uri igienice în școlile de la țară și vrem date la viteze mari și automobile ce se conduc singure??!!

Când se lansează 5G, acesta va fi primul test real asupra ființelor umane efectuat vreodată. Acest demers este fără precedent pentru o lansare tehnologică publică atât de largă. În timp ce lungimile de undă ale 4G se deplasează de-a lungul suprafeței pielii, undele milimetrice ale 5G sunt mai insidioase. Când sunt emise lungimi de undă 5G, pielea noastră le va absorbi automat, ceea ce va determina în mod natural creșterea temperaturii pielii și a creierului din zona de contact. https://humansarefree.com/2019/02/the-millimeter-waves-used-by-5g-will-be-highly-absorbed-by-the-skin.html

În timp ce majoritatea directorilor din industria wireless ignoră lista lungă de probleme legitime de sănătate 5G, majoritatea oamenilor de știință cred că publicul este în pericol și că sunt necesare teste suplimentare.

5G nu este pentru populație, ci pentru obiecte

O spunem noi, o spun si producătorii, o spun cunoscătorii domeniului, o spune realitatea faptică. Idioții utili și vânduții înțeleg oare faptul că 5G nu e pentru oameni, ci împotriva oamenilor?

Voice of America, 10 octombrie 2020 – „De fapt, societățile umane nu au o nevoie urgentă de 5G”, a declarat fondatorul și CEO-ul Huawei, Ren Zhengfei, „ceea ce oamenii au nevoie acum este banda largă, iar conținutul principal al 5G NU este banda largă.” (sursa)

5G cauzează cancer?

Mulți oameni de știință înțeleg că radiațiile electromagnetice care se scurg prin ușile cuptoarelor noastre cu microunde sunt cancerigene și, prin urmare, pot provoca cancer. Majoritatea acestor oameni de știință cred, de asemenea, că aceste unde sunt mutagene, adică schimbă structura ADN a ființelor vii. Lansarea 5G va fi asemănătoare cu pornirea cuptorului cu microunde, deschiderea ușii și lăsarea în funcțiune pentru tot restul vieții. Există un motiv bun pentru care sute de oameni de știință iau măsuri împotriva industriei wireless.

Sunt antenele 5G periculoase?

În ultimii zece ani, tehnologia 5G a fost în curs de dezvoltare. Planificată inițial ca un strat deasupra 3G și 4G, 5G devine rapid o lume proprie. Fiecare turn celular din cartierul dvs. emite radiații cu frecvență radio (RF). Aceste dispozitive vor fi în partea superioară sau laterală a milioane de clădiri din întreaga lume. Industria wireless nu construiește doar o infrastructură care oferă descărcări mai rapide; construiește un cuptor cu microunde global. Da, turnurile și mini-stațiile 5G sunt extrem de periculoase. Nu numai că undele milimetrice mai scurte sunt mai periculoase pentru ființele umane, datorită intensității tehnologiei, dar vor necesita și milioane de mini turnuri celulare, potențial un turn pentru două până la opt case.

Aceasta înseamnă că expunerea la radiații RF a ființei umane nu numai că va crește, dar va crește chiar exponențial în câteva luni. Aceste turnuri nu sunt doar periculoase; sunt letale – și ar fi cazul să fie considerate o crimă împotriva umanității.

Riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G

Există o mulțime de discuții convingătoare între oamenii de știință care duc un adevărat război împotriva tehnologiei 5G netestate. În general, radiațiile fac un rău major ființelor umane și animalelor – ne distrug ADN-ul, fie prin forțarea mutațiilor ADN-ului, fie prin uciderea unor grupuri specifice de celule, toate ducând la cancer. https://www.gaia.com/video/creating-emf-free-oasis-jeromy-johnson

Conform unor studii ale oamenilor de știință independenți, iată la ce să vă așteptați dacă experimentați o expunere prelungită la radiații:

– Greaţă
– Umflături
– Pierderea părului
– Scăderea apetitului, inclusiv sexual și moartea spermatozoizilor
– Energie slabă
– Stare generală de rău

– Măduva osoasă deteriorată
– Organe deteriorate
– Depresie profundă
– Confuzie
– Infecții
– Incapacitate și moarte

Cum să vă protejați împotriva radiațiilor 5G

Pe lângă mutarea pe Marte sau pe Lună (după cum bine știți și în orbita joasă a Pământului vor fi amplasați cca. 40.000 de sateliți 5G ce vor bombarda planeta cu radiațiile lor), suntem limitați în modalități de a ne proteja de această tehnologie periculoasă. Efectele asupra sănătății ale radiațiilor turnului celular sunt reale.

Deoarece vor exista mii de aceste turnuri și stații în fiecare oraș, va fi aproape imposibil să le eviți. Având în vedere cât de dependenți suntem de dispozitivele noastre, publicul larg va tinde spre a-și risca viața și pe cea a membrilor familiei lor pentru a susține dependențele noastre legate de un penibil ecran.

Acestea fiind spuse, există câteva acțiuni pe care le putem face pentru a ne proteja de radiații. Cu cât ne concentrăm mai mult pe sănătatea și dieta noastră, cu atât mai mult sistemul nostru imunitar, prima barieră fiind aura noastră energetică, se poate apăra împotriva provocărilor legate de radiațiile 5G.

Spirulina, iarba de grâu, vitamina C naturală și suplimente similare sunt forme consumabile de lumină solară, care ne vor îmbunătăți întotdeauna sănătatea și ne vor ridica vibrațiile.

Yoga, meditația și diferite forme de rugăciune pot fi, de asemenea, benefice în protejarea energiilor noastre vitale. În timp ce frica ne poate slăbi câmpurile electromagnetice, dragostea, intimitatea și interacțiunea socială le pot întări. Cel mai important demers pe care îl putem face este să ne concentrăm pe îmbunătățirea stării noastre de sănătate, a stărilor de spirit și a expunerii la natură. Avem întotdeauna controlul viitorului nostru, chiar dacă publicul larg se îndreaptă într-o altă direcție. Iată câteva idei pentru a vă oferi o șansă de luptă:

  1. Nu locuiți lângă un turn celular sau o mini-stație.
  2. Cumpărați un scut EMF și continuați să măsurați nivelurile de radiații la mai puțin de 100 de metri de casa dvs.
  3. Mâncați sănătos și luați suplimente care stimulează imunitatea.
  4. Petreceți mult timp în pădure.
  5. Abțineți-vă de la utilizarea telefonului mobil pentru perioade lungi de timp, inclusiv să nu vă păstrați niciodată telefonul mobil în dormitor, închideți-l noaptea.
  6. Când călătoriți cu telefonul mobil, păstrați-l într-o pungă de protecție EMF.
  7. Luați în considerare achiziționarea unor orgonite, care se pare că împrăștie câmpurile electromagnetice și le transformă în unde benefice. Dr. Wilhelm Reich a dezvoltat acest compozit unic.
  8. Educați-vă continuu despre industria wireless și despre sprijinul guvernului global pentru acest proiect dement.
  9. Rămâneți puternic, evitați frica și continuați să vă elevați vibrațiile prin gândire benefică, iertare și atenție sporită față de sănătatea conștiinței, cea emoțională și fizică.
  10. Lângă casa dvs. să aveți copaci mari, bătrâni, aceștia atenuează foarte mult din câmpurile EMP.

Controlul mental al MK Ultra este desfășurat prin propaganda presei de masă și a politicienilor mincinoși și se poate vedea clar că isteria covid este inamicul invizibil pe care îl folosesc tiranii pentru a împinge înainte Agenda 21 a Națiunilor Unite și a avansa Agenda 2030. Mai jos este o infografică care oferă planul în 12 etape al utilizării unui „virus” practic nedovedit pentru a crea Noua Ordine Mondială acesta fiind în progres, cu excepția cazului în care oamenii îl opresc.

Pe măsură ce lumea se adâncește în sărăcie, superbogații de top s-au îmbogățit fără precedent, având un profit în valoare de 10 trilioane de dolari, datorită înșelătoriei covid-19.

În prezent, suntem la pasul 8 și ne îndreptăm rapid spre pasul 9.

După pasul 9, toate pariurile sunt dezactivate, deoarece până la acel moment, majoritatea întreprinderilor mici vor fi falimentate din cauza blocărilor ilegale, iar singurele companii deschise vor rămâne corporațiile gigantice. Deja ni se spune că există „lipsă de monede” și multe magazine solicită plăți cu cardul mai degrabă decât în numerar, cu excepția cazului în care aveți suma corectă. Foaia de parcurs de mai sus pare să fie pe același drum cu ceea ce vedem avansând spre un sistem financiar digital, fără cash.

Este timpul ca oamenii să se trezească din somnul letargic, să oprească televizorul, să înceteze să creadă narațiunea paradigmei „dreapta/stânga” și să înceapă închiderea tiranilor și apărarea libertății!

Citiți și:
John Patterson împotriva 5G
Studiu: Decesele de covid-19 sunt mai numeroase în statele care au implementat tehnologia 5G

 

yogaesoteric
8 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More