Ucraina este un caz special

Oliver Stone are două documentare bune (Ukraine on Fire și Revealing Ukraine) despre dedesubturile revoluției portocalii și implicarea serviciilor americane și a politicului în Ucraina. Primul documentar a fost interzis de You Tube inițial și probabil că alte medii de comunicare virtuală „on-line” se vor alătura corului „cancel culture”.

Sunt mereu interesante aceste mașinațiuni oculte, cum se insinuează într-o țară CIA și o subminează cu ajutorul unor trădători, dar Ucraina este un caz special având grupări neo-naziste și ultra-naționaliste, cu o viziune asupra viitorului țării care nu include alte etnii. Parcă ai în față perioada interbelică.

Sunt multe asemănări cu lovitura de stat din România comunistă a anului 1989, inclusiv acei „teroriști” care produc victimele și imediat după se votează o lege de amnistiere și ocultare a evenimentelor și a trăgătorilor, care cu certitudine sunt cunoscuți la un anumit nivel al serviciilor și politicului. În cazul Ucrainei complotul a fost descoperit întrucâtva.

Citiți și:
Un documentar pe care probabil nu-l veți viziona niciodata la TV: «Ukraine on Fire», de Oliver Stone (I)
Batalionele Azov și Aïdar – Formațiuni paramilitare ucrainene de extremă dreapta naziste. Cu ei Ucraina vrea în UE și NATO

 

yogaesoteric
9 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More