Regizorul Oliver Stone, de trei ori premiat cu Oscar: «Pokemon Go e un instrument de spionaj»

 

Regizorul Oliver Stone, una dintre cele mai curajoase vedete americane, un contestatar virulent al planurilor ocultei de creare a așa-numitei Noi Ordini Mondiale, face o declarație șocantă despre Pokemon Go, noua nebunie virală care arată gradul de îndobitocire a populației adulte.

Dacă ar fi doar copiii cei prinși în mrejele vânătorii de monstruleți pe străzile lumii, parcă nu ar fi atât de grav. Tragedia este că oameni în toată firea aleargă ca bezmeticii pe străzi și prin parcuri, ore întregi, obsedați de joc.

E tragic să vedem la ce nivel de stupiditate au ajuns mulți tineri și adulți de pe această planetă. Și dacă Oana Pellea își exprima convingerea că această variantă a jocului Pokemon este un experiment social, Oliver Stone, multiplu câștigător al Oscarului, merge încă mai departe.

Iată ce a spus el la prezentarea filmului Snowden, care tratează subiectul spionajului masiv pe care Statele Unite îl practică pe ascuns la adresa cetăţenilor:

„Au investit o groază de bani în supraveghere, în acumularea de informaţii. Supraveghează absolut toate persoanele din camera asta pentru informaţii. Ce cumperi, ce îţi place. Comportamentul tău. Pokemon Go face acelaşi lucru. Unii oameni îi spun capitalism al supravegherii. Ne manipulează comportamentul şi începem să ne comportăm într-un anume fel. Vom deveni un fel de societate robot în care vor şti cum vrem să ne comportăm şi ne vor spune ce să facem. Este ceea ce numim totalitarism.”

Fără alte comentarii!


Citiți și:

«Pokemon Go», creația CIA? Oamenii plătesc de proşti ce sunt mulţi bani ca să fie spionați mai mult și o fac cu zâmbetul pe buze

Regizorul american Oliver Stone: Uitați de ISIS! America este adevărata AMENINȚARE pentru lume!

 

yogaesoteric
13 octombrie 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More