Rețeta secretă a profesorului Mermerski – Distruge celulele canceroase şi vindecă apoi întregul organism!

 

Aceasta este o reţetă eficientă pentru tratarea întregului organism, care în plus are capacitatea de a purifica vasele sanguine, de a vindeca sistemul cardiovascular, de a purifica ficatul, rinichii, întregul sistem excretor, precum şi sistemul digestiv de microflora patogenă.

Această reţetă îmbunătăţeşte funcţia cerebrală şi memoria, protejează împotriva apariţiei atacului de cord şi îi vindecă pe cei care au suferit de un atac de cord. De asemenea, contribuie la tratarea articulaţiilor inflamate şi nu în ultimul rând este un minunat remediu împotriva anumitor tipuri de cancer.

Reţeta secretă a profesorului Mermerski

Ingrediente

•  400 de grame de cereale germinate (grâu)

•  15 lămâi (organice)

•  12 căţei de usturoi

•  1 kilogram de miere naturală

•  400 de grame de nuci

Modul de preparare

Prepararea grâului încolţit – 400 de grame de grâu se pun într-un borcan şi se toarnă suficientă apă minerală peste cereale. După aproximativ 72 de ore se strecoară cu ajutorul unui tifon sau cu ajutorul unei strecurători.

Se lasă o parte din grâul ce a fost înmuiat în borcan. După aproximativ 36 – 40 de ore vei vedea primii germeni de grâu (1-2 mm lungime).

Macină grâul germinat, împreună cu căţeii de usturoi şi cu nucile. Se taie cinci lămâi cu tot cu coajă şi se mixează, apoi se amestecă totul într-un vas mare. Din restul de lămâi rămase vei avea nevoie doar de sucul acestora, pe care-l vei adăuga la restul ingredientelor amestecate. Adaugă apoi şi mierea, iar după aceea amestecă totul cu o lingură de lemn. Se toarnă în borcane de sticlă care vor fi păstrate în frigider. După cinci zile, amestecul va fi gata pentru consum.

Mod de administrare

Se administrează 1-2 linguri din amestec cu 30 de minute înainte de micul dejun,  înainte de prânz şi seara înainte de culcare. Se va face o cură de maxim 49 de zile în decursul unui an.

Aceasta reţetă garantează sănătatea şi longevitatea organismului tău deoarece conţine o mulțime de vitamine necesare, săruri minerale, substanţe bioactive, carbohidraţi şi grăsimi vegetale. Această reţetă îmbunătăţeşte în mod gradat performanţa tuturor organelor şi glandelor organismului!


Citiți și:

Tratament anticancer: Remediul pe bază de Aloe Vera descoperit de un călugăr

Ghimbirul este mai eficient de 10.000 de ori împotriva cancerului decât citostaticele

Turmericul este una din plantele cele mai temeinic cercetate la ora actuală, devenind subiectul a peste 5600 de studii biomedicale

 

yogaesoteric
19 ianuarie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More