Unele femei injectate recent cu vaccinurile experimentale împotriva covid prezintă semne comune cu cancerul mamar

Un grup de medici din statul american Utah au descoperit ceva terifiant în unele mamografii făcute recent la Centrul dedicat afecțiunilor mamare din Salt Lake City, Utah. Unele femei care au fost injectate cu vaccinurile experimentale covid prezintă o inflamație anormală a ganglionilor limfatici din jurul sânilor, informează NaturalNews.com.

Potrivit doctorilor de la Intermountain Healthcare, unele dintre femeile cărora li s-au administrat recent vaccinurile experimentale împotriva covid prezintă semne comune cu cancerul la sân.

Dr. Brett Parkinson avertizează: „Ori de câte ori vedem așa ceva pe o mamografie obișnuită, le chemăm pe acele paciente la control, pentru că asta poate însemna fie un cancer mamar metastatic, care se extinde către ganglionii limfatici, fie cancer limfatic, fie leucemie”.

În loc să se concentreze pe cauza acestei probleme (vaccinurile împotriva covid), doctorii le spun în prezent femeilor să nu facă mamografii după vaccinare. Ceea ce nu se vede, nu există…

Vaccinurile experimentale cauzează o inflamare a țesutului mamar

Vaccinurile împotriva covid nu doar cauzează un răspuns inflamator în brațul celor injectați, după cum se observă la majoritatea vaccinurilor, ci provoacă și o inflamare în tot țesutul mamar al femeilor. Doctorii sunt îngrijorați din cauză că inflamația crește cu fiecare doză de vaccin administrată. După prima doză a vaccinului Moderna, femeile prezintă, în medie, o inflamație de 11% a ganglionilor limfatici din țesutul lor mamar. După cea de-a doua doză, inflamația crește până la 16% din ganglionii limfatici din țesutul mamar.

Vaccinul Moderna este construit pe o platformă experimentală de ARN mesager care face ca la nivelul celulelor umane să fie sintetizată o proteină virală. Platforma ARN mesager modifică procesele celulare, declanșând o inflamare imprevizibilă pe măsură ce celulele imune răspund acestor nou-sintetizate proteine virale.

Pentru a ascunde dovada acestei răspândite vătămări provocate de vaccin, doctorii reconsideră recomandările pentru mamografii, refuzând să examineze țesutul mamar al femeilor care au fost vaccinate recent împotriva noului coronavirus. Doctorii le sfătuiesc acum pe femei să își reprogrameze mamografiile anuale fie înainte de prima doză, fie la patru săptămâni după cea de-a doua doză.

Nu vrem ca aceste paciente să obțină un diagnostic fals pozitiv (de cancer – n.r.) și să se alarmeze”, a spus dr. Parkinson.

Medicii oncologi reacționează de obicei la toate suspiciunile de cancer (rezultate pozitive false sau reale) într-o manieră agresivă, recomandând intervenția chirurgicală, radioterapie sau chimioterapie. Cu toate acestea, când vine vorba de a depista inflamații induse de vaccin în ganglionii limfatici ai țesutului mamar, doctorii sunt brusc gata să catalogheze aceste manifestări drept un rezultat „fals pozitiv”.

Doctorii se mândresc că „salvează vieți” prin depistarea timpurie a cancerului mamar dar, în ceea ce privește vătămările produse de vaccinurile experimentale, doctorii se prefac că nu văd și amână mamografia. Evident, femeile – și nu doar ele – sunt mințite în legătură cu cauzele cancerului și ale bolilor cronice. Femeile sunt induse în eroare în privința cauzelor latente ale inflamației ce creează condițiile pentru dezvoltarea cancerului mamar.

Vaccinarea declanșează un proces inflamator. Vaccinurile experimentale pe bază de ARN mesager sunt concepute să reprogrameze funcțiile celulare pentru a crea proteine spike ce vor produce și mai multă inflamație în organism. Faptul că doctorii ajung să amâne o investigație de depistare a cancerului mamar după ce o femeie este vaccinate, arată cât de departe va merge establishment-ul medical pentru a acoperi vătămările provocate de vaccinare.

The New York Times titrează că umflarea ganglionilor limfatici este un efect secundar al vaccinurilor împotriva covid care nu este cazul să fie luat drept un semn de cancer, nefiind recomandată efectuarea de analize „inutile”.

Vaccinările împotriva noului coronavirus pot cauza umflarea ganglionilor limfatici sub braț sau în zona claviculei, care poate fi luată drept un semn al cancerului.

Pe măsură ce vaccinurile se administrează pe întregul cuprins al SUA, doctorii americani observă tot mai des acești ganglioni umflați la persoanele vaccinate recent, iar jurnalele medicale au început să publice articole care au ca scop înlăturarea temerilor și ajutarea pacienților să evite testări inutile pentru o afecțiune inofensivă, care va trece în câteva săptămâni.

Umflarea este o reacție normală sistemului imunitar la vaccin și apare pe aceeași parte a brațului unde a fost făcută injecția. Ea poate apărea și după alte vaccinări, inclusiv după cele împotriva gripei și a Papilomavirusului uman (HPV). Pacienții pot sau nu să o observe.

Însă ganglionii limfatici măriți apar ca niște pete albe pe mamografii sau pe radiografiile toracice, semănând cu imagini ce pot indica răspândirea cancerului de la o tumoare mamară sau de oriunde altundeva din organism”, titrează The New York Times.

Citiți și:
De ce vaccinurile covid pot fi mortale?
La Quinta Columna, avertisment pentru toți oamenii: Așa-zisele vaccinuri impuse oamenilor acestei planete conțin nanotehnologie și oxid de grafen
Caz dramatic: adolescent de 19 ani, mort în urma vaccinării. A dezvoltat cancer cerebral, de la mercurul din vaccin

 

yogaesoteric
15 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More