Ron DeSantis a demarat înființarea unui mare juriu popular care să „investigheze directivele greșite în ceea ce privește vaccinurile anti-SARS-CoV-2”

Vom trage la răspundere pe cei care au comis abateri

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, a declarat că va depune o petiție Curții Supreme a statului pentru a înființa un mare juriu care „să investigheze toate faptele greșite din Florida în ceea ce privește vaccinurile covid-19”.

DeSantis a făcut anunțul în urma unei mese rotunde cu chirurgul general din Florida, dr. Joseph Ladapo, și un grup de oameni de știință și medici.

Vom putea obține mai multe informații și îi vom putea aduce în fața legii pe cei care au comis abateri”, a spus DeSantis. El a spus că anticipează să obțină aprobarea instanței și că marele juriu va avea sediul probabil în zona Tampa Bay.

La masa rotundă a experților au luat parte medici, cercetători și persoane care dețin ambele poziții, care au constatat efecte adverse ale vaccinului, dar au spus că au fost reduse la tăcere atunci când au urmărit să facă mai multe cercetări sau să facă publice rezultatele studiilor lor.

Unii participanți au fost afiliați la universități de elită precum Harvard și Stanford. Doi cercetători scandinavi s-au alăturat mesei rotunde pentru a discuta despre abordările radical diferite ale națiunilor lor în ceea ce privește mandatele de vaccinare și purtarea măștilor de către copii, abordări validate acum în lumina rezultatelor studiilor privind covid-19.

Într-o sesiune care a durat mai mult de 90 de minute, ei au discutat despre cercetările pe care le-au făcut și despre marginalizarea cu care s-au confruntat pe măsură ce datele și întrebările lor au fost reduse la tăcere. Discuția a inclus și două victime care au descris efecte secundare grave ale vaccinurilor ARN mesager.

Experții care s-au alăturat lui DeSantis vor constitui acum Comitetul de integritate în sănătate publică al statului. Guvernatorul a discutat despre modul în care instituția de sănătate publică a „risipit total orice tip de încredere sau bunăvoință pe care oamenii ar avea-o”.

CDC (Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor), în acest moment, poți presupune că tot ceea ce au publicat nu merită nici măcar hârtia pe care au tipărit. … Nu îndeplinesc o funcție utilă”, a spus DeSantis. „Ei servesc pentru a avansa narațiunile, mai degrabă decât pentru a face medicină bazată pe dovezi”, a mai spus guvernatorul.

El și alți guvernatori au convenit că este necesar să existe un proces de revizuire a directivelor venite de sus. Noul comitet „poate contracara prostiile atunci când sunt emise de aceste instituții”, cum ar fi CDC și NIH [Institutele Naționale de Sănătate], potrivit lui DeSantis.

Ladapo, care a co-prezidat masa rotundă cu DeSantis, are puterea legală de a convoca grupuri de experți pentru studii precum acestea, a spus DeSantis.

Ladapo a spus că o a treia acțiune ar fi studierea incidenței miocarditei, inclusiv a deceselor, la câteva săptămâni de la vaccinarea împotriva covid-19. El a citat un studiu german cu privire la persoanele care s-au vaccinat și au murit brusc acasă, la scurt timp după aceea. În cadrul autopsiilor, s-a constatat că patru din 35 de victime au avut o formă neobișnuită de miocardită, conform The Epoch Times.

Citiți și:
Ron DeSantis i-a solicitat lui Fauci să investigheze vaccinurile covid, dar răspunsul nonșalant al acestuia a stârnit revoltă. Anthony Fauci: Sincer, nu sunt sigur ce încearcă să facă ei acolo jos
Miracolul din Florida. Rate epidemice la limita inferioară, fără restricții sau obligații

 

yogaesoteric
17 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More