Scrisoare din Australia

Monica C. este o deschizătoare de drumuri. A pornit plină de temeritate şi credinţă profundă în Dumnezeu într-o ţară străină, Australia, pentru a împărtăşi şi altora  ceea ce a acumulat în cei 15 ani ai săi de practică yoga. Ajunsă aici a avut multe surprize plăcute, una dintre ele fiind întâlnirea sa cu o persoană deosebită ce comunică foarte  uşori cu unele fiinţe de lumină din planurile subtile. Prezentăm în cele ce urmează câteva fragmente dintr-o scrisoare a Monicăi în care vorbeşte despre această întâlnire remarcabilă.

 

Într-o zi am intrat într-un magazin de cristale şi am remarcat o femeie foarte deosebită care vehicula o energie foarte spirituală. Am ieşit din magazin, însă atrasă în mod irezistibil m-am întors să vorbesc cu ea. Printre altele, mi-a spus că soţul ei, Paul, practică anumite meditaţii mai speciale şi că mi-l va prezenta cu proxima ocazie. Ei bine, l-am cunoscut şi pe el, care, la rândul său, este o persoană foarte deosebită. După un timp, mi-a mărturisit anumite aspecte remarcabile din viaţa lui şi consider că este important ca ele să fie făcute cunoscute.

 

Paul mi-a spus că el este un scrib al Domnului şi că de zece ani încoace viaţa lui s-a transformat considerabil, după ce, într-o noapte, o voce i-a spus: „Paul, ridică-te şi scrie pentru că-ţi vorbeşte Domnul”. În prima fază, el s-a cam speriat pentru că nu era prea bisericos din fire şi a crezut că şi-a pierdut minţile, însă în momentul următor – mi-a spus el plin de umilinţă – i s-a arătat cine este el cu adevărat (după cum mi-a descris starea e clar că a avut o stare de trezire a sufletului, urmată imediat de revelarea Sinelui Divin Atman). I s-a arătat „începutul şi sfârşitul” şi a înţeles că atât el, cât şi orice fiinţă umană, este o reprezentare a lui Dumnezeu şi că fiecare om  „nu trebuie decât să-şi amintească că în esenţă este una cu Dumnezeu.”

 

Vorbind despre el însuşi, îmi spunea că nu este un om citit şi că în întreaga lui viaţă a citit doar două cărţi spirituale, dar că de zece ani încoace scrie patru cărţi simultan. A subliniat faptul că nu poate însă scrie decât atunci când simte că îi dictează Dumnezeu.

 

Mi-a mărturisit că-mi spune toate acestea pentru că s-a simţit ca şi curentat când a văzut cercul de pe afişul cursului de yoga (este vorba de yantra Shambalei) şi că în noaptea următoare a avut din nou o „chemare” din partea fiinţelor de lumină care îl îndrumă şi pe care le numeşte „the white brotherhood” (Frăţia Albă) şi care aveau în fundal acelaşi semn. Aşa că le-a întrebat despre mine şi ce fac eu aici.


 

Răspunsul i-a venit clar, fiinţele de lumină spunându-i că am venit aici (în Australia) trimisă de maestrul meu care este o fiinţă de excepţie (menţionez că acest om nu ştia nimic despre maestrul meu, Grieg)  şi care nu doar că a atins iluminarea, ci că este una cu Dumnezeu,  permanentizând această stare. De asemenea, au precizat că Dumnezeu l-a trimis pe pământ în aceste momente pentru a revela o nouă lege fundamentală legată de vibraţii (n.n. legea rezonanţei) şi pentru a-i pregăti pe oameni pentru marea translaţie miraculoasă ce va avea loc în anul 2012; misiunea sa principală este să-i ajute pe oameni să îşi rafineze structurile subtile şi să fie pregătiţi să treacă cu bine în noua lume despre care se vorbeşte în Biblie, în care va fi un nou cer şi un nou pământ şi care, în esenţă, va fi o lume spirituală. Faptul că maestrul meu întâmpină dificultăţi este datorat  curajului său de a destăinui omenirii existenţa şi acţiunile criminale ale frăţiei lui Satana, adică Francmasoneria, dar sigur că, în final, în urma trecerii cu bine a multor teste, binele lui Dumnezeu va triumfa.

 

Paul mi-a povestit şi despre marea graţie pe care a avut-o amintindu-şi anumite experienţe spirituale din alte vieţi precum şi din lumile subtile de dinainte de a se încarna în această viaţă.    De asemenea, el mi-a spus că simte prezenţa persoanelor prin intermediul cărora se revarsă lumina atotputernică a lui Dumnezeu Tatăl şi care veghează asupra planetei noastre. Adeseori a fost surprins de faptul că aceste spirite pure sunt încarnate în oameni care la prima vedere par a fi obişnuiţi.

 

M-a întrebat dacă nu am senzaţia că nu trebuie să-i caut pe oameni să vină la cursul de yoga, ci că vin ei spre mine, pentru că în străfundurile fiinţei lor ei mă aşteaptă. I-am răspuns că aşa este şi că mulţi oameni mi-au spus de la prima vedere că parcă mă cunosc de undeva, dar fizic era clar că nu aveau de unde.

 

Deşi plin de modestie spune despre sine că este doar un simplu zugrav care a crescut în sărăcie şi care nu are limbajul de a descrie în termeni foarte sofisticaţi ceea ce el trăieşte, este evident însă că limbajul lui „simplu” dezvăluie adevăruri extraordinar de profunde.


Octombrie 2004
yogaesoteric

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More