Secrete amoroase feminine

În Orient, accentul cade mai mult pe „arta dormitorului”: a face dragoste mai bine, a avea orgasme mai ample, mai lungi şi de o mai mare intensitate. Occidentalii urmăresc în primul rând să ajungă la ejaculare, neluând în considerare faptul că poţi simţi actul erotic extrem de intens şi în lipsa ejaculării. Diferenţa clară dintre juisarea sau ejacularea la femei şi kalas-uri demonstrează o dată în plus că modelul oriental de a face dragoste este, deşi multora le este greu să recunoască, superior modelului occidental.

Uniunea tantrică mistică implică vizualizarea circuitelor interioare, cultivarea călduriii interioare şi un intensiv antrenament al minţii. De obicei, o pregătire pe acest nivel implică ghidarea unui maestru spiritual. Necunoaşterea capacităţilor individuale nu poate duce decât la involuţie sau stagnare. Dimpotrivă, să beneficiezi de înţelegerea adevăratei naturi sexuale a femeii, să aplici cu rafinament arta de dormitor, să dai dovadă de încredere şi creativitate mărită, aceasta înseamnă să accepţi o altă modalitate de a aborda sexualitatea, o modalitate care te ridică mereu şi mereu mai sus.

Este la îndemâna tuturor femeilor (ca şi a tuturor bărbaţilor) să se elibereze de închisoarea ruşinii şi să înţeleagă sacralitatea întregului lor potenţial sexual. Ceea ce vă propunem noi este un demers prin care, înţelegând profund natura sexualităţii feminine, să ajungeţi să trăiţi actul amoros într-un mod spiritualizant, ca pe o sărbătoare a întregii voastre fiinţe.

yogaesoteric

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More