Sexul la grădiniţă: Homosexualitate, avort, schimbarea sexelor pentru copii de 5 ani. Acesta e viitorul sinistru ce este pregătit de neomarxiști!

 

Educaţia sexuală „LGBT incluzivă” va fi introdusă în sistemul şcolar din Tara Galilor, începând cu copiii de grădiniţă, din anul 2022.

Ţara Galilor a anunţat schimbări importante în sistemul său educaţional. După ce a interzis promovarea homosexualităţii în şcoli, scrie The Guardian, regiunea britanică se orientează astăzi spre un învăţământ care se concentrează pe „drepturi, egalitate de gen, emoţii şi relaţii”.

Copiii vor „beneficia” de viziunea guvernului despre sexualitate nu în ore separate, aceasta urmând să fie încorporată în interiorul programei. „Aceasta va constitui o parte integrantă a noii programe a Ţării Galilor… pentru toţi copiii între 5 şi 16 ani”, scrie The Guardian.

Activiştii LGBT au salutat anunţul ca pe o „ştire grozavă” deoarece „cercetările noastre arată că majoritatea tinerilor LGBT de aici, din Ţara Galilor, nu au auzit nimic despre problemele LGBT în clasă”.

Noua programă va fi publicată oficial în aprilie 2019, a anunţat guvernul galez.

The Guardian sugerează însă că schimbările reprezintă o turnură care va face din Ţara Galilor un „lider mondial” în educaţia sexuală. Pe măsură ce mişcarea pro-homosexuală a luat amploare în majoritatea ţărilor occidentale, educaţia sexuală din şcoli promovează sexualizarea, avortul, homosexualitatea şi ideea că oamenii îşi pot schimba „genul”.

Citiți și:

Educația sexuală în școală

Documentar tulburător: Educația sexuală – Războiul împotriva copilăriei

Strategii de (re)educare pentru epoca post-viață!


 

yogaesoteric
1 octombrie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More