Și-a vindecat mama de cancer de piele folosind ulei de cocos și bicarbonat de sodiu

 

Kyneret Azizo, o tânără din Canada, şi-a vindecat mama de cancer de piele folosind ulei de cocos şi bicarbonat de sodiu.

Timp de trei ani, mama ei a suferit de un tip de cancer al pielii numit carcinom bazocelular, o formă de cancer de piele mai puţin agresivă decât melanomul. Afecţiunea s-a manifestat mai întâi sub forma unei mici leziuni la nivelul scalpului, care a evoluat în timp.

Tratamentul recomandat de medici a fost cel chirurgical, de îndepărtare a celulelor canceroase, operaţie realizată de două ori fără rezultat. Văzând aceasta, tânăra a început să caute pe internet tratamente naturale şi a descoperit mai multe mărturii ale unor persoane care s-au vindecat complet de carcinom bazocelular utilizând doar bicarbonat şi apă. Cancerul nu poate să se dezvolte într-un mediu alcalin. Şi exact aceasta este ceea ce produce bicarbonatul.

Tânăra a utilizat un amestec de ulei de cocos şi bicarbonat. Se ştie că uleiul de cocos ajută la regenerarea celulelor pielii. Amestecul a fost aplicat zilnic pe zona afectată.

Rezultatele au fost uimitoare. După trei săptămâni rana s-a închis complet. Apoi a continuat să aplice bicarbonat de sodiu şi ulei de cocos în fiecare zi, împreună cu tampoane de bumbac înmuiate în oţet de mere.

Tratamentul efectiv

– Ulei de cocos organic, crud;
– Bicarbonat de sodiu fără aluminiu (se găseşte la farmacie, nu se foloseşte bicarbonatul alimentar);
– Polysporin Triplu 3 Antibiotic sau orice alt unguent antibiotic pentru aplicare pe timpul nopţii.

Se amestecă o parte bicarbonat de sodiu cu o parte ulei de cocos până devin o pastă uşor de aplicat. Uleiul de cocos se foloseşte sub formă lichidă, topit. Se aplică amestecul pe zona afectată, fără să se frece, lăsându-l să acționeze cât mai mult timp posibil. Apoi se aplică pe cap o cască de plastic sau o pungă.

Se realizează 3 aplicări pe zi în prima săptămână, 2 începând cu cea de-a doua săptămână, iar zona afectată se curăţă adecvat înaintea fiecărei aplicări.

O celulă bazală are rădăcini ce pătrund mult mai profund în piele decât pare, nu este doar la suprafaţă, de aceea este important să se continue tratamentul pentru mai mult timp, chiar dacă pielea s-a refăcut pe deplin.

Acest tratament nu este doar eficient, este şi accesibil ca preţ, sigur şi fără efecte secundare.

Este necesar să înţelegem că puterea de a ne vindeca pe noi înşine se află în mâinile noastre. Este important să nu urmăm orbește recomandările medicinei alopate, ale cărei viziuni și soluții sunt foarte limitate, ci să facem singuri propriile noastre cercetări şi să ne accesăm propria putere de vindecare.

Informaţiile prezentate în acest articol au titlu informativ şi nu substituie sfatul medicului sau al altui specialist în terapii naturale.


Citiți și:

Orice cancer se poate vindeca între 2 şi 16 săptămâni

Toţi pacienţii cu cancer au un pH prea acid! Câteva sugestii pentru echilibrarea pH-ului

Uleiul natural de cocos ucide 93% dintre celulele cancerului de colon în 48 de ore

 

yogaesoteric
12 iulie 2019

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More