Statul de drept a murit: Nu va exista recurs legal pentru nimeni dintre cei afectaţi de noile vaccinuri Covid-19 care vor apare în curând

 

AstraZeneca este una dintre cele douăzeci și cinci de companii farmaceutice care au încheiat contracte pentru vaccinuri fără răspundere, cu guvernele din întreaga lume. Aceste contracte corupte oferă producătorului de vaccinuri imunitate legală atunci când vaccinurile lor dăunează oamenilor, oferind companiilor farmaceutice putere asupra instanțelor. Statul de drept este în mod oficial mort, deoarece milioane de victime sunt aliniate pentru a fi injectate prin inoculări experimentale, în cazul în care nu va exista un recurs legal pentru vreun efect secundar, reacție, dizabilitate, vătămare sau deces.

Ruud Dobber, unul dintre executivii principali ai AstraZeneca, a declarat pentru Reuters: „În contractele pe care le avem, solicităm garantare. Pentru majoritatea țărilor, este acceptabil să-și asume acest risc pe umeri, deoarece este în interesul lor național.” El a adăugat: „Aceasta este o situație unică în care noi, în calitate de companie, pur și simplu nu ne putem asuma riscul dacă în … patru ani vaccinul prezintă reacții adverse.”

FDA amenință că va folosi dispozițiile de utilizare de urgență pentru a scoate pe piață vaccinurile contra Covid-19 fără răspundere

Pentru a înrăutăți situația, Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) declară deja că noile vaccinuri contra Covid-19 vor fi probabil lansate pe piață folosind dispozițiile de utilizare de urgență din „reglementările FDA”. O scutire prevăzută la 21 CFR 56.104 (c) permite unui medicament sau produs biologic să ocolească revizuirea și aprobarea prealabilă de către comitetele de examinare instituțională și investigatori. Utilizarea de urgență este destinată unui medicament de investigare sau unui produs biologic (vaccin) la un subiect uman care se confruntă cu o situație de pericol pentru viață în care nu este disponibil un tratament standard acceptabil și în care nu există suficient timp pentru a obține aprobarea instituțională a comisiei de revizuire. Pentru a obține acest drept de utilizare de urgență, este nevoie să existe suficiente dovezi că produsul biologic este necesar pentru tratarea unei boli „grav debilitante” care provoacă „morbiditate ireversibilă”.

Problema este că vaccinurile nu sunt tratamente; ele sunt doar o promisiune de protecție împotriva unei potențiale infecții. Pentru a obține o autorizație de utilizare în situații de urgență, toată lumea este necesar să fie convinsă că este infectată sau sunt în permanență în pericol de o boală mortală.

Acesta este motivul pentru care protocoalele de tratament eficiente sunt cenzurate online, de ce medicii independenți sunt amenințați și concediați atunci când vin cu povești de succes. Situația se vrea să arate cât se poate de sumbră. Covid-19 se urmăreşte să aibă cea mai mare rată a mortalității și să fie percepută ca o boală „grav debilitantă” la care nimeni nu este „imun”. Acesta este motivul pentru care nu există nicio discuție cu privire la întărirea răspunsului imunitar uman, de ce există pretenții exagerate de completare a UCI și de ce există constant raportarea mass-media a „hotspoturilor” și a „creșterii numărului de cazuri”. Face parte dintr-un mare plan de vânzare disperată de vaccinuri.

Guvernele garantează producătorilor de vaccinuri imunitatea legală, chiar și atunci când debilitatea și moartea rezultă din vaccinuri

Partea cea mai rea este că niciunul dintre acești producători de vaccinuri nu se va confrunta cu acțiuni legale pentru efectele secundare cauzate de vaccinurile lor grăbite. Un senior executiv pentru AstraZeneca a declarat deja că această companie este imună la acțiuni legale referitoare la efectele secundare cauzate de noile vaccinuri.

Pentru vaccinul Moderna, studiile clinice arată deja că 80% dintre beneficiarii de vaccin vor prezenta simptome după ce s-au injectat, dar acest fapt este irelevant, deoarece aceste vaccinuri sunt destinate utilizării de urgență pentru o boală în urma căreia se vrea ca mai nimeni să nu supraviețuiască! Mai mult, FDA va aproba vaccinurile atâta timp cât acestea sunt eficiente în proporţie de 50%. Aceasta înseamnă că nimeni nu va ști dacă sunt eficace sau nu.

Douăzeci și cinci de companii farmaceutice își testează deja produsele pe oameni și primesc autorizația de a testa sute de milioane de doze pe populații din întreaga lume. AstraZeneca a beneficiat deja de 12,6 miliarde de dolari în ultimele șase luni, iar vaccinul nu a reușit nici măcar să fie dus la bun sfârșit și nu a ajuns pe piață. Chiar dacă este plină de bani, AstraZeneca nu va fi făcută responsabilă pentru daunele care decurg din vaccinul lor „de nădejde”.

Deoarece producătorii de vaccinuri precum AstraZeneca sunt scutiţi de la plata despăgubirilor atunci când oamenii sunt afectaţi de vaccinurile fabricate în grabă, statul de drept este mort. Nu contează dacă vaccinul cauzează boală, leziuni neurologice, convulsii, tulburări autoimune sau reacții grave care pot pune viața în pericol: fabricanții de vaccinuri nu sunt responsabili în justiție. Produsele lor vor continua să se bucure de licență și de exclusivitatea pieței, dăunând în continuare şi mai multor persoane. Unele țări înființează fonduri publice pentru a acorda compensaţii celor afectaţi de vaccinuri. Aceste sisteme finanțate de contribuabili permit companiilor farmaceutice să le provoace daune oamenilor, în virtutea unei ,,cărţi albe”, totul pentru „un bine mai mare”.

Nu doar producătorii de vaccinuri sunt corupți. Conducerea fiecărei țări este cea care respectă cerințele producătorului de vaccinuri. În contractele lor cu fiecare țară, AstraZeneca este de acord să furnizeze vaccinurile lor numai dacă liderii țării garantează că vor fi despăgubiți, împiedicând orice parte vătămată să recurgă la acţiuni legale dacă și când vor fi vătămate de către vaccin. Majoritatea țărilor cedează în faţa acestor cerințe, aruncând la gunoi statul de drept și le permit câtorva companii vaccinale selectate să guverneze omenirea, să domnească prin teroare, să domine și să omoare oamenii după propria lor voință. Și asta prin trădătorii de neam, lipsiți de umanitate, din fiecare țară, care prin mita oferită își trădează semenii care i-au ales să le reprezinte interesele. Aceștia pot fi etichetați ca participanți la un genocid planetar ! Rușine că fac parte din specia umană!

Citiţi şi:

La ce ne putem aștepta de la vaccinul anti Covid-19?

Dov Fox, «bioetician» susținut de Soros: «Cei care vor refuza vaccinul Covid-19 și-ar putea pierde locurile de muncă sau vor fi trimiși la închisoare»


 

yogaesoteric
24 septembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More