SUA: Un bărbat biologic care se crede femeie a câștigat concursul Miss Nevada

Un bărbat biologic care se consideră femeie a câștigat concursul de frumusețe Miss Nevada USA din Las Vegas, pentru prima dată în istorie, potrivit The National File, care citează The New York Post.

Kataluna Enriquez, o „femeie transsexuală” în vârstă de 27 de ani, a câștigat în luna iunie titlul de Miss Nevada USA, în urma competiției desfășurate la hotelul-cazino South Point din Las Vegas, obținând victoria în fața altor 21 de femei naturale. Enriquez este un influencer al rețelelor de comunicare virtuală, model și actor din Statele Unite, care ar fi făcut „tranziția” de la bărbat la femeie la vârsta de doar 14 ani. Enriquez a devenit primul bărbat biologic care a câștigat titlul Miss Nevada USA din istoria concursului. Nu știm cât a contat baremul și cât propaganda, însă juriul a consimțit să-i acorde titlul cel mare.

Pentru mine sunt importante: incluziunea, diversitatea și reprezentarea. Este ceva de care nu am avut parte în copilărie și care încă lipsește în lumea de astăzi”, s-a fandosit Enriquez. „Astăzi sunt mândră să fiu o femeie transgender de culoare. Personal, am învățat că diferențele mele nu înseamnă că sunt mai prejos, ci că sunt mai presus”, e de părere „fericita câștigătoare”.

Nu știm care sunt probele la care e supusă o persoană care participă la un concurs de Miss, dar la alte concursuri ceva mai sportive, cum ar fi cele de atletism, participarea transgenderilor la categoria feminină ar pune mari probleme de echitate, dat fiind că un trup de bărbat, chiar și cosmetizat, poate obține performanțe superioare. Întotdeauna la sport baremul a fost mai lejer pentru femei decât pentru bărbați, dată fiind constituția acestora.

Citiți și:
Renumit psihiatru american: Bărbații transgender nu devin femei, ei devin bărbați feminizați, interpreții unui rol
Un bărbat care în trecut s-a identificat drept femeie recunoaște: Am devenit fabricanți de copii transgender!
TRANS-TIRANIA. Într-o lume transgender, identificarea biologică a femeii şi a bărbatului este ilegală. Se petrece deja în unele ţări occidentale…

 

yogaesoteric
22 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More