Tăcerea martorilor vremurilor din urmă

Pruncuciderea și folosirea celulelor de la embrionii avortați vii în procesul de cercetare și dezvoltare a vaccinurilor Pfizer, Moderna și AstraZeneca, nu au trezit din adormire conștiința sinodalilor și preoților BOR, pentru a lua atitudine tranșantă, lipsită de echivoc, împotriva acestor otrăvuri, pe care slugile leviatanului doresc cu ardoare să le inoculeze de-acum înainte oamenilor probabil încă vreo câteva generații.

Unde este mila și milostenia de care fac paradă? Pentru ei sunt doar vorbe goale, găunoase care adăugate trădării de la tâlhărescul sinod din Creta 2016, întregesc imaginea unor păstori care și-au părăsit turmele, lăsându-le pradă lupilor care abia așteaptă să le sfâșie.

Dacă mega ereticul patriarh Bartolomeu, ÎPS Serafim de Pireu, ÎPS Hierotheos Vlachos și alți ierarhi bine cunoscuți ai lumii ortodoxe, ereticul papa Francisc, Dalai Lama, liderul spiritual tibetan, au primit vaccinul (numai Dumnezeu știe!), momente amplu mediatizate, exemple pentru cei care cred în ei ca să se imunizeze, omenirea are acum la dispoziție multe surse demne de încredere pe care le poate cerceta, înainte să facă pasul aducător de moarte fizică și duhovnicească.

În prospectul vaccinului covid-19 de la AstraZeneca scrie: „O doză (0,5ml) conține: Adenovirus preluat de la cimpanzeu care codifică glicoproteina S (spike) a SARS-CoV-2 (ChAdOx1-S), nu mai puțin de 2,5 × 108 unități infecțioase (U Inf.) Produs în celule renale de embrion uman modificate genetic (HEK), linia celulară 293 și prin tehnologia ADN recombinant. Acest medicament conține organisme modificate genetic (OMG).”

Numeroși experți precum dr. Marissa Brand, unul dintre cei care au luat cuvântul la conferințele virtuale LifeSite intitulate „Demascarea covid-19: vaccinuri, mandate și sănătate globală”, a declarat că unele ingrediente din vaccinuri pot fi toxice, mortale și periculoase. Deși cele două vaccinuri covid-19, de la Pfizer și Moderna, nu conțin celule fetale avortate în produsul final, acestea au fost utilizate „în procesul de dezvoltare și cercetare”. În același timp, vaccinurile Johnson & Johnson și AstraZeneca includ ADN-ul bebelușilor avortați.

Dr. Marissa Brand a mai spus că bebelușii care au fost manipulați în laborator pentru testarea și fabricarea vaccinului nu au fost avortați doar cu zeci de ani în urmă – cum se crede –, ci multe linii de celule fetale provin de la bebeluși avortați în 2015. Dr. Brand a subliniat că „dacă continuăm să utilizăm ADN fetal avortat în vaccinuri, vom avea nevoie de mai multe avorturi, ceea ce este într-adevăr trist.” Este revoltător, dureros și inacceptabil pentru oricine se consideră dreptcredincios.

De ce tac asurzitor ierarhii și preoții BOR?

S-a stabilit un tipar al reacțiilor adverse după administrarea vaccinului Pfizer, care poate fi observat urmărind utilizarea lui în SUA, după ce i s-a acordat „autorizația pentru utilizarea de urgență” de către FDA în decembrie. Atât în Marea Britanie, cât și în SUA, vaccinul Pfizer a produs rezultate asemănătoare, atribuindu-i-se majoritatea vătămărilor post-vaccinare din America.

VAERS, sistemul folosit în SUA pentru raportarea reacțiilor adverse la vaccin, până în martie a înregistrat 19.907 cazuri de efecte adverse survenite în urma vaccinului covid-19, 64% dintre ele fiind asociate vaccinului de tip ARNm produs de Pfizer, iar 36%, vaccinului echivalent dezvoltat de Moderna.

În SUA, VAERS a raportat 23 de cazuri de asurzire completă și 27 de asurzire unilaterală, vaccinul Pfizer fiind motivul a 76% din sesizări. În plus, au fost semnalate 29 de cazuri de orbire completă sau parțială, mai mult de jumătate dintre ele survenind după vaccinul Pfizer.

Austria, o țară cu numai 8 (opt) milioane de oameni, întrerupe vaccinarea cu un lot de AstraZeneca după ce o asistentă în vârstă de 49 de ani a murit din cauza unor probleme severe de coagulare a sângelui, în timp ce alta, în vârstă de 35 de ani, a dezvoltat un embolism pulmonar și se recuperează. AstraZeneca nu a comentat cele două „incidente”.

Zeci de mii de homosexuali și alte mii de australieni au dansat FĂRĂ MASCĂ și DISTANȚARE la Parada Gay 2021 din Sydney.

Se pare că acolo virusul nu a avut acces, astfel încât poliția nu a fost nevoită să administreze amenzi, în timp ce la București, poliția a administrat amenda de 7.000 lei organizatorului protestului de la Palatul Parlamentului, contra legii vaccinării obligatorii, întrucât participanții au încălcat regulile sanitare impuse (au fost mai mult de 100 de persoane, fără mască și distanțare.)

Până acum, Occidentul, atât de iubitor de libertate și democrație, a copiat pas cu pas modelul comunist chinez de combatere a pandemiei impuse: izolare, mască, regim polițienesc, urmărirea cetăţenilor, stigmatizarea socială a recalcitranților, care se va perpetua de-a lungul anilor care vor urma.

Instaurarea unei Noi Ordini Mondiale prin prăbușirea actualei civilizații occidentale și desfigurarea omului, creație dumnezeiască, este planul satanic urzit de arhitecții întunericului, pe care îl vedem pus în aplicare pas cu pas.

Biden i-a făcut „Neanderthalieni” pe guvernatorii din Texas și Mississippi pentru că au eliminat obligativitatea măștilor. În schimb, guvernatorul Californiei a fost elogiat pentru că a emis recomandări oficiale pentru purtarea a două măști, una peste alta.

1China face teste anale pentru depistarea covid-19, devenite obligatorii pentru toți turiștii care sosesc în țară, scrie New York Post. Această știre ar fi fost cazul să trezească din amorțire conștiința etică a lumii medicale, întrucât respectarea demnității ființei umane, interesul și binele ei, prevalează interesului societății ori al științei (Codul deontologic art. 3,4).

În plus, odată cu impunerea noilor condiții de călătorie, autoritățile au anunțat centre de testare în aeroporturile din Beijing și Shanghai. Li Tongzeng, medic pneumolog, spune că testele anale sunt mai bune, deoarece urmele de virusuri rămân mai mult în probele fecale decât în nas sau în gât, potrivit presei chineze.

În viitorul apropiat ne putem aștepta să fie adoptată ca măsură opțională la pașapoartele de vaccinare, pentru turiștii care doresc să călătorească prin lume. Ce ar alege oamenii între un test anal sau o vaccinare, pentru a-și satisface anumite cerințe, slăbiciuni sau dorințe? Lumea cu conștiința otrăvită, cu voința anihilată prin teamă și teroare a ajuns să rabde fără crâcnire orice umilință.

Gradul de batjocură satanică, de dezumanizare fizică și emoțională caracteristică sistemelor torționare bolșevice din temnițele comuniste a atins paroxismul, fiind acceptat în mileniul XXI ca un fapt absolut normal de politicieni și lumea medicală. „Nu te plânge că ești strivit, dacă te-ai făcut vierme”, cuvintele marelui filozof german Immanuel Kant și-au dovedit deplin durerosul adevăr.

Vom continua să ridicăm glasurile cerșind mila nemăsurată a Domnului, Unicul nostru Apărător, care poate opri boala nemiloasă care a secerat creierele slugilor globaliste ale leviatanului, blocându-le rațiunea și producându-le grave dezechilibre în sfera conştiinţei. Cum altfel poți judeca ordinele pe care le dau zilnic amenințând populația întregii lumi, dezorientată, înșelată, manipulată și incapabilă de a mai reacționa la valul nesfârșit de nedreptăți grosolane și grave încălcări ale drepturilor vitale. Idolul vaccin la rândul lui face în țară victime numeroase, victime care nu au intrat în nicio statistică oficială a Ministerul Sănătății, morți suspecte după imunizarea cu leacul miraculos, „eficient, sigur și cu foarte puține efecte adverse.”

„Cioclii Apocaliptici” nu vor să renunțe la odioasa mască care a ajuns izvor de îmbolnăvire a plămânilor copiilor, în mod special și a celor în vârstă cu comorbidități. Un recent studiu științific publicat în revista Asociației Americane de Cercetări în domeniul Cancerului – Cancer Discovery – a concluzionat indirect că practica purtării îndelungate a măștilor de protecție poate fi asociată cu cancerul de plămâni în stadiu avansat, transmite Global Research.

„Cioclii Apocaliptici” Fauci – Gates – Soros și slujitorii lor din toate colțurile lumii – cum ar fi conducătorii dictaturii sanitare de la noi – au reușit să „convingă” întreaga populație (prin amenzi, spaimă, teroare psihică și minciună) să poarte mască non-stop, chiar și câte trei măști deodată, una peste alta, după cum a cerut Fauci.

Inițial au decretat purtarea vreo lună-două, apoi jumătate de an, după care a trecut un an, iar acum se pare că poate în 2022-2023 vor renunța la mască, după ce se va îmbolnăvi într-adevăr întreaga lume nu de virusul nevăzut criminal, ci din cauza purtării ei excesive.

Experții lumii medicale au spus că purtarea măştii are ca efecte oxigenarea deficitară și inhalarea unor microbi periculoși de la nivelul cavității bucale, care se înmulțesc și sunt aspirați în mod frecvent în plămâni, determinând inflamații și tumori, și nu în ultimul rând scăderea gradului de atenție, concentrare și inteligență. Se dorește în timp, în mod sigur reducerea populației și crearea unor generații de copii și tineri cu o constituție debilă, cu o inteligență redusă care să poată fi manipulați ușor și fără probleme.

Atât ierarhia BOR cât și majoritatea lumii medicale, simbriași plătiți sau voluntari supuși ai slujitorilor antihristici, se pare că nu iau în calcul imensele probleme psihologice care copleșesc copiii, tinerii și persoanele în vârstă, căderile emoționale pe care aceștia le trăiesc, dramele părinților care vor rămâne inevitabil șomeri. Toate acestea sunt urmări ale coșmarului diavolesc pe care l-au instaurat incapabilii, iresponsabilii, impostorii, înșelătorii cinici amorali și ateiști care conduc statul globalist, sub supravegherea atentă a întunecaților zidari care lucrează în timp, la moartea lentă a unui întreg popor.

Preoții lui Hristos și medicii au fost înzestrați de Atotputernicul Dumnezeu cu autoritate pentru a putea vorbi în apărarea sănătății și a vieții însăși a celor mici, nevoiași și năpăstuiți, a poporului slăbănogit și nevolnic de a cărui soartă vor da seama la Înfricoșata Judecată a Marelui Arhiereu. Dar ei tac și sprijină autoritatea vremelnică care dă legi aberante, ia decizii aiuristice și hotărâri absurde care încalcă atât libertatea umană cât și pe cea dumnezeiască. Criteriul judecății nu este dacă am păzit poruncile Lui Hristos, ci dacă am învățat să iubim pe aproapele așa cum ne-a învățat EL.

Spunea cineva că Evanghelia „înfricoșatei judecăți” nu este așadar despre o faptă de milostenie sau alta, ci despre mila neodihnită izvorând din iubirea pentru Hristos, îndrăgostirea de iubirea Lui, mila de mila Lui, care nu mai așteaptă altă recunoștință, pentru că în El este toată recunoștința noastră, mila nesocotită, care nu mai are nici neam, nici Lege, nici conștiința superiorității, mila în care se pune Hristos pe sine Însuși: „Eu am fost flămând, Eu am fost gol, Eu am fost în închisoare, Mie mi-ați dat, pe Mine m-ați îmbrăcat, la Mine ați venit ...” Iar dacă Lui îi faci, îți mai vine să te crezi grozav pentru milostenia ta?

Am asistat cu groază la preschimbarea spitalelor în lagăre de exterminare în care majoritatea pacienților internați şi-au încheiat viața nu ucişi de nemernicul virus chinezesc, ci arşi de vii sau omorâți așa cum a mărturisit un cadru medical dintr-un spital din Sibiu. Bolnavi ucişi din cauza protocoalelor, a comodității și incompetenței unor cadre medicale, manageri, în contextul marilor dereglări și disfuncționalități ale unui sistem sanitar depășit, aflat de mult în comă profundă. Cei care totuși ies vii din iadul spitalicesc, se aleg cu alte infecții dobândite în timpul internării.

Totul este mușamalizat, ascuns, minciuna triumfă, iar poporul își numără morții. Cine își asumă vina? Suntem cu toții complici la aceste crime îndreptate împotriva poporului român și orchestrate cu grijă de cioclii din umbră.

Comandantul Acțiunii și acoliții săi au distrus tot ceea ce mai era bun în sistemul de sănătate al țării, cu ură și dușmănie, producând dezastre de amploare, la care asistăm îngroziți ca martori neputincioși, la mila Domnului cu toții. Ierarhii tac, medicii tac, toți tăcem, în fața ororilor care au loc sub ochii noștri.

Fiecare dintre noi a primit darul şi harul iubirii lui Hristos, fiecare are nevoie de milă, de iubirea personală. Izolarea la care suntem supuși sistematic, fără nicio raţiune medicală, agravează bolile cronice ale celor suferinzi, îmbolnăveşte psihic copiii şi tinerii.

Lipsa compasiunii, a iubirii, distruge vieţi, aduce foamete şi mizerie, boală şi suferinţe; flămândul, bolnavul, întemniţatul (din spital) pe nedrept sunt lângă noi, rezultat al răcirii dragostei noastre, al refuzului de a ne face responsabili față de darul iubirii primit de la Hristos.

Insensibili la tot ceea ce se petrece, slugile antihristice ale leviatanului sunt decise să continue cu răspândirea suferinței, când micul inamic al omenirii devine ucigaș în serie şi oamenii, spre binele lor, sunt obligaţi să se conformeze regimului poliţienesc dictatorial instaurat. Se aude doar glasul ÎPS Teodosie.

De ce tac asurzitor ceilalți ierarhi și preoții BOR, împreună cu restul populaţiei din întreaga ţară?

Îndemnul și cuvintele Cuviosului Părinte Justin Pârvu, căruia îi aducem prinos de dragoste și închinăciune, să ne dea tărie și să ne întărească credinţa în AtotBunul Dumnezeu, care nu ne va părăsi în zilele rele care vor urma:

2Învăţaţi copiii să trăiască în legea creştinească, aceste obiceiuri să le deprindă mai cu seamă; nu mai e nevoie de nicio altă ştiinţă, de nicio şcoală; prin orice mijloace copiii noştri sunt otrăviţi nu numai cu aceste vaccinuri, ci cu atâtea informaţii mincinoase la adresa creaţiei lui Dumnezeu”.

Forţa aceasta demonică ce stăpâneşte lumea la ora actuală se întrece, într-adevăr, prin metode care se concentrează asupra vieţii umane. Tot ce apare acum la orizontul acesta omenesc nu sunt altceva decât metode de distrugere a vieţii umane. Aceste mijloace de otrăvire a omului sunt aşa de puternice şi înrădăcinate încât nu le mai poţi sta înainte. Medicamentele de azi, în marea lor majoritate, au doar un efect imediat de ameliorare, în schimb îţi otrăvesc în timp organismul şi te trezeşti cu alte şi alte boli.

Sunt popoare care îşi respectă cetăţenii şi le oferă alimentaţie bogată şi îngrijire medicală pentru a avea cetăţeni sănătoşi, apţi să îşi apere neamul. Dar faţă de popoarele care sunt vândute, aplică cea mai criminală metodă, de a le distruge prin alimentaţie şi medicaţie. Guvernanţii noștri ne vând pe noi ca ei să guverneze în continuare. Există o tendinţă de otrăvire şi de descompunere a omului.

Ei s-au pus să macine cât mai mult forţa umană şi în special popoarele ortodoxe vor să le distrugă. Nu vedeţi că sistemul medical este deficitar mai mult în statele ortodoxe?

NU primiți acest vaccin! Acuma vin şi te execută dacă nu te vaccinezi. Te execută, ai gătit-o! Mucenic vei fi!

Note:
1
https://nypost.com/2021/03/03/china-makes-covid-19-anal-swabs-mandatory-for-foreigners/
2Selecții din cartea Ne vorbește Părintele Justin, vol. 1,2,3, Fundația Justin Pârvu

Autor: Doctor Gabriela Naghi

Citiți și:
Vaccinul anti-covid ‒ O abordare lucidă
Românii aruncaţi în vaccinurile genetice
Alexandra Henrion-Caude : „Utilizarea moleculei mARN la oameni sănătoși este nebunie curată. Suntem într-un experiment total!” (I)

yogaesoteric
20 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More