Tentativa disperată a spionului şi masonului Valeriu Frunteş de a închide site-ul yogaesoteric.net

 
de Ciprian Fodor, webmaster yogaesoteric

Recent, am sesizat o serie de tentative ridicole mai „îndrăzneţe” de a ne bruia activitatea online, tentative care au ca autori aceiaşi câţiva trepăduşi mici şi răi care latră aceleaşi aberaţii de câţiva ani de zile la adresa MISA. Zic mai „îndrăzneţe” pentru că de data aceasta au încercat să iasă cu chiu cu vai din rutina tâmpă de a repeta, fără să exagerez, aproape în fiecare zi exact aceleaşi aberaţii. Dar aşa e cu prostul, are mintea odihnită şi timp… berechet. În aceeaşi perioadă în care a apărut pe internet o clonă a site-ului yogaesoteric pe care a fost publicat un articol fals atribuit instructorului yoga Mihai Stoian, site-ul yogaesoteric.net a fost atacat şi direct, într-o tentativă disperată de a-l închide. Această manevră a fost iniţiată de un personaj straniu, care deşi se comportă ca un psihopat, are acte în regulă: spionul Valeriu Frunteş, fost cursant yoga, care ne-a spus la revedere încă din 1995. Având în vedere penibilele atacuri tot mai frecvente la adresa şcolii noastre de yoga, nu este deloc întâmplător că exact atunci când s-a încercat suspendarea site-ului nostru, atunci a apărut pe internet şi un site fals care se pretindea a fi site-ul şcolii noastre de yoga.
 
Pe scurt, cu doi ani în urmă, pe site-ul yogaesoteric.net a fost publicat un articol care dezvăluie elocvent şi la obiect apartenenţa la serviciile de spionaj a acestui personaj obscur pe nume Valeriu Frunteş. Citiţi aici articolul original care a fost pretextul acestui neverosimil atac disperat: Adevăruri secrete despre spionul Valeriu Frunteş, care totodată a fost şi informator neremunerat până la retragerea sa de la cursurile MISA.

Deşi pare de domeniul fantasticului, Valeriu Frunteş, care se consideră a fi medic psihiatru, însă care a fost catalogat drept psihopat de către medici psihiatri competenţi în urma analizei amănunţite realizată asupra „operelor” publicate de dânsul pe propriul blog, a căutat să facă tot ce i-a stat în putinţă şi a apelat la fraţii săi masoni pentru a închide site-ul yogaesoteric.net.

Motivul invocat a fost existenţa articolului despre Frunteş pe site-ul yogaesoteric.net. Traficul mare al site-ului nostru face ca acest articol (versiunea în limba franceză) să apară pe poziţia a doua la căutarea pe internet după numele lui Valeriu Frunteş, în limba franceză. Deşi acest articol despre spionul Valeriu Frunteş este publicat pe yogaesoteric.net de doi ani, numai de curând am primit pe adresa webmaster@yogaesoteric.net un email adresat lui George Preda, autorul articolului publicat de noi, în care dumnealui este ameninţat, nici mai mult nici mai puţin, cu un proces penal. Este semnificativ faptul că după numai o zi, fără a aştepta vreun răspuns din partea mea, Valeriu Frunteş trimite un nou email la aceeaşi adresă, de data aceasta însă foarte profesional (din punct de vedere tehnic) adresat deţinătorului domeniului, cuprinzând date speciale cu privire la site pe care doar cei profesionişti le pot afla. Cât se poate de evident, monsieur Frunteş a fost ajutat să refacă mail-ul iniţial. În plus, acesta conţinea o serie întreagă de ameninţări, printre care uzuala ameninţare cu „scandalul mediatic”. Ce siguri sunt atacatorii MISA că presa le ţine isonul; mă întreb de unde oare atâta siguranţă? Evident, aş putea spune chiar tipic, la finalul mesajului, Valeriu Frunteş apelează la mica înţelegere, şi anume: dacă vom scoate articolul de pe site, atunci el nu va începe campania mass-media şi nici nu vom fi ţinta unui proces penal.
 
Fiind siguri de veridicitatea informaţiilor din articolul cu pricina, datorită provenienţei lor, evident că nu ne-am lăsat şantajaţi şi am răspuns politicos că articolul va rămâne în picioare. A urmat imediat un al doilea e-mail îmbâcsit de ameninţări, cu puşcăria chiar (conform „legii europene” – lege care nici măcar nu există şi nici nu a existat vreodată) şi alte scorneli, finalizat cu aceeaşi frază, copy-paste din primul e-mail, în care se invoca mica înţelegere. Văzând că nu ţine figura cu intimidarea, Valeriu Frunteş a încetat să ne mai scrie, iar peste două săptămâni, exact în Vinerea Mare, mă trezesc cu o somaţie din partea firmei de hosting a serverului site-ului nostru, firma americană Shanje, cu care m-am înţeles de minune timp de 5 ani de zile, somaţie în care mi s-a cerut, nici mai mult nici mai puţin decât să scot link-ul în limba franceză cu trimitere la articolul menţionat mai sus, iar dacă nu o voi face, atunci site-ul va fi desfiinţat în 24 ore. Uimit, am cerut explicaţii şi argumentele necesare, precizând respectuos că nu mi se poate solicita aceasta fără o hotărâre judecătorească la mijloc, enunţând legea ICANN în care se precizează clar aceasta.

Abia după ce le-am spus că vor avea parte de un proces dacă taie site-ul, pentru că nu au dreptul să mă oblige să scot tam-nesam un link de pe site, răspunsul lor a fost năucitor: de fapt ei erau ameninţaţi cu un proces penal în SUA, din partea firmei netINS, furnizorul lor de internet, principala firmă de telecomunicaţii din statul respectiv, un fel de Romtelecom. Ameninţarea spunea exact aşa: dacă articolul de la acest link (articolul despre spionul Valeriu Frunteş din pagina în franceză) nu dispare, atunci netINS va tăia conexiunea la internet către firma Shanje, firmă de reselleri, adică furnizor principal de hosting, analogic vorbind firmă en-gros, care are mii de clienţi. Cum ziceam, firma Shanje e ameninţată că se va alege nu numai cu tăierea internetului ci şi cu proces penal. Mi-e greu să descriu stresul care se citea printre rânduri din mail-urile primite de la firma Shanje datorită faptului că erau prinşi între ciocan şi nicovală, deoarece dumnealor erau conştienţi că oricum ar da-o se pot alege cu un proces, şi mai mult, că în ceea ce ne priveşte se încalcă flagrant toate legile în vigoare. Comentariile cu privire la faptul că mi-au scris la ora 2 noaptea sunt de prisos.
 
Nedorind ca această pagină să îşi piardă traficul, am găsit o soluţie provizorie până când avocaţii noştri ar fi luat legătura cu firma netINS, responsabilă cu internetul, pentru a vedea care este situaţia. Astfel, am recurs la o soluţie de compromis în care am scos conţinutul articolului de pe pagina respectivă lăsând doar o notă („Conţinutul articolului se află momentan aici:”) şi link-ul către un blog unde am publicat incomodul articol despre Frunteş, blog care nu este găzduit de firma Shanje. Aşa s-au liniştit un pic, însă după câteva ore mi-au trimis un alt mail în care se preciza, cu ajutorul Google Translate, că nici titlul articolului din franceză nu le place şi trebuie musai modificat (conţine cuvântul spion), iar dacă nu o facem tot ne taie site-ul. De data aceasta tonul era direct şi autoritar, fără politeţurile de rigoare. Am modificat titlul şi după aceea nu au mai avut nimic de zis. Un timp nu am mai primit niciun mail, timp suficient cât să configurez un server în altă ţară şi să copiez totul şi acolo. Pentru că era linişte şi pace, mi-am văzut liniştit de Sfintele Sărbători de Paşti, când deodată primesc un sms că site-ul nu funcţionează. Am intrat imediat pe net şi, intuind deja ce ar putea fi, am găsit mai întâi un mail în care mi s-a scris că ei nu sunt de acord nici aşa (nu au precizat clar care ei) şi trebuie să ştergem definitiv acea pagină. Adică practic ni s-a cerut să ştergem un link de pe site, deoarece link-ul extern respectiv ar duce, pasă-mi-te, la un articol care conţine informaţii calomnioase despre Valeriu Frunteş!!! Apoi, peste 30 de minute, am primit un ultim e-mail în care am fost anunţat oficial că site-ul este închis.

Deşi pare de domeniul incredibilului, vă garantăm că este perfect adevărat: firma Shanje Inc. ne-a somat că, dacă nu scoatem un link, site-ul nostru va fi închis, ceea ce apoi au şi făcut. În general, firmele de hosting, dacă sunt respectaţi termenii şi condiţiile precizate la încheierea contractului, nu se interesează de conţinutul site-ului, iar dacă o terţă persoană fizică sau juridică depune o plângere cu privire la conţinutul site-ului, atunci firma de hosting îşi rezervă dreptul de a furniza datele de contact ale clientului ŞI ATÂT. Deoarece în mod normal procesul penal are loc între terţa persoană care depune plângere şi deţinătorul site-ului, firma care oferă serviciul de hosting nu are niciun amestec şi în termenii firmelor de hosting se precizează clar aceasta. În unele situaţii de excepţie, când rezultatul procesului este în favoarea terţei persoane, judecătorul poate emite o notă ce se adresează direct firmei de hosting pentru a urgenta anumite cerinţe, urgentare motivată, deoarece în mod normal termenul legal prevăzut în astfel de situaţii este de 14-21 zile. Cunoscând foarte bine legea, cerând hotărârea judecătorească pe baza căreia am fost somat, firma Shanje a recunoscut că aceasta nu există, însă ei sunt ameninţaţi de către „the upstream provider”. La interval de numai câteva ore, aceeaşi firmă ne-a spus să urgentăm procesul pentru că altfel vor şterge site-ul „this afternoon”, ceea ce înseamnă că şi cele 24 de ore s-au redus la aproximativ 14 ore…

Trebuie să recunoaşteţi că acest mod de a acţiona este cel puţin ciudat şi arată că Frunteş este cu siguranţă susţinut nu doar de serviciile secrete româneşti – care n-au nicio putere în afara ţării – ci şi de secta satanică mondială – francmasoneria. Este de-a dreptul neverosimil modul în care s-a apelat la ajutorul principalei firme de telecomunicaţii a statului Iowa (netINS) pentru a face aceste presiuni asupra firmei de hosting şi modul în care aceasta a încălcat cu bună ştiinţă toate drepturile clientului pentru a ne forţa să depublicăm un amărât de link de pe pagina în limba franceză, nici măcar tot articolul. Este absolut semnificativ faptul că, deşi Valeriu Frunteş, în mail-ul pe care mi l-a trimis, precizează clar ambele link-uri, cel în limba franceză şi link-ul în limba română, şi ne spune că mailul va fi trimis şi la hosting, firma Shanje mă anunţă că li s-a transmis de la „cei de sus” să scot link-ul din limba franceză, fără să pomenească ceva de cel din limba română. Este greu de crezut că providerul american de internet (netINS) a considerat că numai cel din limba franceză ar fi o problemă, iar celălalt nu, de la el putere. Chiar şi pentru cel mai sceptic ochi cosmopolit, care nu crede deloc în aşa-zisa „teorie a conspiraţiei” şi care chiar îi consideră proşti pe aceia care, înzestraţi cu discernământ şi inteligenţă, au sesizat deja o serie întreagă de nereguli şi cărora acum le este clar că nu e de glumit cu francmasoneria, chiar şi pentru acesta acum este clar vizibil că lucrurile nu sunt deloc aşa cum par la prima vedere şi că mult trâmbiţata democraţie şi drepturi ale cetăţeanului onest şi cinstit sunt conştient şi flagrant încălcate atunci când francmasonul, plin de furie, arată cu degetul într-acolo, deoarece a găsit un element care nu se potriveşte cu doctrina lui satanică. Deci este evident că nu Frunteş a trimis mail la aceste firme ci ele au fost contactate direct de către alte persoane care au sărit în ajutorul fratelui Frunteş.

Spre bucuria noastră, site-ul a fost deconectat doar puţin timp, cât i-a luat serviciului de DNS să actualizeze noul ip. Am ales să pun varianta bazei de date de dinainte să înlocuiesc conţinutul articolului despre spionul Frunteş cu link-ul către blog ca să nu mai pierd vremea cu reînlocuiri şi formatare, întrucât nu se merita timpul acordat chestiunii. A doua zi am primit un nou e-mail de la Frunteş. Iniţial nici nu am vrut să îl citesc, dar mă bucur tare că am făcut-o: în mail-ul respectiv Valeriu Frunteş jubila că ne-a pus cu botul pe labe şi mi-a scris maliţios că în curând nu vom avea încotro şi va trebui să depublicăm şi articolul în limba română despre el. Citind mail-ul, pentru un moment am avut senzaţia că aş fi pus de fapt varianta cu soluţia de compromis dar, când colo, articolul era pe site chiar în clipa când monsieur mi-a scris. Ca să nu-l fac prost în faţă, pun această scăpare a lui pe seama încrederii oarbe (pentru respectarea căreia, se ştie, francmasonii jură chiar pe sângele lor), dacă nici măcar curiozitatea nu l-a împins să verifice mesajul fratelui că „s-a rezolvat”.

Soluţii pentru a face faţă chestiunilor de acest fel sunt destule, slavă Domnului! Firma Shanje fiind o firmă profesionistă, cu mii de clienţi reselleri şi sute de servere, este evident cine anume i-a speriat şi i-a forţat să acţioneze atât de aberant şi, după o colaborare bună de cinci ani, să ne someze fără ca nici măcar să aibă acest drept şi apoi să închidă imediat site-ul doar pentru că pe acesta apărea un link către un articol în limba franceză despre un personaj oarecare, care nu interesează pe nimeni…

 
Citiţi în continuare:
Informatorul şi masonul Valeriu Frunteş este anchetat în Franţa pentru activităţi de spionaj

yogaesoteric
14 mai 2010

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More