Tiroida și pisica

Tiroida este o glandă foarte sensibilă, ușor de îmbolnăvit și greu de vindecat.

Pisica, un animal care ne vindecă de multe boli

Deși majoritatea oamenilor s-au obișnuit, sau au fost obişnuiţi de alţii să ia medicamente pentru orice afecțiune, există și ale mijloace naturale să ne menținem sănătatea. Mai ales că aceste mijloace nu au efecte adverse (cum au cele mai multe medicamente, ca să nu spun că au chiar toate), dar mai ales că vindecarea este mai simplă și mai durabilă. Și mult mai ieftină.

Vom vedea, în acest articol, un leac minunat pentru vindecarea afecţiunilor tiroidei. Acest leac este chiar drăgălașa pisică.

Pisica este un leac pe lângă casa omului. Iar posesorii de pisici sunt mult mai sănătoși, fapt dovedit științific.

Hai să vedem cât bine ne face pisica

 1. Torsul pisicii are o vibrație cu frecvența cuprinsă între 20 și 140 de Hz (adică între 20 și 140 de vibrații pe secundă), încadrându-se între limitele terapeutice, cunoscute ca vindecătoare de boli. Așa că dacă ții în brațe o pisică care toarce, vei prelua energie de frecvența ei. Iar această frecvență îți va induce o stare de liniște în întregul organism, aspect foarte plăcut tiroidei, care va putea funcționa în parametri optimi.
 2. Torsul pisicii scade dispneea (jenă respiratorie/efort de respirație), un simptom grav, apărut din cauza funcționării defectuoase a tiroidei (în general apare în hipotiroidie, dar și în hipertiroidie). Dispneea este periculoasă mai ales pentru creier – aportul de oxigen este redus și mulți neuroni se „sufocă” și mor. Pierderea de neuroni duce la grave pierderi de memorie și apariția timpurie a demenței senile, boala Alzheimer.
În stânga avem creierul sănătos. În dreapta este creierul distrus, bolnav de Alzheimer, din cauza  unei tiroide neglijate de posesorul ei
 1. Frecvențele între 20 și 50 de Hz emise de pisică ajută la vindecarea rapidă a fracturilor. De aceea, se recomandă persoanelor mai în vârstă, care sunt mai predispuși la fracturi greu vindecabile (în special la fractura de șold), să țină pe lângă casă o pisică. Simpla mângâiere a unei pisici, măcar de două ori pe zi, duce la fixarea mai bună a calciului în oase, deci la o rezistență mai mare la posibile fracturi.
 2. Simplul fapt că ești posesor de pisici îți scade riscul de infarct cu 48%. De acest avantaj se bucură și membrii familiei posesorului, cu condiția să locuiască în aceeași casă. Iar prietenii posesorului au un risc de infarct mai mic, cu 32 până la 39%, dacă frecventează des casa acestuia.
Când mergi la un prieten care are pisici, ia una în brațe. Dacă vrei, poți s-o și mângâi. Când ai să pleci te vei simți mult mai bine.
 1. Pisica îl ajută pe stăpânul său, prin simpla prezență în apropiere, să-și vindece mai repede (cu circa 40%) oasele și tendoanele (în special tendonul lui Ahile) rupte în diverse accidente.
Ruperea tendonului lui Ahile (sau Achile) te poate face să porți două grațioase cârje. În acest caz pisica te ajută să te vindeci de două ori mai repede.
 1. Posesorii de pisici se vindecă mai repede cu aproape 50% de orice boală, față de persoanele fără pisici. Deci, dacă vrei să-ți vindeci mai repede tiroida, este bine să te gândești să iei o pisică.
 2. Persoanele care au pisici nu suferă, aproape niciodată, de depresie. Iar depresia, așa cum știm, este una dintre principalele cauze ale îmbolnăvirii tiroidei.
 3. Poate să pară incredibil, dar este adevărat: pisica îi semnalizează stăpânului că are o afecțiune într-o zonă a trupului. Astfel, dacă te întinzi pe spate și pisica ți se așează la cap, înseamnă că ai probleme la creier. Dacă se așează pe un picior, ai varice și probleme de circulația sângelui la acel picior. Iar dacă ți se așează pe gât, sau lângă gât, sigur tiroida nu funcționează optim. Pisica semnalează, de fapt, că ai aura energetică spartă și că ești ori bolnav, ori pe cale de a te îmbolnăvi. Așa că ia măsuri de vindecare. Dar, dacă ai pisică, ești pe drumul cel bun.
Pisica știe ce te doare. De aceea, ca să te vindece, se așează pe organul bolnav.
 1. Mângâierea pisicii, doar 5 minute zilnic, îți îmbunătățește memoria, îți reduce tensiunea arterială, îți risipește depresia și îți normalizează somnul. Este clar că și tiroida ta va beneficia de toate acestea.
 2. Dacă mângâi o pisică măcar 5 minute, vei scăpa de energia nefastă acumulată în corpul tău, energie ce va fi absorbită de mica felină. În urma acestei operațiuni nu numai că te vei simți mai relaxat, dar și sănătatea ta se va îmbunătăți, pentru că vei deveni mult mai stenic și mai optimist.
 3. FOARTE IMPORTANT: În ciuda unei superstiții barbare care spune că pisica neagră aduce ghinion, această pisică aduce și noroc, și sănătate. Asta pentru că ea absoarbe de 4-5 ori mai multă energie nefastă decât orice altă pisică! Și orice pisică, oricât de mică și de orice culoare, îți curăță toată locuința de energii nefaste, perturbatoare.

Cârcotașii spun:

 1. Sunt alergic la părul de pisică.
  Dacă aţi renunța să mai mâncaţi produse lactate, aţi uita de orice fel de alergie. Aceasta pentru că laptele este doar pentru puii de vacă, capră sau oaie. Iar tu nu ești nici vițel, nici ied și nici miel.
 2. Întreținerea pisicii mă costă o avere.
  O pisică mănâncă, pe zi, în jur de 200 grame de mâncare. Nu se poate ca de la masa unei familii să nu rămână, zilnic, 200 de grame de resturi, pe care le arunci la gunoi. Mai aveţi nevoie de o ceșcuță de apă și o perie (cca. 10 lei), ca să o periaţi zilnic, ca să nu lase păr în casă. Iar dacă aveţi curte, n-ai să ai nici măcar grija locului unde-și face nevoile.

 1. Dar dacă se îmbolnăvește pisica? O să mă coste o avere doctorul și medicamentele.
  Doctorul veterinar și medicamentele pentru animale costă foarte puțin. Dar dacă ți se îmbolnăvește tiroida, cam cât te-ar costa doctorii, analizele, statul prin spitale și medicamentele pentru tine? Ca să nu mai vorbim de faptul că viața ta va deveni un coșmar, pentru că tiroida nu se vindecă cu medicamente sau operații. Este mai scump să ajungi la spital și mai ieftin să ții o pisică.

Concluzii

 1. Studii recente efectuate în SUA și Franța arată că, prin eliminarea stresului zilnic de către pisici, posesorii acestor drăgălaşe animale nu se îmbolnăvesc, aproape niciodată, de tiroidă.
 2. Tiroida se vindecă doar naturist.

Super-concluzie

Tiroida ta merită o pisică. Iar dacă, totuși, nu-ți permiți una, mergi la prieteni, rude sau cunoștințe care au asemenea animăluțe. Sau mergi la un CAT CAFE.

CAT CAFE este o cafenea cu multe pisici. Aici poți bea un ceai, poţi mânca o prăjitură și mângâia o pisică. Asemenea cafenele există cu sutele de mii în lume, de la Paris, Londra, New York și până la Tokyo.

Iar dacă în orașul tău nu există așa ceva, poţi deschide tu. Sigur va fi plină mereu şi mulți oameni își vor recăpăta sănătatea. Iar binele lor se va revărsa și asupra ta, a familiei tale și a casei tale. Exact așa cum spune proverbul: ,,Bine faci, bine găsești”.

Citiţi şi:
Pisica, un inductor prin declanșarea unor procese de rezonanță ocultă benefice cu energii subtile benefice și un medicament viu
10 aspecte extraordinare despre pisici pe care nu le ştiai
Rolul uimitor al pisicilor în Primul Război Mondial

 

yogaesoteric
17 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More