Toamna mizeriei pandemice

Mai deunăzi cei de la The Intercept au descoperit apa caldă. Mai precis au anunțat că au făcut rost de documente referitoare la implicarea autorităților SUA în finanțarea cercetărilor legate de coronavirusuri în China. Vai, simt că sunteți șocați!
Dar de ce spun eu că ăia au descoperit apa caldă? Oare din cauză că am spus aceasta încă de anul trecut? Și nu o dată, ci-n două rânduri: un prim articol l-am scris pe 13 septembrie („Deep state virus”), iar cel de-al doilea patru zile mai târziu („Cercetând pandemiile viitorului”). În special cel de-al doilea articol s-ar putea să vă producă revelații și peste ceva timp.

Că cei de la The Intercept fac abia acum valuri, nu mă mișcă. Într-adevăr, e mai bine mai târziu decât niciodată, dar ce sens mai are acum toată tevatura? Că americanii au colaborat la fabricarea virusului nu mai este de actualitate. Chiar dacă unii cred că asta va răsturna munții, vă spun că întreaga tevatură va trece la fel ca o constatare despre o furtună ceva mai puternică. Chiar nu mai contează că se găsesc acum documente care demonstrează că instituțiile lor fac parte din mizerie. ȘTIAM ASTA!

E nevoie să fii tare naiv să crezi că într-un laborator finanțat de Occident niște chinezi se joacă precum copiii lăsați nesupravegheați și se apucă să dea drumul unui virus pe care l-au creat ei, așa, de capul lor. Operațiunea este mult mai complexă și ar fi necesar să înțelegeți că s-au făcut eforturi uriașe pentru studierea virusului care urma să fie lansat. Zecile de mii de lilieci culeși din diverse zone ale lumii pentru a se studia obsesiv coronavirusurile pe care le transportă ar fi necesar să vă sugereze ceva legat de ținta pe care o urmăreau ticăloșii din spatele cercetărilor generos finanțate. Doar bietul Trump, în naivitatea sa, credea că rezolvă ceva dacă dă vina pe chinezi. N-a rezolvat nimic. Doar că „băeții” s-au alertat și l-au scos ca pe o măsea stricată de la butoane. Nu de alta, dar dacă ajungea vreo informație sensibilă la el, risca să strice toată socoteala.

Răul este deja făcut. Însă, dincolo de boala în sine, răul este reprezentat de acțiunile care se fac împotriva noastră, de dictatura care se pune la cale la adăpostul așa-zisei urgențe medicale. Foarte puțini, în ciuda bănuielilor pe care le aveți, vă uitați unde ar fi nevoie. Spre exemplu, acum ar fi indicat să vă uitați cu atenție în Australia, ca să vedeți ce-i aia „democrație”. Cele mai tembele restricții posibile, cea mai mare teroare dezlănțuită asupra oamenilor, cele mai aberante încălcări de drepturi. N-ai voie să te îndepărtezi la mai mult de două mile de casă, dacă primești pe cineva pe la tine e penal, poliția poate să dea buzna în casa ta fără mandat de arestare. În paralel, se construiesc lagăre pentru carantinare. Da, ați citit bine: lagăre! Nevaccinaților li se vor interzice toate drepturile! Asta n-o spune vreun „conspiraționist”, ci însuși premierul Australiei. Disperați, în semn de protest, șoferii de camioane și-au abandonat TIR-urile pe autostrăzi, provocând o blocadă. Guvernul a reacționat cenzurând (!!!) toate imaginile cu camioanele trase pe dreapta și contraatacând pe posturile TV cu filmulețe cu TIR-uri care duc marfa și interviuri cu „tiriști de bine”! Însă realitatea se vede în magazine unde, din cauza lipsei de aprovizionare, produsele lipsesc cu desăvârșire. Fix ca-n comunism. Oamenilor de acolo le este frică să vorbească deoarece oricând poți fi acuzat că te opui „măsurilor de combatere a bolii” și că vrei să conspiri la răspândirea covidului în țară. Dacă vreți să înțelegeți lumea orwelliană, căutați informațiile reale despre Australia.

De asemenea, ceea ce ar mai fi necesar să înțelegeți, este că avem de-a face cu două lupte împotriva noastră: una de natură materială și una spirituală. Cea de natură materială, așa cum mulți au intuit sau au văzut, este una pe bani, pe resursele fiecăruia. Jigodiile de la vârful industriei producătoare de medicamente caută metode prin care să impună obligativitatea produselor lor. Și ce altceva este mai facil decât să-ți injecteze la intervale regulate de timp un ser căruia i se spune vaccin? Și care, probabil, va crea dependență! Nu-i întâmplător nici că, pe site-ul CDC, s-a modificat definiția vaccinului: de la un preparat care produce imunitate, la un preparat care stimulează un răspuns imunitar în vederea protecției.

În mod normal, în cazul oricărei boli care apare, interesul lumii științifice ar fi acela de a căuta un remediu, un medicament care să vindece boala. Aiurea, acum nu doar că nu se caută: disperarea este mare pentru că există tratamente care sunt ieftine. Iată motivul pentru care hidroxiclorochina și ivermectina au devenit tabuuri: nu doar că funcționează, dar mai sunt și ieftine! V-ați întrebat de ce este respinsă cu atâta cerbicie ivermectina? Autoritățile „lu’ pește” – între care se cuvine să-l enumăr și pe papițoiul ăla care are impresia că-i „doftor de top”, dar și-a făcut studiile la „Titu Maiorescu” – spun că nu există studii care să ateste rolul ivermectinei. Mint! Sunt deja 63 de studii făcute pe un număr de peste 26.000 de pacienți, mai mult decât pentru orice alt vaccin la data autorizării „de urgență” (detalii pe site-ul Ivmmeta). Studii care spun că are o eficiență de peste 86% dacă este luată cu rol profilactic, peste 69% dacă este utilizată la primele simptome și peste 40% dacă este administrată mai târziu în evoluția bolii. Este mai mult decât cele 39 de procente la cât a ajuns eficacitatea vaccinului.

Nu-i ciudat că în ciuda acestor evidențe, tratamentul cu ivermectină este interzis? De ce oare? Există răspunsul în contractele semnate de statele lumii cu Pfizer, anume o prevedere în conformitate cu care protecția acordată firmei încetează în momentul în care există un tratament pentru boală. Păi dacă ivermectina ar fi lăsată să-și facă treaba, Pfizer ar pierde miliarde de dolari, întrucât urmașii victimelor acestui mega-experiment planetar s-ar putea îndrepta împotriva companiei. Și-atunci finanțele sale ar ajunge de la extaz la agonie.

În ceea ce privește lupta spirituală, constatăm cum oamenii sunt otrăviți de un materialism buruienos, strecurat cu ajutorul retoricii așa-zisei „științe”, scoase la înaintare în numele „binelui comun”. Omului i se sugerează astfel că a încetat să mai fie o persoană, devenind strict partea unei mase informe a cărei singură caracteristică este împărtășirea unui set de „reguli și restricții”.

A venit septembrie. S-a reluat retorica buruienoasă a infectărilor. Așa cum peste noapte virusul a trecut, la fel de „peste noapte” revine. Isteria este în floare. Și nu știu de ce am impresia că nici n-am terminat bine articolul și ați uitat începutul, anume documentele care atestă că și americanii au participat la fabricarea virusului! Documente despre care eu unul vorbeam de anul trecut. Realizați, vă rog, cât de mare e mizeria!

Autor: Dan Diaconu

Citiţi şi:
De ce se lucra la un virus în laborator, pe bani americani și europeni și cu specialiști francezi în biotehnologie?
Dezvăluiri șocante: Pentagonul finanțează laboratoare militare biologice în Georgia!

yogaesoteric
17 septembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More