UE va impune ideologia LGBT chiar trecând cu bocancii peste democrație

Uniunea Europeană este decisă să impună Ungariei, și oricărui stat membru, ideologia homosexuală chiar și ignorând voința națională și suveranitatea statală a acestora.

Aceasta este voința comisarului european pe justiție, Didier Reynders, după o reuniune cu miniștrii de resort, desfășurată la Luxemburg.

Statul de drept înseamnă, de asemenea, limitarea posibilităţii autorităţilor unui stat membru – chiar susţinute de o majoritate în parlament, de o mare majoritate a populaţiei – să acţioneze împotriva valorilor noastre europene”, a declarat comisarul Reynders.

Comisia Europeană este „îngrijorată” că legislația adoptată în Ungaria, care interzice propaganda homosexuală și pe teme de schimbare de sex din școlile maghiare, ar fi „discriminatorie pentru persoanele LGBT”. De asemenea, oficialii europeni sunt „îngrijorați” cu privire la independența justiției și lupta împotriva corupției în Ungaria.

Uniunea Europeană a declanșat proceduri de infringement la adresa Ungariei și Poloniei, pentru a le face să accepte ideologiile emanate de Bruxelles.

Citiți și:
LGBT, Soros și NATO
„Valorile” UE: Parlamentul European votează pentru reducerea finanțării Ungariei și Poloniei pentru că au refuzat să promoveze agenda LGBT
Dubla măsură a „virtuoșilor”: În timp ce Ungaria este crucificată pentru o lege de protecție a minorilor, UE tace în privința suprimării conturilor activiștilor LGBT de către China

 

yogaesoteric
26 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More