Unitățile de urgențe din toată America au fost inundate de pacienți care suferă de insuficiență acută la nivelul organelor și de simptome debilitante…

Mass-media susține că nu are nimic de-a face cu vaccinurile împotriva covid

National Public Radio (NPR) a fost uimit de o creștere majoră a internărilor în unitățile de urgență din Statele Unite. Chiar dacă este dureros de evident că americanii „complet vaccinați” se îmbolnăvesc în masă, NPR pune totul pe seama misterului – sau poate a ceva înfricoșător.

În Lansing, Michigan, de exemplu, la Spitalul Sparrow s-a înregistrat un aflux masiv de pacienți foarte bolnavi care au fost aliniați pe tărgi pe holurile unității din cauza lipsei de paturi disponibile.

Este greu de privit”, a declarat Tiffani Dusang, directorul de asistență medicală al camerei de urgență.

Întotdeauna mă simt foarte, foarte rău când merg pe hol și văd că oamenii suferă sau au nevoie de somn sau de liniște. Dar ei sunt nevoiți să stea pe hol, cu 10 sau 15 persoane care trec pe lângă ei în fiecare minut.

La începutul „pandemiei” de coronavirus, cu mult înainte ca așa-numitele „vaccinuri” să fie puse la dispoziție prin „Operațiunea Warp Speed”, Spitalul Sparrow era destul de normal. Odată ce vaccinurile s-au răspândit, însă, bolnavii au început cu adevărat să curgă.

Se pare că majoritatea spitalelor americane erau cât se poate de goale înainte de lansarea vaccinurilor. Abia după ce injecțiile au fost distribuite pe scară largă, spitalele din întreaga țară au început să fie inundate de noi pacienți.

Medicii și asistentele spun că sunt numeroase cazuri grave. Unii pacienți se plâng de dureri abdominale, în timp ce alții au probleme de respirație. Există, de asemenea, o mulțime de cheaguri de sânge, care au devenit un eveniment comun la persoanele care sunt injectate cu proteina spike a armei biologice deghizată în „medicament”.

Există, de asemenea, un val de pacienți care suferă de evenimente cardiovasculare, sinucideri eșuate, insuficiență organică acută și o serie de simptome debilitante.

Dacă și-ar fi încercat norocul cu virusul chinezesc fără să fie injectați, probabil că s-ar fi descurcat foarte bine. Totuși, pentru că l-au ascultat pe Tony Fauci, ei suferă acum enorm din cauza evenimentelor adverse induse de vaccin.

Nici măcar o singură dată în lungul articol al NPR despre acest fenomen nu este menționat cuvântul „vaccin”. Dacă faceți o căutare după acest cuvânt, veți vedea că nici măcar nu face parte din ecuație, deși este cel mai evident vinovat.

La sfârșitul anului trecut internările în spitale au crescut cu aproape 20 de procente, potrivit raportului.

Ceea ce se petrece la Urgențe este că vedem mai multe cazuri acute decât înainte de pandemie”, a declarat Caleb Cox, cercetător de date la Epic Health Research Network.

Pe măsură ce boosterele lui Biden sunt distribuite, este de așteptat să apară un alt val de probleme acute de sănătate care să aibă ca rezultat faptul că spitalele vor fi și mai copleșite de pacienți bolnavi, complet vaccinați.

Citiți și:
Anatomopatolog german: „Vaccinul este cauza morții în 30-40% din autopsiile celor recent vaccinați”
O televiziune locală din Detroit a invitat pe Facebook telespectatorii să spună povești despre decesele celor nevaccinați. Postarea a fost inundată de mii de povești de groază ale celor… vaccinați
Focar de covid la un centru medical din Israel, cu toate că pacienții și membrii personalului erau vaccinați

 

yogaesoteric
23 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More