Uriașa minciună a „imunizării” prin „vaccinare”

IMUNIZAREA, conform Dicționarului explicativ al limbii române, este definită astfel: „Proces prin care un organism devine nereceptiv la o boală microbiană în urma unui tratament sau a faptului că a avut în trecut această boală.”

Plecând de la această definiție simplă, încă nemodificată de „specialiștii” vremii, aflăm că „vaccinurile” experimentale NU IMUNIZEAZĂ injectații, ci – teoretic – ameliorează efectele gripei iar injectatul poate contracta și transmite boala, fie că a primit o doză, fie două din serurile letale! În plus, mii de imunizați prin metoda „vaccinării” se bucură, probabil, de „beneficiile” serurilor salvatoare abia după moarte!

Doar în România sunt deja 531 „beneficiari” post-mortem! Alte sute de mii din întreaga lume se „bucură” de afecțiuni neurologice grave, miocardite, tromboze, hemoragii cerebrale etc.

Despre imunizarea naturală nici nu se mai amintește, deși aceasta este cea mai puternică și mai sigură dintre toate. Este gratis. Qui prodest?

Astfel, toată poliloghia criminală vis-a-vis de „imunizare prin vaccinare” promovată zilnic de politicieni, „specialiști” în varii domenii și jurnaliști, nu este altceva decât o uriașă minciună ce insultă inteligența multora!

Și încheiem cu definiția VACCINULUI, ca să aducem mai multă lumină asupra acestor aspecte:
„VACCÍN, vaccinuri – Produs biologic preparat din germeni patogeni sau din secreții microbiene, care se administrează prin injecții sau pe cale bucală unui om ori unui animal în scop preventiv (pentru a căpăta imunitate împotriva bolilor infecțioase) sau curativ.”

Ale cui sunt totuși beneficiile?

Vi se pare că serurile aflate pe piață – conform compozițiilor descrise în prospectele lor – și prezentate ca vaccinuri experimentale sunt cumva PRODUSE BIOLOGICE? Și dacă nu sunt vaccinuri, nu imunizează pe nimeni ci mai degrabă ucid ori produc grave efecte adverse, totuși cui aduc beneficii?

Citiţi şi:
Zgomotul și furia din jurul vaccinului anticovid
A pune semnul egal între vaccinare și imunizare este un colosal fake news

 

yogaesoteric
13 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More