Vaccin periculos împotriva fiinţei naţionale


În timp ce Vladimir Putin uimea din nou lumea, anunţând că îl va menţiona pe Dumnezeu în Constituţia Rusiei, alături de decizia că doar un bărbat şi o femeie pot întemeia căsătoria, interzicând relaţiile între acelaşi sex pe pământ rusesc, deviaţii-sexual au obrăznicia ca România noastră, creştinată acum 2000 de ani de către Sf. Apostol Andrei, să fie supusă unor mizerii păgâne fără precedent! Un grav atentat la morala creştină, la pudoare şi bun simţ!

Cine a dat tonul mizeriilor în numele multiculturalismului deformator şi a aşa-zisei discriminări a deviaţilor-sexual? Cine îi încurajează pe „curlangii”, cum îi numea Panait Istrati în povestirea „Stavru”? Chiar Iohannis, autodeclaratul tolerant, care a adus injurii creştinilor ortodocşi, useriştii, cioloşiştii şi sorosiştii oengeurilor. Să-i ceri personajului Iohannis (sau miniştrilor guvernului său) să gândească prin prisma spiritualităţii neamului românesc, când acesta pune în aplicare Befehl-urile primite dinspre Poarta Brandemburg şi Muntele Rushmore, e prea mult! Prin intermediul unor astfel de antiromâni, „specialiştii” haosului globalist administrează periodic câte un vaccin periculos credinţei noastre creştine şi fiinţei naţionale.

Acele panouri publicitare stradale, apărute în capitală şi în marile oraşe ale ţării, copiate din S.U.A., în care bătrâne şi bătrâni de 80 de ani sunt înfăţişaţi drept homosexuali sau transsexuali, sugerând ca fiind normală deviaţia sexuală, chiar şi la vârste înaintate, au fost amplasate în locuri strategice, agresând ochiul privitorului creştin, de la copii, adolescenţi şi maturi.

Atunci, hai să judecaţi limpede, dragi români. Răul vine de la ruşi sau de la americani? Dacă am fi beneficiat de un climat de moralitate strictă, astfel de nenorociri nu ar avea loc. Deviaţii-sexual n-ar fi ieşit din bârlog pe străzi. S.U.A. şi-a permis să sfideze România creştină, trimiţându-ne un ambasador gay, împreună cu mizeriile aferente, care s-au înmulţit necontrolat, precum aceşti dereglaţi. De fapt cum se înmulţesc ei, când sunt anormali? Aceşti oameni e necesar să fie trataţi şi reeducaţi. Dacă îi duci la un psiholog, îi dă şi psihologul cu libertăţile lor false, produs al unei imaginaţii bolnave. O bună parte a presei suflă şi ea în dosul acestor posedaţi care maculează societatea umană.

Până în anii ’70, tratatele de psihiatrie şi codificarea internaţională a bolilor (I.C.D.) conţineau diagnosticul de boală numit „homosexualitate”, fiind trecut la capitolul „deviaţii sexuale”. Homosexualii americani, extrem de numeroşi, pentru că din America au plecat astfel de nenorociri în toată lumea, prin lobby politic şi presiuni non-ştiinţifice, au determinat Asociaţia Psihiatrilor din S.U.A. să elimine diagnosticul „homosexualitate” din tratatele de psihiatrie. Ca şi cum, la presiunea străzii, am decide acum că nu mai există diabet sau tuberculoză. Odată cu eliminarea politică a diagnosticului de „homosexualitate” a dispărut şi tratamentul.

Nu există orientarea sexuală, ci o propagandă pseudo-ştiinţifică machiavelică. Cu ce se ocupă deviaţii sub plapumă e anormalitatea lor, sunt liberi s-o acceseze cum vor, dar la ei acasă, nu în demonstraţii publice, într-o comunitate normală, într-o ţară eminamente creştină. Din partea Guvernului Orban de două parale cerem măsuri drastice de stopare a infestării populaţiei creştine cu microbii Lesbian, Gay, Bisexual şi Transgender, Queer+… (L.G.B.T.Q.+)., la fel ca în Rusia creştină şi în Israel. Autorităţile de la Ierusalim au dat jos de pe clădirea Ambasadei S.U.A. un banner uriaș prin care se celebra luna iunie ca luna Gay Pride, prilej cu care vice-primarul oraşului, Arieh King, a declarat: „Oricine încearcă să pângărească Orașul Sfânt Ierusalim este necesar să fie oprit. Fie că vorbim de un israelian și cu atât mai mult de un oaspete la noi în oraş. […] Municipalitatea să se mişte rapid şi eficient pentru a curăţa această mizerie din oraşul nostru”. Deci, dacă oamenii cu judecata întreagă vor, pot! Legalizarea căsătoriei între „bipezi” de acelaşi sex e o sinucidere a rasei umane, iar adopţia de copii de către asemenea cupluri de rătăciţi este un act criminal asupra viitorului acestor copii!

Toate manifestările şi manifestaţiile publice ale rătăciţilor cu duhul, susţinute de Iohannis şi chiar de I.C.R. sunt o mizerie! În curând pedofilii şi zoofilii vor cere şi ei dreptul pentru un marş al lor. Bestiile cu chip de om doresc degenerarea naţiei creştine şi transformarea ei într-o cireadă uşor de dus la abator. Ura aceasta viscerală faţă de normalitate, ura faţă de Sf. Biserică Ortodoxă se ascunde în sloganuri înşelătoare precum: democraţie, toleranţă, valori occidentale, libertate. Preşedintele Academiei Române Ioan-Aurel Pop, spunea: „… la români, credinţa şi biserica fac parte cumva din esenţa vieţii… în acest loc al Domnului în care românul s-a simţit întotdeauna apărat, s-a simţit mai sigur, şi a făcut din biserică un fel de altar al vieţii”.

Cuvântul homofob a fost special inventat, odată cu falsele studii „ştiinţifice” care ţin de speţă, pentru că se vor găsi mereu fraieri care să înghită spurcăciunile occidentale, fără să pună întrebări. Dacă America şi alte puteri ale lumii se luptau până acum pentru supremaţie economică, acum îşi imbecilizează populaţia cu homosexuali şi lesbiene, cu droguri şi drogaţi. Şi ăştia sunt o marfă pentru economia lor. O marfă macabră, care a ajuns şi la noi în sicriul integrării europene şi ne înghionteşte cu demonismul ei. O marfă otrăvitoare care ne ucide spiritual tinerii, ne aruncă peste bord credinţa strămoşească şi demnitatea, iar noi mergem şchiopătând la noi, acasă, subjugaţi de globalismul agresiv şi controlaţi total de Big Brother!

Deviaţia-sexuală e o boală! Un dezmăţ macabru, instalat la noi prin comandamente de marcheting şi publicitate, de către strategii hedonişti ai globalizării şi slugile lor obediente de la Cotroceni şi Victoria, care ne vor dezbinaţi şi suspuşi. Turmele există din cele mai vechi timpuri. Destrăbălarea de afară ne-a adus grotesca circotecă stradală Gay Pride, o maimuţăreală scârboasă de consum. Maimuţele imită oamenii, dar tot maimuţe rămân. „Civilizatorii” occidentali au declanşat operaţiunea de falsificare a identităţii româneşti, de distrugere a statului naţional, religios, istoric, economic şi tradiţional.

Cum să înveţe generaţiile tinere bunul simţ, morala creştină, dacă mass-media şi Ministerul Educaţiei le servesc educaţie sexuală pe pâine? Dacă refuzi aceasta şi te declari pentru perpetuarea filonului sănătos al naţiei române creştine, eşti transformat în duşmanul multiculturalismului nefast, un ăla care nu înţelege faptul că am fost băgaţi în Europa, deşi suntem acolo de când lumea, iar capetele noastre luminate au civilizat cultura Europei. Dacă s-a legalizat căsătoria între două persoane de acelaşi sex în Franţa, S.U.A. şi în alte ţări cu legislaţii potrivnice firii dumnezeieşti, ne aşteptăm ca într-un viitor nu prea îndepărtat, violul, pedofilia, incestul, crima şi tâlhăria să iasă de sub incidenţa legilor. Conform logicii anormalităţii pe care o practică adepţii L.G.B.T.Q.+, nu va dura mult şi se vor oficializa căsătoriile între oameni şi animale, între cei vii şi cei care şi-au dat duhul, între bipezii L.G.B.T.Q.+ şi extratereştri. Până mai ieri, la condiţiile de angajare se adăuga: permisul de conducere categoria B constituie un avantaj! Mâine, poimâine vom auzi că homosexualitatea constituie obligativitate eliminatorie!

În Rusia creştină s-a aprobat o lege cu amenzi uriaşe pentru cei care fac propagandă homosexuală printre minori. Conform Reuters, Legile Rusiei prevăd amenzi de 1.300 de euro pentru persoanele fizice care transmit mesaje propagandistice în favoarea minorităţilor sexuale şi până la 13.000 de euro pentru organizaţiile care desfăşoară acţiuni de acest tip, motivând că prin efectul acestora, sănătatea, dezvoltarea morală şi spirituală a minorilor sunt periclitate. Ca şi Israelul, Rusia a dat semnalul corect că nu va tolera anomaliile şi perversiunile sexuale occidentale, iar asta însemnă sănătate a conştiinţei, înseamnă normalitate, înseamnă a rămâne OM!


Citiţi şi:

Astăzi, homosexualii ocupă rolul de victimă nobilă, iar cei ce se opun ideologiei lor ocupă rolul de criminali culturali periculoși, habotnici
Scrisoare deschisă către politicieni, jurnaliști și susținătorii căsătoriilor homosexuale
Revista presei de propagandă: Despre mândria de a fi homosexual, legalizarea parteneriatelor civile și concerte pro LGBT


yogaesoteric
25 septembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More