Vicepreședintele Bundestagului, Wolfgang Kubicki, cere autopsierea celor care au murit la scurt timp după vaccinarea covid, motivat de noul studiu realizat la Universitatea din Heidelberg

Într-un interviu pentru WELT, Peter Schirmacher, anatomopatolog șef la Universitatea din Heidelberg, a cerut un angajament politic mai mare în ceea ce privește cercetarea efectelor secundare ale vaccinării. Vicepreședintele Bundestagului, Wolfgang Kubicki (FDP), pledează acum pentru un număr semnificativ mai mare de autopsii. CDU/CSU dorește, de asemenea, mai mult angajament.

Wolfgang Kubicki

Vicepreședintele Bundestag-ului, Wolfgang Kubicki (FDP), solicită o cercetare mai intensă a posibilelor daune cauzate de vaccinarea împotriva covid.

Consider că este indispensabil ca fiecare deces inexplicabil care apare în termen de 14 zile după o vaccinare să fie înregistrat automat ca un caz suspect la Institutul Paul Ehrlich”, a declarat el pentru WELT.

Kubicki se referea la un studiu publicat recent de Peter Schirmacher, anatomopatolog șef la Universitatea din Heidelberg. Schirmacher și echipa sa au descoperit că la 71% dintre persoanele examinate care au murit la scurt timp după vaccinare, vaccinarea a fost cauza decesului.

Vorbim despre un număr relevant care face necesară abordarea sistematică a acestei probleme”, a declarat acum Kubicki pentru WELT. Autoritățile sanitare ar fi necesar să efectueze „în mod regulat” autopsii la toate persoanele care au murit în decurs de două săptămâni de la vaccinare, a declarat politicianul FDP: „Acest fapt are sens și pentru că aprobarea condiționată a acestor vaccinuri a avut loc sub o presiune enormă a timpului”.

Tino Sorge (CDU), purtătorul de cuvânt pentru politica de sănătate al grupului parlamentar CDU/CSU din Bundestag, a declarat pentru WELT: „La doi ani de la prima vaccinare covid, este timpul pentru o abordare mai deschisă a efectelor secundare ale vaccinurilor și a daunelor provocate de acestea.” Între timp, a spus el, știm de decese care au o legătură evidentă cu vaccinul. „Studiul (realizat de Peter Schirmacher, n.r.) este îngrijorător – și pentru că arată cât de puțin știm despre riscurile vaccinurilor chiar și după doi ani.”

Potrivit politicianului CDU, cercetarea și colectarea de date este necesar să avanseze cu viteză maximă: „Încă lipsesc datele fiabile și semnificative. Constatările sunt extrem de importante pentru evaluarea raportului risc-beneficiu. PEI să fie consolidat în acest scop, datele în cele din urmă să fie mai bine utilizate, iar procedurile de raportare să fie simplificate considerabil.”

Citiți și:
Anatomopatolog german: „Vaccinul este cauza morții în 30-40% din autopsiile celor recent vaccinați”
1 din 73 de persoane vaccinate anti-covid au murit până în mai 2022 în Anglia, potrivit guvernului britanic
Hecatombă mondială: 20.000.000 de morți în urma vaccinării împotriva covid și peste 2 miliarde de oameni care au suferit leziuni?

 

yogaesoteric
10 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More