Vremuri de cotitură: gânduri implantate şi implanturi pentru control mental (2)

De Lisa Renee

Citiți prima parte a articolului

Minte patologică, societate patologică

Va veni un anumit moment când fiecare fiinţă umană va ajunge să se confrunte cu întrebări interioare asupra motivelor pentru care sunt atât de multe conflicte armate, ucideri fără sens, sărăcie, abuzări de copiii, trafic de fiinţe umane, traume sexuale şi distrugere intenţionată a resurselor naturale, care produc suferinţe oribile pe tot globul. Doar dacă cineva s-a degradat până la a deveni un psihopat prădător care evită orice responsabilitate personală în faţa agendelor egoiste, nu este complet evident pentru el că se desfăşoară un război total împotriva întregii umanităţi, frumuseţi şi creaţii. 

Ni se spune în mod repetat că războiul împotriva noastră înșine vine de la propria noastră natură războinică. Totuși, forţele Soarelui Negru care se află în spatele aducerii în prim plan a acestei agende, dispreţuiesc în mod absolut tot ceea ce reprezintă sursa de lumină din interiorul fiinţei umane, care este esenţa adevărului, purităţii, creativităţii, iubirii necondiţionate şi compasiunii. De ce nu sunt dezvoltate şi susținute aceste calităţi ca valori etice esențiale în interiorul societăţii? În loc de a fi încurajate, aceste virtuţi sunt în general considerate slăbiciuni ale personalităţii şi ființele umane care le manifestă sunt hărțuite, înșelate, devenind victime. În consecinţă, cei care manifestă aceste calităţi înalte din punct de vedere moral se pot confrunta cu faptul că sunt aspru pedepsiţi de societate, deoarece societatea patologică îi recompensează din plin pe prădătorii ei.

Pentru a decodifica mintea patologică, următoarea întrebare pe care fiecare fiinţă umană ar trebui să şi-o pună este cine a creat de fapt aceste tendințe nefaste. În ce moment cultura morţii, modelul epuizant şi răspândirea incoerentă a haosului şi distrugerii în rândul maselor a devenit modul de viaţă acceptat, tolerat şi normalizat pentru umanitate? Când au ales oamenii să abandoneze lumina creaţiei din interiorul lor pentru umbrele goale ale întunericului, brutalităţii şi disperării? Mai mult, cum a putut fi aceasta cu putință? Luând în considerare toate acestea, şi cu o minte deschisă, să reflectăm asupra întrebării: ar putea gândurile implantate şi implanturile extraterestre să fi contribuit la manifestarea minţilor extrem de patologice şi a conştiinţei patologice?

Pentru mare parte din umanitate a fost înlăturată normalitatea psiho-mentală, coerenţa şi setea de cunoaştere superioară, precum și capacitatea de a fi calmi, pacificatori şi fericiți. Omenirea este condusă la limita stresului traumatic şi a leziunilor narcisiste, în goana de a atinge obligaţiile de consum şi supravieţuire care sunt intens promovate în această societate patologică. Când privim imaginea de ansamblu a realităţii controlului mental al maselor prin utilizarea de tehnologie electromagnetică ascunsă pentru a proiecta gânduri în ambianță şi în minţile oamenilor, începe să aibă mult mai mult sens comportamentul patologic periculos pe care îl observăm, care este atât de obişnuit astăzi. 

Găsește sursa gândurilor patologice, manifestă intenţia de a le curăţa 

Este responsabilitatea noastră să ne observăm gândurile şi să decidem dacă dorim să le recunoaștem ca fiind în mod autentic ale noastre. De unde vin gândurile noastre, şi suntem noi conştienți de noi înșine suficient de profund astfel încât ne putem simţi trupul reacţionând la impulsuri provenind de la stimuli externi care nu sunt naturali? Este necesar ca fiecare să înceapă să vadă de unde îi vin gândurile, să caute sursa impulsurilor, trăirii sau stimulării pe care o experimentează la un moment dat şi să fie atent la impulsurile care îl îndeamnă să facă ceva anume. Când vă focalizați atenţia şi alegeți să modificați percepţia, vă direcționați conştiinţa astfel încât să devină mai atentă la ceea ce se petrece în interiorul trupului.

Umanitatea a fost condiţionată, prin control mental bazat pe traumă şi prin implanturi specifice, să aibă setări automate pentru a construi o minte patologică care este folosită la a gândi, rezolva probleme şi dezvolta sisteme distorsionate de credinţe care direcţionează fiecare ființă umană spre a lua decizii autodistructive în ceea ce priveşte propria viaţă. Ca rezultat al instalării timpurii a controlului mental programat care a produs mintea patologică, oamenii au co-creat ulterior o viaţă distorsionată patologic împreună cu o dinamică familială distorsionată patologic. În plus, dacă omenirea rămâne blocată în interiorul strânsorii minții patologice, cum fiecare fiinţă este conectată la inconştientul colectiv, fiecare ajută la co-crearea şi hrănirea societății bolnave care are impact asupra fiecăruia dintre noi.

Dacă fiecare dintre noi ne permitem în mod sincer şi în profunzime să reflectăm asupra condiţiilor patologice curente care există la nivelul întregii civilizaţii umane, la ce concluzie ajungem: acestea au apărut în mod natural, sau au fost fabricate intenţionat? De ce oare ar alege o specie, în mod repetat, gânduri, comportamente şi acţiuni patologice care sunt de natură să o distrugă în mod deliberat şi să distrugă lumea în care trăieşte? Cine beneficiază de fapt de distrugerea intenţionată a Pământului, de divizarea naţiunilor şi de uciderile fără sens din cadrul rasei umane?

Când analizăm cine este responsabil pentru crearea evenimentelor care contribuie la realitatea sinistră care a devenit ceva obişnuit pe Pământ în ciclul întunecat, este necesar să luăm în considerare ce responsabilitate are fiecare persoană în cadrul conexiunii ei cu întreaga umanitate. Când o persoană se trezeşte şi poate în sfârșit să vadă mai mult din lipsa de omenie care creşte cu rapiditate în lume, ce poate face ea imediat pentru a fi o cauză eficientă pentru vindecarea lumii?

Toate sistemele de credinţă care separă fiinţele umane una de alta sunt tactici divide et impera care în cele din urmă sunt distructive pentru toți. Fiecare eveniment oribil din istorie care a adus lumea mai aproape de a manifesta realitatea iadului şi a suferinţei perpetue în cultura morţii, ar fi putut fi prevenit şi înlocuit cu unul opus prin transformarea profundă (reinventarea) propriilor noastre fiinţe, prin centrarea în inimă şi hotărârea de a trăi şi afirma adevărul. A trăi în adevăr şi autenticitate necesită transformarea fiecărei ființe umane, astfel încât ea să vrea să privească şi să accepte responsabilitatea personală pentru întunericul care există în interiorul ei. Cum s-ar transforma viaţa pe Pământ dacă fiecare fiinţă umană ar vrea să îşi asume responsabilitatea pentru cele mai întunecate frici pe care le are şi ar vrea să înfrunte cele mai întunecate frici referitoare la existenţă? Tu vrei să faci asta?

Pentru a refuza participarea la agendele distructive făptuite de minţile patologice care fabrică societatea patologică ce este pusă la cale de agenda extratereştrilor malefici, este necesar să explorăm mai în profunzime cele mai comune patologii ale minţii. Minţile patologice au fost fabricate în dimensiunile inferioare printr-o varietate de strategii de control mental bazate pe traumă, ca şi prin hărţuire electronică ce trimite implanturi pe bază de frecvenţe în mintea subconştientă şi în întregul câmp energetic al fiinţei.

Implanturile produc minţi patologice şi paraziţi

Astfel, utilizarea luminii şi a sunetului pentru a stimula undele cerebrale poate modifica şi schimba activitatea cerebrală a unei persoane, procesele de gândire şi comportamentul acesteia într-o perioadă relativ scurtă de timp, prin implanturi de frecvenţă. Ceea ce este puţin înţeles este faptul că această metodă poate fi folosită, de asemenea, pentru a altera funcţionarea naturală a semnalizării prin ADN în trupul uman, inhibând sau activând comutatori genetici în trupul fiinţei umane, care pot altera percepţia.

Implanturile extraterestre sunt folosite pentru a insera gânduri în minţile maselor, pentru a face acceptabile din punct de vedere social sisteme de credinţă care impun sisteme de valori anti-umane, pentru a susţine principalii piloni de control ai societăţii. Aceasta este o formă de inginerie socială folosită pentru a condiţiona omenirea să accepte abuzarea conștiinței (abuzul spiritual) de către extratereştrii malefici şi să-şi auto-întărească sistemele de gândire prădătoare, prin sisteme de sclavie ierarhică bazate pe frică. Aceasta este strategia primară divide et impera ce este aplicată împotriva planetei şi a omenirii. Implanturile extraterestre şi comportamentele arhonice înşelătoare contribuie la îmbolnăvirea fizică, emoţională, mentală şi spirituală a ființelor umane. Maşinăria extraterestră malefică şi implanturile lor de control mental fac ca oamenii să se simtă rău printr-o varietate de moduri.

Implanturile extraterestre acționează în trupul uman într-un mod similar procesului geoingineriei de răspândire a dârelor morții (chemtrails) pe cer, pentru a manipula sau controla forţele electromagnetice din materia fizică. Modul de construcţie şi substanţele utilizate în implanturile extraterestre sunt foarte numeroase, iar unele dintre acestea sunt necunoscute. Ele pot fi făcute din material biologic, material sintetic, substanţe eterice, precum şi din nanoboţi programabili sau naniţi care sunt folosiţi în tehnologii de inteligenţă artificială. Implanturile extraterestre sunt tehnologii de bioinginerie concepute să modifice fiziologia umană prin gânduri implantate, fapt care produce subjugare, prin control mental, faţă de agendele extratereștrilor malefici. Chemtrail-urile conțin substanțe chimice şi nanoparticule de geoinginerie care sunt folosite pentru a controla vremea, dar, de asemenea, și pentru a transmite game de frecvenţe programabile în ariile populate pentru a experimenta controlul gândurilor.

În ambele exemple, când materialul străin, nenatural sau artificial este introdus în organism, acesta perturbă echilibrul energetic electromagnetic şi ritmurile homeostatice din trup. Emiterea repetată de semnale de unde radio sau electromagnetice de frecvenţă joasă este concepută să perturbe homeostazia naturală şi echilibrul electromagnetic al fiinţei. Aceasta pune organismul într-o stare de hiperstres sau de hiper activare a sistemului imunitar şi de epuizare adrenergică, pentru a se lupta cu „invadatorulˮ. Organismul dezvoltă mecanisme deflectoare pentru a putea gestiona interacţiunea cu invadatorul străin, în timp ce sistemul nervos central, creierul şi sistemul imun sunt supuse unui stres extrem.

Ca şi în cazul chemtrail-urilor, marea majoritate a implanturilor extraterestre acţionează ca o expunere la – sau o supraîncărcare cu – frecvenţe specifice metalelor, pentru a impregna energiile trupului în ansamblu şi câmpul auric cu frecvenţe de metale grele. În cele din urmă aceasta alterează echilibrul organismului şi, ca rezultat, paraziţi, fungi, ciuperci şi alte microorganisme patogene se înmulțesc peste măsură şi produc dezechilibre în trup. 
Este important să înțelegem că paraziţii energetici sunt un subprodus al implanturilor extraterestre, şi în cele din urmă ei se pot manifesta, devenind paraziţi fizici de numeroase feluri, care slăbesc organismul uman.

Paraziţii fizici impactează toate funcţiile organismului, funcţiile mentale şi formele-gând nefaste. Ei pot induce stări emoţionale de tip isteric şi de asemenea favorizează deconectarea de Sinele Dumnezeiesc şi de energiile spirituale. Multe dintre aceste organisme patogene atrag paraziţi, care atrag energii demoniace în corpul uman slăbit, şi aceasta este principala raţiune a acestei strategii. Dacă organismul are multe (astfel de) implanturi, şi în consecinţă mulţi paraziţi, terapii de deparazitare cum ar fi diete de detoxificare, post negru cu apă, meditaţii şi rugăciuni sunt foarte recomandate pentru a ajuta la redobândirea echilibrului energetic în cadrul funcţiilor homeostaziei întregului trup, a minții și a sufletului. Este de asemenea necesară stoparea consumului de alimente modificate genetic, care fac să crească exponenţial invazia de paraziţi în organismul uman prin sistemul digestiv.

Profilul comportamental indus de implanturi

În aplicarea unui implant de inteligenţă artificială, cum ar fi implantul de control mental codificat pe frecvenţele pentru traume sexuale sau frecvențele victimă-victimizator, mecanismul acestora acţionează asemeni unei căpușe sau unei lipitori care se fixează adânc în zonele joase ale corpului astral, în special în primul şi în al doilea strat, corelate cu perineul şi organele sexuale. Un implant la nivelul stratului energetic al organelor sexuale are impact direct asupra reacţiilor instinctuale şi a funcţiilor de răspuns emoţional, ceea ce generează impulsuri ce se transmit spre măduva spinării, creier şi tot sistemul nervos.

Multe implanturi ţintesc, de asemenea, plexul nervos de la baza cutiei craniene, care este localizarea Intrării Atomice (cunoscută și sub numele de Chakra Ascensiunii), aria de acces spre bulbul rahidian (medulla oblongata) unde lumina spirituală interioară provenită de la Monada întrupată se reflectă în ochi. Acea lumină interioară va muri sau va deveni moartă la nivelul ochilor după ce acest implant de control mental va prelua controlul asupra trupului prin manipularea sistemului nervos central, ceea ce stimulează gânduri patologice ale ego-ului. Aceasta se face pentru a bloca corpul spiritual să coboare să se manifeste în straturile fizice. Este ceva obişnuit fixarea de implanturi eterice în creierul reptilian pentru a activa gândurile bazate pe frică sau supravieţuire, şi aceste implanturi sunt plasate în structura de bază a trunchiului cerebral, prin bulbul rahidian. Aceasta este o modalitate de a manipula impulsurile autonome trimise creierului cu scopul de a modifica percepţia sau de a stimula controlul gândurilor prin mecanismele nefaste ale egoului, care declanșează activitate în cele trei straturi de jos ale matricei minţii subconştiente, instinctuale şi conştiente. Până când o persoană nu realizează că aceasta i se petrece printr-o setare făcută în interiorul sistemului nervos autonom (luptă-şi-fugi) şi învaţă să se reangreneze prin sistemul parasimpatic, ea nu este capabilă să iasă din reacţiile egotice nefaste stimulate de implanturi.

Hărţuire electromagnetică prin semnale electromagnetice

Există o varietate de emisii externe atât de unde sonore cât şi de unde luminoase, stimuli audio şi vizuali, emanând din gamele spectrului de frecvenţe electromagnetice. Unele dintre aceste emisii sunt mai naturale, în timp ce altele sunt concepute pentru controlul artificial al minţii şi provin din surse non-umane. Trupul uman emite unde electromagnetice şi semnalele folosite pentru a controla majoritatea funcţiilor cerebrale şi ale organismului sunt situate în gama de frecvenţe foarte joase (ELF – extremely low frequency). Frecvenţele extrem de joase pot fi foarte uşor emise printr-o varietate de tehnologii şi ele sunt folosite ca o metodă de hărţuire electronică, ce este ţintită asupra multor fiinţe umane. Aceste semnale electromagnetice sunt direcţionate în corpul planetar şi la suprafaţa Pământului, cu scopul de a controla sistemul neurologic şi creierul indivizilor şi grupurilor de oameni. 

Implanturile şi tehnologia de control mental sunt reale, acesta este un fapt stabilit, certificabil, despre care mass-media nu vă va spune nimic. Tehnologia există, programele rulează, brevetele sunt înregistrate iar agenţiile care le folosesc şi le controlează sunt pe poziţii şi operează cu aceste tehnologii de mult timp.

Hărţuirea electronică generează deteriorări bio-neurologice în trupul uman, care pot inversa şi amesteca semnalele creierului. Agenda satanică implică inversarea funcţionării neurologice prin condiţionarea ființelor umane să creeze și să simtă durere pentru a-şi activa centrii plăcerii. Ciclul interconectării între centrii durerii şi plăcerii este reîntărit şi condiţionat non-stop în interiorul bio-neurologiei, fapt care conduce la adicţii periculoase sau comportamente deviante. Când acordăm atenţie şi ne pasă de ceea ce se petrece cu planeta şi cu oamenii, începem să vedem cu claritate o agendă concepută să asalteze şi să afecteze sistemul nervos uman. Dacă suntem mai conştienţi de modul în care funcţiile neurologice sunt legate de stările noastre mentale şi emoţionale, atunci suntem mult mai bine pregătiți pentru a prelua controlul direcţiei propriilor noastre gânduri şi emoţii. Apoi ne putem deschide şi antrena căile nervoase pentru a primi direct mesaje de la corpurile noastre mai elevate, de la Sinele Dumnezeiesc, eliminând mesajele de la ego, care sunt principalul spectru de frecvenţe utilizat în hărţuirea electronică şi implanturi.

Citiți a treia parte a articolului

Citiți și:

MKULTRA. Odioase experimente de control mental şi manipulare comportamentală realizate de CIA

Dezvăluiri despre armele cu energie dirijată folosite pentru controlul maselor de către aşa-zişii «Iluminaţi» (I)

Pranayama sau cum putem să ne branşăm la izvorul nesecat al energiei universaleyogaesoteric

7 septembrie 2018

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More