YOGA: cheia realizărilor şi succeselor mele

La întrebarea „cum a influenţat practica YOGA viaţa mea?” răspund prin următoarele:
– Consider că practica YOGA mi-a revoluţionat viaţa pentru că m-a transformat dintr-o fiinţă timidă, cu multe temeri şi frici, cu tensiuni şi frustrări de care nu eram conştientă, o fiinţă care şovăia şi aştepta ca alţii să hotărască pentru ea într-o fiinţă pe picioarele ei, hotărâtă, eliberată de tensiuni şi frici, care înţelege şi vede altfel viaţa, cu multă încredere şi curaj.
– Mi-a amplificat intuiţia, focalizarea şi concentrarea mentală, sunt mai atentă şi mai prezentă în ceea ce fac.
– Mi-a amplificat capacitatea de a lucra eficient 12-16 ore pe zi şi convingerea că pot acţiona cu succes în domenii la care nu mă gândisem anterior.
– Consider că m-a ajutat în dezvoltarea mea spirituală prin liniştea, pacea interioară şi mulţumirea pe care o am, precum şi convingerea că DUMNEZEU ne inspiră, ne susţine, ne ajută neîncetat şi că niciodată nu suntem singuri.
– M-a ajutat să percep şi să trăiesc cu o bucurie extraordinară revărsarea Graţiei de la DUMNEZEU Tatăl în fiinţa mea, de la Ghidul meu spiritual precum şi de la Iisus, de la îngeri şi de la înţelepţii şi realizaţii spiritual pe care i-am invocat.
– Am utilizat mult în practica mea spirituală Arta Binecuvântării pentru majoritatea acţiunilor realizate şi pentru problemele cu care m-am confruntat. Arta Binecuvântării a ajutat la rezolvarea miraculoasă a tuturor problemelor, la îmbunătăţirea relaţiei mele cu cei din jurul meu şi la îmbunătăţirea calităţii vieţii mele.

Mulţumesc cu recunoştinţă Ghidului meu spiritual pentru că mi-a călăuzit şi îmi călăuzeşte paşii, fără care nimic din cele de mai sus nu s-ar fi realizat şi pentru iubirea lui care îmi este mereu alături şi care mă va însoţi în eternitate.

A. P., an 20

Citiţi şi:
YOGA: o cale către Infinit
În călătoria noastră spirituală oricine poate face un salt direct de la nivelul de jos, la cel mai înalt

yogaesoteric
noiembrie 2008

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More