Originea cuvântului „lockdown” și efectele sale

Cuvântul „lockdown”, folosit de autorități pentru a desemna măsurile de carantină impuse populației ca măsură de prevenire, chipurile, a răspândirii coronavirului, are originea în închisorile de maximă securitate din Statele Unite și este comanda pe care gardienii o dau deținuților înainte de a începe să tragă cu arma.

Lockdown se declară atunci când izbucnește o revoltă sau altercație între deținuți, iar gardienii intervin în forță pentru calmarea situației. Deținuții sunt obligați să intre urgent în celule, să se arunce pe burtă, cu fruntea lipită de pământ, picioarele desfăcute larg și cu mâinile puse pe ceafă. Cine nu se conformează este împușcat imediat.

Când se declară lockdown, toate căile de acces ale închisorii sunt blocate automat. Controlul gardienilor asupra pușcăriașilor este total și strict! Ei au dreptul să ucidă orice deținut nesupus ordinelor.

Comparați situația descrisă cu ceea ce s-a implementat la nivel mondial din martie 2020, sub pretextul combaterii unei gripe sezoniere.

Făcând o paralelă între cele două situații, observăm următoarele aspecte:

✔motivul declarării „lockdown-ului” a fost o banală gripă, cu rată de vindecare de 99,8%;

✔rolul gardienilor a fost preluat de toate guvernele lumii care și-au „delegat” atribuțiile de punere în executare către anumiți funcționari bine definiți;

✔cartușele au fost substituite de serurile letale care, spre deosebire de pușcării, sunt administrate întregii populații arestate a planetei, condiția nesupunerii nemaifiind aplicabilă întrucât scopul celor de la butoane este strict decimarea populației și nicidecum însănătoșirea ei!

Când ieșim din lockdown? Când vor rămâne vii doar 5% dintre oameni, conform planului sinistrelor elite satanice.

Ce se petrece după lockdown? Se ridică o lume incompatibilă cu viața umană clasică, firească, morală.

Și uite-așa mai moare o lume. A câta?

Citiți și:
Măsurile de carantină au distrus mai multe vieți decât au salvat, demonstrează un studiu realizat în Franța
Apucături de naziști: Nu respecți carantina, ești închis într-o tabără pentru refugiați
Lockdown-ul sau carantina generală nu este o metodă eficientă de control a coronavirusului: 24 de studii o confirmă (I)

 

yogaesoteric
19 noiembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More