Zbor deasupra unui… dezastru general. Planul globaliștilor progresează rapid și nu putem rămâne decât uimiți de prostia fericită a victimelor

Planul globaliștilor progresează într-un ritm susţinut și nu putem decât să fim uimiți de prostia fericită a victimelor.

După cum spunea Georges Bernanos într-o carte recent tradusă și la noi, cu titlul Franța împotriva roboților: ,,Prostia, de fapt, mi se pare din ce în ce mai mult ca fiind prima și principala cauză a corupției națiunilor. A doua este lăcomia. Ambiția dictatorilor vine doar pe a treia poziție.”

La cele trei cauze eu aș mai adăuga un al patrulea factor agravant. Plăcerea unor mercenari, purtători de carnete de amenzi, mandate sau funcții, de a face rău, de a-și tortura semenii. La noi totuși mult mai puțin numeroși sau cinici decât prin alte țări „civilizate”.

Acum caută să-ți imaginezi că-ți scoți masca în metrou. Apoi imaginează-ți că-l trimiți pe micuțul tău fără mască la școală. Veți descoperi că oamenii despre care credeți că sunt rezistenţi la ceea ce se profilează la orizont şi este pe punctul de a deveni o veritabilă dictatură, colaborează de fapt voluntar și cu furie în realitate pentru aceasta. Acest fapt îi va putea surprinde însă doar pe cei lipsiți de judecată.

Rezistența de-a lungul istoriei, se cuvine să recunoaștem, nu s-a putut organiza decât pentru a fi mai bine nimicită. Doar naționaliștii au rezistat la început; și cu ce preț… Este însă nevoie doar de zece de mii de jandarmi pentru a pune toată populația cu botul pe labe. Despre supunerea fiinţelor umane de către societatea de consum și societatea tehnologică a scris destul Guy Debord, precum și Lewis Mumford sau John Boorstyn, la vremea lor.

Ar fi necesar să tragem câteva concluzii, pentru că suntem foarte obișnuiți cu masca, așa cum spune pe bună dreptate președintele jupiterian Johannis și mai micul său subaltern docil Cîțu.

Ne-am obișnuit și cu închiderea în case și cu porno gratuit pe web și pe Netflix, cu Digi sri tv, Realitatea Plus doi și-un sfert etc. De asemenea, am înțeles că populația nu vrea vaccinul, dar dacă ne luăm timp să-i explicăm bine și să împiedicăm „activismul terorist” și reacția antivaccinștilor, totul va fi bine, nu-i așa!?

În altă ordine de idei, experții din domeniu o pot confirma, covidul a generat o catastrofă legală, datorată încălcării de către autorități a legilor, a Constituției. Va dura ani de zile pentru a ne recupera din punct de vedere economic. Și ani de zile, în ceea ce privește o eventuală restabilire a legii, a statului de drept veritabil, a re-respectului Constituției. Începem să avem informații clare care demonstrează că suntem luați de proști.

Oamenii ar fi necesar să reacționeze, să ceară libertate, nu doar ajutoare. Iar astăzi ceea ce mă surprinde este să vezi cât de greu este să-i faci pe oameni să reacționeze. Nu să facă o revoluție, ci oamenii să ceară, să se bată pentru a obține libertățile pierdute; pentru că dacă nu o facem, pierdem totul.

Ce alte elemente mai sunt necesare pentru a înțelege că suntem într-o dictatură? Am zis „dictatură”, nu (încă) tiranie. O simplă constatare pe care o poate face oricine.

Oamenii nu vor libertate. Vor pâine și jocuri. Pane et circes, știam asta dinainte. Nu era nevoie să așteptăm pandemia și anul 2021 pentru a afla. Dar sistemul dă poporului ceea ce el cere și în schimb el va lua de la cei care au bani în bancă, care sunt o minoritate, și de la proprietari, care sunt și ei o minoritate. În rest oamenii admiră vedetele, iar cei mai bogați oameni sunt acum vedete precum erau sportivii odinioară. Sunt filantropi care vor să vaccineze sau să protejeze planeta… chiar așa…

Voi merge și mai departe de această dată: oamenii nu cunosc niciun motiv pentru care să fie împotriva marelui reset. Marea resetare este în aer, nu-i așa!? Există proiectul de a educa tineretul în ideea că poluăm prea mult și că trebuie să ne oprim respirația ca să nu carbonizăm prea mult atmosfera. Un prieten spaniol mi-a spus că generația mai tânără din Spania a fost deja crescută în supunere și robie voluntară și este astfel pregătită de ecologismul orb, pe persoană fizică, care nu vede pădurea din cauza unui fir de iarbă. Vorbim de ecologie dar fără să amintim un cuvânt despre Bayer, Coca-Cola, Monsanto, Toy R Us, Basf și alții.

Oamenii nu au bani, dar au datorii, nu au gust pentru libertate, dar au un simț al responsabilității și al ecologiei, și atunci îi lipsim de muncă, ca să aibă timp de smartphone și mâncare granulată garantată. Nebun cel care încă se împiedică de pietre și de oameni! Mergem înainte. Puțină otravă ici și colo, pentru a obține vise plăcute. Și în cele din urmă o mulțime de otrăvuri, pentru a muri plăcut, inconștient, sau poate chiar voluntar, de ce nu… Este ora… 25!?

Ioan Mircea Crăciun

Citiţi şi:
Sinistra Agendă din spatele panicii COVID-19
Va urma versiunea 2 a pandemiei cu un virus cu adevărat mortal

 

yogaesoteric
26 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More