10 daruri minunate care te așteaptă atunci când îţi pui încrederea în Univers

 

Poate fi greu să trăiești într-o lume în care nu poți să controlezi tot ceea ce ți se petrece și să nu știi ce îți poate aduce următorul moment. Dar este esențial să știm că există o forță mai presus de noi care asigură ordinea și armonia în Univers – și aceasta este Dumnezeu.

La un moment dat ajungi să gândeşti „ar fi bine să am încredere în Univers”.

Chiar dacă evenimentele în viaţa ta par prea haotice sau te copleşesc pur şi simplu, uneori simţi că este nevoie să renunţi la control şi să ai încredere că există o rezolvare. Chiar dacă este dificil să ai încredere în ceva ce nu poţi vedea şi care poate te-a dezamăgit în trecut, este necesar să nu renunţi niciodată!

Este important să învăţăm să avem răbdare şi încredere că totul se desfăşoară conform unui plan; poate nu al nostru, dar să nu uităm că Universul are puse deoparte daruri minunate şi pentru noi, şi aceasta este de natură să ne dea siguranţă.

Vizualizarea benefică creatoare este o cheie care ne ajută să atragem către noi exact aspectele pe care ni le dorim în viaţă. La baza acestei metode simple se află o lege fundamentală a Universului, Legea Rezonanței oculte.

Iată câteva repere minunate care îți arată că începi să manifești încredere în Univers:

1. Sincronicitatea

Sincronicitatea se produce atunci când două sau mai multe evenimente, aparent fără legătură cauzală, se produc împreună, într-o manieră semnificativă (pentru observator). Este modul în care Universul caută să ne trimită mesaje.

2. Să te relaxezi şi să-ţi trăieşti viaţa devin priorităţi

Este important să munceşti, dar munca fără relaxare nu ajută pe nimeni să progreseze.

3. Lași trecutul în urmă

Orice bagaj din trecut care nu-ţi mai foloseşte în prezent este necesar să fie lăsat în urmă. Nu va face decât să-ţi fie o povară şi te va împiedica să-ţi atingi propriul potenţial.

4. Trimiți mesaje benefice Universului

Vizualizează un rezultat benefic în orice situaţie, folosindu-te de toate simţurile. Nu-ţi pierde credinţa în forțele binefăcătoare nesfârșite din Univers şi niciodată să nu spui „niciodată”! Fii deschis la tot ce îţi apare în cale, chiar dacă este vorba de ceva la care nu te-ai fi gândit că vei face. Poate că are ca scop să te înveţe o lecţie utilă.

5. Manifești recunoştinţă

Având o stare de recunoştinţă, trimitem o energie benefică în Univers, care ne va răspunde la rândul lui și ne va oferi ceea ce avem nevoie.

6. Manifești bunătate

Bârfa şi vorbele urâte nu-şi au locul în viaţa ta. Când ești bun vei atrage către tine situații favorabile, bunătate și își vor apare nenumărate șanse benefice.

7. Te lași condus de fluxul vieții

Este important să înţelegi că nu poţi controla tot ce se petrece în viaţă. Sunt aspecte pe care le poţi controla, cum ar fi ceea ce faci şi oamenii în compania cărora alegi să fii, dar cam atât. Dacă nu eşti o persoană foarte flexibilă, poate fi greu pentru tine să observi cu detașare ce se petrece, fără să vrei să-ți impui voința egotică. Dar această atitudine este cea mai potrivită.

8. Te bucuri de compania celorlalţi

Te bucuri sincer de compania celorlalți, dar nu superficial. Apreciezi profund prezenţa altor oameni, le zâmbești, îi îmbrățișezi.

9. Îți asumi răspunderea pentru alegerile şi acţiunile tale

Cam acestea sunt singurele aspecte pe care le poţi controla. Dacă greşeşti, nu este nicio problemă odată ce recunoşti și urmărești să-ți îndrepți acea greșeală.

10. Întotdeauna ai un scop benefic

Fie că este pe termen scurt sau lung, este important să ai un scop benefic, care în primul rând să fie spiritual. Fără un scop viaţa pare fără sens!

Ascultă-ţi vocea interioară şi urmăreşte semnele pe care ţi le trimite Universul, care te călăuzeşte. Universul are întotdeauna un plan măreţ pentru noi, dar noi îl sufocăm cu planurile pe care ni le facem. Deseori ne gândim că ştim mai bine de ce avem nevoie, însă, de multe ori, nu este deloc aşa.


Citiți și:

Să fim deschişi şi să atragem în fiinţa noastră, de fiecare dată când este necesar, energiile divine ale iertării

Încrederea ne susţine să trecem cu bine testele şi încercările spirituale

Speranţa

 

yogaesoteric
22 iulie 2019


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More