5 beneficii care apar atunci când spui tot mai des „te iubesc”

  1. Efectul pe care îl produce sintagma „te iubesc” asupra celorlalți oameni

De multe ori oamenii pot reacționa ciudat la auzul acestei expresii din partea unui străin. Ei fac aceasta fiindcă nu au fost puși în situația dată prea des. Dacă însă vom continua să le spunem „te iubesc”, vom observa cum ei ne vor zâmbi mai mult, iar comportamentul lor se va transforma în bine.

  1. Efectul asupra propriei persoane

Există un truc psihologic care ne îndeamnă să privim orice aspect, eveniment, persoană cu iubire. Putem începe prin a spune „te iubesc” în gând sau cu voce tare pentru tot ceea ce întâlnim: ne trezim de dimineață și privim soarele – „te iubesc”, mergem la serviciu – „te iubesc”, realizăm practica noastră spirituală zilnică – „te iubesc”. Acest fapt este puțin mai greu la început, fiindcă nu suntem obișnuiţi şi cu siguranţă ne vom spune singuri: „minți”. Cu toate astea, în timp ne vom obișnui şi chiar vom crede cu putere şi vom simţi ceea ce spunem, iar aspectele nefaste vor dispărea ca prin miracol din viața noastră.

  1. Efectul într-o relație romantică

În momentul în care îi spunem fiinţei iubite „Te iubesc!”, acesta înțelege că persoana de lângă ea o apreciază, iar la rândul său se va strădui să fie cel puțin la același nivel. În felul acesta se generează un fenomen de emulaţie reciprocă, iubirea şi armonia dintre cei doi crescând tot mai mult.

  1. Efectul în meditație

Există o tehnică hawaiană numită „Hoponopono”, care se bazează pe această afirmație. Aceasta ridică automat vibrația energetică și liniștește creierul în momentele de agitație sau nesiguranță.

  1. Efectul asupra sănătății cuiva

În momentul în care spui „te iubesc”, transmiți o energie benefică celor din jur. Concentrează-te asupra unei probleme de sănătate pe care o are un apropiat și spune „te iubesc”, având o credinţă puternică în eficacitatea acestor cuvinte.Vei rămâne uimit cum, ca prin miracol, acea persoană se va simți instantaneu mai bine.

Principala condiție pentru a obţine rezultate este să avem o credinţă fermă în puterea iubirii, pe care o exprimăm rostind aceste cuvinte. Adoptând această nouă atitudine lăuntrică, viața ta cu siguranță se va transforma foarte mult în bine.

Citiți și:
Este simplu să spunem «Te iubesc», dar este greu să punem în practică aceste două cuvinte
Cum arată o zi din viaţa fetei fără mâini. Lorelai: «Mă trezesc cu zâmbetul pe buze şi spun: Te iubesc, Dumnezeu»
Te iubesc și pentru defecte

  

yogaesoteric
18 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More