5G Phonegate: 9 din 10 telefoane depășesc pragurile de radiație. Cazurile de cancer cerebral au crescut de 4 ori în ultimii 20 de ani

Cartea Phonegate, publicată în luna noiembrie 2020, sună ca un ultim avertisment înainte de implementarea 5G, care va începe în curând să funcționeze: „Cu toții suntem supraexpuşi, cu toții suntem înșelați, cu toții suntem puși în pericol de telefoanele noastre mobile”. Subtitlul cărții de investigație stabilește bazele a ceea ce dr. Marc Arazi prezintă drept „următorul scandal internațional de sănătate”.

„Nouă din zece telefoane depășesc pragurile de reglementare”

În centrul problemei, „ratele de absorbție specifice”, care în spatele termenului tehnic ascund o realitate mai dură.

Nouă din zece telefoane depășesc pragurile de reglementare” ale ratelor de absorbție recomandate. Și nu doar doctorul Arazi o spune, ci și organismul principal de reglementare a securității sănătății din Franța, Autoritatea Națională pentru Siguranța Sănătății Alimentelor, a Mediului și a Muncii (Anses).

Totul a început de la un prim raport publicat de experți, care are rolul de a avertiza părinții cu privire la „posibilele efecte asupra funcțiilor cognitive ale copiilor după expunerea la radiofrecvențe”.

În iulie 2016, când a aflat despre intenția de a instala o antenă cu releu pe o școală, doctorul Arazi a decis să afle mai multe. Nu a fost nevoie să cerceteze foarte mult pentru a descoperi ce avea să devină piatra de temelie a Phonegate.

Nouă din zece telefoane mobile depășesc pragurile de reglementare stabilite la mai puțin de 2 W/kg, iar aceasta se datorează faptului că măsurătorile nu sunt efectuate în condiții „normale” de utilizare a telefoanelor. Sunt efectuate la câțiva milimetri distanță de trup, în timp ce majoritatea apelurilor se fac în contact direct cu urechile, iar mulți utilizatori își pun telefoanele în buzunar.

Numărul de cancere cerebrale „a crescut de patru ori în douăzeci de ani”

Solicităm măsurători făcute la 0 mm de trup, pentru că, la ora actuală, acestea sunt realizate la 10 sau 15 mm și fiecare milimetru modifică semnificativ expunerea și consecințele asupra sănătății. Unele dintre cele mai bine vândute telefoane ajung la 10 W/Kg”, spune Marc Arazi.

În 20 de ani, numărul glioblastoamelor (una dintre cele mai grave forme de cancer cerebral) a crescut de patru ori. Ne confruntăm cu un scandal sanitar fără precedent. Publicul este necesar să știe, este necesar să înțeleagă modul în care producătorii și statele și-au dat mâna pentru a evita procedurile legale.

Conștientizarea este lentă, dar faptele sunt extraordinar de grave si vor ajunge să se întoarcă împotriva lor.

Între timp, Marc Arazi continuă să transmită alerte, împreună cu oameni de știință, avocați, jurnaliști independenți și activiști din întreaga lume pe care i-a reunit sub ONG-ul Alert Phonegate. Și care, la fel ca el, investighează, colectează documente și studii, participă la conferințe științifice pentru a „permite cât mai multor oameni să vadă ce se petrece”.

Citiţi și:
Ipoteză cutremurătoare. Tripleta malefică: Celulare multe – Antene GSM nocive – Instalația HAARP
Profesorul care studiază efectele radiaţiilor emise de telefoanele mobile: tumori, boli de piele, dureri, insomnii
Radiaţiile electromagnetice sunt un pericol real! Oamenii de ştiinţă atrag atenţia la nivel internaţional

 

yogaesoteric
31 mai 2021

 

 

Radiaţiile electromagnetice sunt un pericol real! Oamenii de ştiinţă atrag atenţia la nivel internaţional

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More