Părintele Elpidie – Mutația ADN-ului uman în anii Apocalipsei (I)

Interviul acordat de Părintele Elpidie reporterului Stefanos Damianidis, la postul de radio FocusFM, din data de 03.12.2021:

Părintele Elpidie

Stefanos Damianidis: Părinte Elpidie, bună dimineața! Bun venit!

Părintele Elpidie: Bună dimineața, copilul meu ție, dar și tuturor dragilor ascultători.

S.D.: Ascultătorii vă iubesc atât de mult!

P.E.: Sper ca harul lui Dumnezeu să ne lumineze să înțelegem ceea ce până acum nu puteam înțelege.

S.D.: Ce nu putem să înțelegem, părinte Elpidie?

P.E.: Cea mai mare greșeală, copilul meu, știi care este?

S.D.: Care este, părinte?

P.E.: Să nu poți vedea greșeala. Aceasta este cea mai mare greșeală. De aceea iluminarea de la Dumnezeu este cel mai mare folos, pentru că odată cu ea descoperim greșeala și astfel putem alege dacă vrem să mergem bine sau greșit. Tu ce crezi? Ești de acord?

S.D.: Absolut! Este o vorbă grozavă. Nu putem vedea greșeala. Da.

P.E.: Este un fapt, dragă Stefanos…

S.D.: Nu o vedem, sau ne-o ascund, părinte Elpidie? Adică avem o scuză?

P.E.: Cred că undeva nu avem nicio scuză, când avem informațiile și pliantele necesare, prospectul așa cum spunem, să înțelegem mecanismul tuturor evenimentelor. Este un fapt, dragă Stefanos, că postul dvs de radio a funcţionat în ultima vreme ca o universitate deschisă. Oameni de știință remarcabili și renumiți, cu studii și analize bogate în profunzime, au reușit să ne ajute să înțelegem și să aprofundăm pe deplin întregul adevăr despre așa-numitele preparate terapeutice, care ar fi vaccinurile. Acest aspect am observat.

S.D.: Da.

P.E.: Adică cât de mult vindecă și cât de mortale sunt. Întreaga problemă, în tot acest timp am urmărit postul dumneavoastră, a fost interpretată, pot spune, perfect, referitor desigur, la latura specială a problemei, care este sănătatea umană. Desigur, nu poate interpreta cineva raţional, violența inexplicabilă, șantajul insuportabil, cu care încearcă să le promoveze chiar și la copiii mici, în ciuda obiecțiilor multor medici, a multor oameni de ştiinţă de renume.

Mulți mă întreabă: „Până la urmă, părinte, care este cel mai profund sens a tot ceea ce se desfășoară în jurul nostru?” „Care este rolul și scopul final al acestor seruri, care sunt promovate violent de liderii mondiali?” Aud asta în fiecare zi, de la cei care mă sună.

Așadar, dragul meu Stefanos, aș vrea să repet pe scurt, dar și să adaug câteva aspecte care ne vor ajuta să înțelegem pe plan spiritual criticitatea evenimentelor. Voi avea ca bază vocea profetică a Sfintei Evanghelii în cartea Apocalipsei, dar și bogatele profeții despre anii din urmă, de la sfinții Bisericii noastre. Cu toate acestea, introductiv, menționez și reamintesc următoarele: Cele trei structuri de bază care determină cursul normal al unei persoane sunt, după părerea mea: logica, emoțiile și sănătatea. Nu-i așa?

S.D.: Da, corect.

P.E.: Logica are de-a face cu conștiința omului. Emoțiile sunt legate de inimă. Iar sănătatea are de-a face cu elementele celulare ale trupului nostru, în special cu sistemul imunitar. Dacă sistemul imunitar este afectat, persoana nu numai că nu mai trăiește bine, ci chiar moare. Nu mai trăiește corect, dar chiar poate să moară. Deci am putea spune că, de fapt cursul corect al acestor trei: conștiința, rațiunea și sănătatea, asigură, într-un fel, fericirea vieții umane. Corect?

Toate acestea sunt controlate de ADN-ul uman, așa cum l-a făcut Dumnezeu. Dar cel care ar reuși să intervină în ADN pentru a-l schimba, nu ar putea controla cu ușurință fiecare ființă umană? De aceea, ADN-ul uman este atât de important atât pentru Dumnezeu, cât și pentru diavol. ADN-ul uman este făcut, după cum ne spune Sfânta Scriptură, de către Dumnezeul nostru Creator, astfel încât omul să poată funcționa cu harul și puterea Duhului Sfânt, care este Duhul Iubirii.

Ați văzut ce ați spus înainte să mă adăugați în direct? Ați vorbit despre iubire.

S.D.: Da, într-adevăr.

P.E.: Iubirea, cu toate virtuțile ei subsidiare, precum bunătatea, compasiunea, politețea și multe altele, este calea spre fericire. Este calea ADN-ului divin, pe care Dumnezeu l-a pus în om. Este, repet, calea spre adevărata fericire! Dar, după cum fiecare mecanism are broșura sa, care vorbește despre utilizarea lui fără probleme, astfel încât să nu fie distrus, ci să funcționeze impecabil, așa Dumnezeu ne-a dat propria Sa broșură divină, care este Sfânta Scriptură.

Bazat pe Evanghelie, ADN-ul uman poate funcționa corect, oferindu-i omului bucurie și fericire. Adică aplicarea Evangheliei, este cea care asigură bucurie și fericire. Și Dumnezeu ne-a dat această broșură, ca să știm ce să facem și cum să trăim cu iubire. Orice modificare sau mutație a acestui ADN ar provoca rezultate catastrofale, fatale, ca la orice mecanism. Când este manipulat incorect, nu are un efect devastator?

S.D.: În mod clar, sigur.

P.E.: Satana știe asta, copilul meu. Prin urmare, pentru a cuceri oamenii complet, a intervenit în ADN-ul uman ca să-l schimbe. Adică să schimbe cele trei elemente de bază pe care le-am menționat mai sus: conștiința, inima și trupul. Teribilele și mărețele invenții ale științei medicale îi oferă acum potențialul de a-l realiza prin propriii oameni de știință.

Aceasta se petrece astăzi pe scară globală. Se urmărește pe plan global mutația ADN-ului uman, care este la fel de diferit pentru fiecare ființă umană, ca și amprenta sa. Vaccinurile, care în viitor vor avea o formă diferită, în principal au acest scop.

S.D.: Ce vreți să spuneți prin formă diferită?

P.E.: Nu vor fi doar vaccinuri injectabile. Vor avea și alte forme, pentru înșelăciune! Prin urmare, scopul lor principal va fi controlul ADN-ului uman. Adică să intervină în conștiința omului, astfel încât, cu intervențiile nanoparticulelor, să controleze neuronii creierului. Să intervină în acțiunile inimii, cu capacitatea de a-i schimba emoțiile. Și în al treilea rând să intervină în sistemul imunitar, care determină și sănătatea, cu efectele lor asupra elementelor celulare.

Toate acestea, însă, au un punct slab, numit Suflarea lui Dumnezeu în ADN-ul uman. Suflarea lui Dumnezeu, copilul meu, este dragostea înnăscută pe care o avem cu toții. Satana vrea să o hipnotizeze cu frica, pentru a o suprima și a ne supune. Cu frica! Ați înţeles?

S.D.: Absolut.

P.E.: Așa a făcut atunci Lucifer și, în parte, a reușit, cu niște îngeri în ceruri. Atunci ce a făcut? El i-a convins pe îngerii cărora le era conducătorul, în ceata sa, să se lepede de Duhul Sfânt al iubirii și să-i accepte propriul duh satanic, de aroganță. Și așa, cu încrederea arogantă pe care le-a dat-o, adică că puteau deveni dumnezei, îngerii au devenit demoni. Vă dați seama că acum vrea să facă la fel cu oamenii?

Pentru ca oamenii să-l urmeze și să-i prefacă în oameni-demoni, ca atunci când a prefăcut îngerii în demoni, așa și acum, oameni deveniți oameni-demoni. Suprimă spiritul iubirii și seamănă frică universală, frică eternă. Acest fapt nu a reușit cu botnițele pe nas și pe gură și cu o perfectă stare de șantaj al tuturor guvernelor, de a impune vaccinarea obligatorie, chiar și bebelușilor?! Chiar și la bebeluși!

S.D.: Exact, exact.

P.E.: Asta ce petrece? Criticitatea situației la nivel global, pentru că toți liderii spun exact aceleași aspecte. Diverși oameni de știință s-au transformat în medici și ne spun ce să facem. Acum ce se petrece? Aș putea spune …, nu mai avem altceva de spus, acum este necesar să spunem ceva anume: Cum să luptăm cu această stare sălbatică, pentru că este o stare sălbatică…

Democrația s-a transformat într-o dictatură. Și de fapt într-o nouă formă de dictatură, dictatură satanică!

S.D.: Părinte Elpidie, Papa este în Cipru, și urmează să vină și în Grecia. Ce înseamnă asta?

P.E.: Uitați, Papa și oricare Patriarh și oricare Arhiereu, au fost desemnați să fie conducători ai unor comunități, comunități creștine. Cumva așa au fost numite și cetele, pe care Dumnezeu le-a făcut zece. Vechiul Testament ne spune că au fost zece cete de îngeri. Ce a stabilit? Fiecare ceată să aibă un conducător.

Deci toți acești conducători… care a fost ținta și scopul lor? Să-și ajute îngerii, atunci în Cer, să-L iubească pe Dumnezeu mai mult și să fie mereu aproape de El, prin cele cinci virtuți esențiale ale iubirii, care sunt credința, devotamentul, încrederea, ascultarea și recunoștința.

Acum, când unul dintre ei, conducătorul cetei, Arhanghelul, le spune îngerilor săi: „Nu veți mai asculta de acum de ceea ce ne spune Dumnezeu, dar veți asculta de ceea ce vă spun eu, pentru că eu sunt conducătorul vostru”, vedeți aceasta corect? Spuneți-mi?!

S.D.: Nu, evident!

P.E.: Deci dacă acești îngeri, în loc să asculte de ce spune Dumnezeu, ar asculta asta, adică opusul, pe care le-ar spune Arhanghelul lor, ar face bine?

S.D.: Nu ar face bine. Nu, nu ar fi corect.

P.E.: Exact. Nu ar face bine. Ascultăm de Conducătorul și Creatorul nostru Dumnezeu și ascultăm de îngerii Săi, de Arhanghelii Săi, așa numiții generali ai Săi, atâta timp cât ei rămân sub ascultarea lui Dumnezeu și a poruncilor Sale. Nu-i aşa? Așa funcționează armata. Nu poate fiecare ofițer să-și facă de cap. Ci să-l ascultăm pe general, cel care este… șeful Statului Major, liderul armatei.

Ei bine, atunci, unii îngeri în loc să asculte de Dumnezeu, au ascultat de Lucifer și au devenit demoni. Acum, îl întreb pe Papă. Dacă în calitate de conducător al unei cete, numită Ordinul Catolic, este conducătorul ordinului catolic, dacă l-a ascultat pe Dumnezeu spunând în Sfânta Scriptură, că Dumnezeu a făcut om: bărbat și femeie. Nu-i așa?

S.D.: Da.

P.E.: Păi, ați protestat vreodată tuturor acești lideri occidentali de ceea ce fac, că echivalează toate creaturile în așa fel încât să nu existe bărbat și femeie, nu-i așa? A spus asta vreodată?

S.D.: Niciodată.

P.E.: Nu a spus asta niciodată. Le-a spus tuturor acestor lideri, cu care are de-a face zilnic și interacționează între ei, că pedofilia și orice formă de anomalie, este ceva greșit pentru Evanghelie? A spus asta vreodată?

S.D.: Nu am auzit să fi spus așa ceva. Nu.

P.E.: Ați auzit că în acest moment, în Finlanda și în alte țări, creștinii sunt acum acuzați pentru că, predicarea lor, care se bazează pe Evanghelie, este o predică de ură? Și este amenințată chiar studierea Evangheliei, ca fiind o carte a urii?

S.D.: Am auzit, da.

P.E.: A protestat vreodată acest Papă? A protestat vreodată împotriva unei astfel de violențe a sufletului, când acesta este pierdut din cauza greșelilor și a patimilor? Dar numai la ce se înverșunează? La aspecte inutile. Deci este el acum un lider, un adevărat conducător al unei Biserici?! Da sau nu? Clar nu!

El este conducătorul, cel care impune tuturor vaccinarea universală obligatorie, chiar și vaccinarea la Vatican ? Și el spune, da, fiecare este necesar să aibă un număr, pentru că sistemul lui Satana se bazează pe acesta. Să existe localizare. Peste tot să știe unde se află adeptul lui. Este o bio-localizare, cu numărul pe care ni-l dau.

În al doilea rând, este coordonarea. Vor să ne coordoneze. Adică, pe scurt, să ne programeze. Și la sfârșitul campaniei de vaccinare, al acestor preparate medicale, să aibă și bio-sincronizare. Adică să interacționeze cu tehnicile lor, tehnici mecanice, deoarece trupul uman devine un sistem funcțional care va interacționa cu inteligența artificială.

S.D.: Părinte Elpidie, de ce, din moment ce Papa are aceste defecte uriașe, l-am adus acum în Cipru și apoi va veni și în Grecia?

P.E.: Nu ați auzit: „Cel ce se aseamănă, se adună”. Adică în aceste momente, sunteți convins că mulți liderii ecleziastici care controlează în prezent Biserica Ortodoxă, sunt oameni ai duhului lui Dumnezeu?

S.D.: Din păcate nu sunt. Din păcate nu sunt. Nu.

P.E.: Deci, dacă în acest moment, sunt oameni ai lui Dumnezeu, tot ce spun ei este voia lui Dumnezeu? Conform Sfintei Scripturi? Spuneți-mi, care până acum, conducător bisericesc, aici în Ortodoxia noastră, a ridicat capul, a ridicat mâna și a spus tuturor acestor străini: „Iertați-mă, domnilor, dar ceea ce spuneți nu are nicio legătură cu credința noastră, cu Sfânta noastră Scriptură, cu Evanghelia noastră”. A ridicat cineva?

S.D.: Nimeni nu a ridicat mâna către străini, ca să atenționeze. Nu.

P.E.: Și înseamnă că acești oameni conduc acum Biserica lui Hristos? Pun așa, niște întrebări simple…

Citiți a doua parte a articolului

Citiți și:
Părintele Elpidie: Nu vă fie frică, este furtună mare, dar cârma corabiei, a vieții noastre, a planetei, o ține Dumnezeu, Tatăl nostru
Deconectarea de la „Software-ul” dumnezeiesc și conectarea, prin vaccinare, la „software-ul” luciferic…

 

yogaesoteric
7 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More