A fost creat un dispozitiv minune care te protejează fonic oriunde ai fi

 

Estompează zgomotele din jurul tău și îți aduce liniștea chiar și în mijlocul orașelor

Un dispozitiv de blocare a zgomotului promite să ne readucă liniștea în locuințele noastre. Dacă locuiți într-un oraș mare sau aveți vecini deosebit de gălăgioși, atunci cu siguranță trăiți într-un mediu cu zgomot exterior perpetuu. Din fericire, creatorii unui nou dispozitiv denumit Muzo spun că această problemă a noastră este de acum istorie, datorită acestui aparat capabil să blocheze zgomotele din mediul înconjurător.

Prin intermediul sistemului său neo-magnetic, acesta ar fi capabil să estompeze zgomotele exterioare. Dispozitivul nu este construit pentru a neutraliza complet sursele de zgomot, ci pentru a estompa propagarea acestora în zona în care este utilizat.

Dezvoltatorii promit faptul că Muzo va putea fi setat cu ajutorul telefoanelor mobile și va avea mai multe niveluri de estompare a poluării fonice. Modul somn ne va permite alegerea nivelului preferat al câmpului de sunet. Spre exemplu, poate dorim să auzim dacă cineva sună la ușă sau ne strigă de afară. Modul linişte totală va bloca toate zgomotele externe, iar modul secret ne va permite să purtăm discuții private fără ca acestea să poată fi auzite în afara încăperii în care este montat.

Compania a lansat deja un prototip iar acum se pregătește pentru producția dispozitivului pe scară largă. Aparatul va costa în jur de 100 de dolari, iar dacă oamenii vor fi mulțumiți, cu siguranță va deveni unul dintre cele mai apreciate dispozitive apărute pe piață în anul 2017.

Citiți și:

10 invenții despre care poate că nu știai că au fost făcute de români

Aparatul de chirurgie fotonică, invenţia doctorului Codruţ Răduță, este uimitor. S-ar putea economisi astfel anual o cisternă de sânge

yogaesoteric
15 ianuarie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More