Actualizare Ben Fulford (05.02.2018): Naziștii se aliniază cu Dragonul Alb, în timp ce Sataniștii își continuă furia morții

 

Un acord de pace major a fost atins săptămâna trecută [raportat la data la care a fost scris articolul, n.n.] în negocierile care au avut loc sub lumina super-lunii sângerii-albastre într-o anumită țară asiatică, potrivit surselor care erau prezente acolo. Ca urmare a acestui fapt, facțiunea nazistă a complexului militar-industrial mondial a fost de acord să se alinieze părții luminoase a Forței. Astfel, în viitorul apropiat, tehnologia nazistă, în special călătoria cu avionul anti-gravitațional și hipersonic [Mach 20+ (viteză mai mare de 20 mach – 24.000 km/h)], va fi pusă la dispoziția „populației de suprafață” a planetei, spun sursele. Unul dintre participanții la negocieri a fost o rudă apropiată a amiralului Richard Byrd, faimosul explorator al Antarcticii, care a vizitat frecvent bazele naziste din Antarctica [în 1947 – vestita operațiune High Jump, n.n.], deci aceasta este adevărata afacere, oameni buni. Vom avea mai multe detalii spre sfârșitul acestui raport.

În plus, s-a ajuns la o înțelegere între partidele până acum în opoziție din Asia, care vor permite dezvoltarea și utilizarea de către pălăriile albe a unor depozite mari de aur din Bougaineville, Indonezia și din alte părți, spun sursele. În cazul Bougaineville, înseamnă că atât regele David Pei II, cât și adversarii săi sunt la bord. Aurul va fi folosit pentru a sprijini o criptomonedă ce va fi anunțată în curând, care va fi utilizată pentru a finanța un proiect de dezvoltare occidental, similar ca mărime sau chiar mai mare decât proiectul chinezesc de trilioane de dolari One Belt One Road, spun ei. Între timp, în SUA, curățarea sataniștilor khazari de la toate nivelurile de guvernare se accelerează. Potrivit surselor Pentagonului, „discursul lui Trump a dat undă verde pentru curățarea statului profund din guvernul SUA, cu codul de activare: «Fac apel la Congres pentru a împuternici pe fiecare secretar al Cabinetului să aibă autoritatea de a recompensa lucrătorii buni și pentru a elimina angajații federali care subminează încrederea poporul american»”.

Uriașul tam-tam făcut de mass-media în SUA cu privire la punerea în circulație e unui memoriu FISA despre FBI – care a efectuat o operațiune de supraveghere motivată politic asupra campaniei electorale a lui Donald Trump din 2016 – a fost isteric, deoarece eliberarea „oficială” a memoriului face posibilă începerea efectivă a arestării oamenilor din statul profund. Articolul din link-ul de mai jos, chiar dacă este dintr-un site satiric, The Onion, este, de fapt, destul de adevărat. https://politics.theonion.com/fbi-warns-republican-memo-could-undermine-faith-in-mass-1822639681

Tam-tam-ul din jurul memoriului a distras atenția de la dezvăluirea mult mai importantă în curs de desfășurare a crimelor în masă săvârșite de complexul medico-farmaceutic. Dr. Robert Gallo, unul dintre așa-zișii co-descoperitori ai virusului HIV, a ieșit acum și a recunoscut că a fost forțat să-l creeze pentru a „șterge rasa africană”, potrivit CIA și a altor surse.
https://pinvibe.com.ng/forced-create-hiv-virus-secret-weapon-wipe-african-race-dr-robert-gallo-finally-speaks/ ;
https://www.youtube.com/watch?v=HgiMqgjS-zM&feature=youtu.be

În reacție, militarii SUA și Pălăriile Albe din agențiile americane au distrus laboratoarele de arme biologice ale Cabalei și le-au doborât sateliții săptămâna trecută [raportat la data la care a fost redactat articolul, n.n.], în războiul civil nedeclarat, în curs de desfășurare în SUA, confirmă sursele Pentagonului. O sursă din Pentagon care a fost implicată într-un raid într-o bază subterană a Cabalei, spune că a descoperit „oamenii în… cuști, tot felul de hibrizi genetici om-animal, oameni contaminați în mod deliberat cu agenți patogeni și multe alte orori”. Intrarea în bază a fost închisă pentru a împiedica conducerea Cabalei să fugă, a spus sursa.

În prezent, apar tot mai multe rapoarte credibile despre sterilizări în masă cu ajutorul vaccinurilor, cel mai recent vorbind de aproximativ 500.000 de femei din Kenya ce au fost sterilizate forțat prin ceea ce li s-a spus că erau „vaccinuri împotriva tetanosului”.
https://www.blacklistednews.com/article/63453/pharma-co-has-license-suspended-as-vaccine-blamed-for-sterilization-of-500000-women-.html ;
https://mobile.nation.co.ke/news/Church-faults-State-over-lack-of-cooperation-on-vaccine-testing/1950946-3222120-155xq1n/index.html

Industria cancerului este, de asemenea, atacată pentru răspândirea deliberată a substanțelor cancerigene în produsele de uz zilnic pentru a provoca cancer, și apoi pentru otrăvirea prin radiații (radioterapie) și substanțe chimice toxice (chimioterapie) care ucid victimele.

Un membru al Societății Dragonul Alb a fost înțepat recent cu un ac otrăvit și a contractat un virus care cauzează cancer. Când s-a dus să consulte medicii, i s-a spus că va trebui să înceapă chimioterapia și radioterapia imediat. În schimb, el a folosit terapia nutrițională și dispozitivele Rife pentru a elimina complet cancerul, spre marea surprindere a medicilor care credeau că vor mai „cumpăra timp” pentru el cu radiații și substanțe chimice.

Ar fi necesară efectuarea unor raiduri asupra Asociației Medicale Americane și la arhivele familiei Rockefeller înainte ca ei să aibe posibilitatea de a distruge dovezile despre această crimă în masă cauzată de cancer.

În orice caz, arestări în masă ale acestor criminali sunt în curs de desfășurare. Nota din link-ul de mai jos arată că militarii americani caută contractori să construiască facilități pentru 13.000 de prizonieri și 5.000 de gardieni în Guantanamo Bay, Cuba.
https://www.neco.navy.mil/synopsis/detail.aspx?id=485890Guantanamo Bay

Armata americană a convocat, de asemenea, un tribunal militar de 12 membri, aflat sub garda marinei, care lucrează în spatele scenei pentru a „trimite mulți la spânzurătoare pentru răzvrătire și trădare”, spun sursele Pentagonului. Acesta este motivul pentru care Trump a făcut public memoriul FISA neredactat și a semnat un ordin executiv pentru a menține Guantanamo Bay deschisă, spun sursele. „Mai multe memorii vor fi eliberate neredactate, împreună cu un raport al Inspectoratului General al Departamentului de Justiție care va zdrobi statul profund”, continuă sursele. „Congresul are un milion de documente, iar Trump poate declasifica și elibera totul neredactat, astfel încât să dinamiteze democrații și a statul profund”, adaugă sursele.

Încercarea de a ucide congresmanii implicați în eliberarea documentului prin orchestrarea deraierii unor trenuri, nu a provocat decese, grație a ceea ce sursele din Pentagon au numit: „pare a fi o intervenție divină”.

În orice caz, lupta împotriva Cabalei nu s-a încheiat încă. Observați cum au răspuns la lansarea memoriului FISA, cu încă o scădere cu 666 de puncte a indicelui Dow Jones. Ei vor folosi controlul asupra calculatoarelor din sistemul bancar pentru a încerca să închidă sistemul financiar în următoarele luni, spun surse CIA. Aceasta înseamnă că este necesar să se facă planuri de urgență pentru a asigura aprovizionarea americanilor cu alimente, combustibil și necesități de bază în cazul în care calculatoarele financiare și bancomatele se vor închide. Puerto Rico a fost doar un preambul.

De asemenea, va fi o altă încercare concertată de a declanșa cel de-al Treilea Război Mondial, spun surse FSB rusești. Site-ul DEBKA legat de Mossad și mai multe agenții de știri din Orientul Mijlociu spun că există o posibilitate foarte reală de izbucnire a unui război care să implice Israelul în zilele următoare. Acesta este de așteptat să înceapă în Liban și în Fâșia Gaza, spun sursele. Cu toate acestea, sursele Dragonului Alb confirmă că orice încercare de a folosi arme nucleare va fi neutralizată.

De asemenea, conform documentelor și articolelor trimise de Nina Sidorova de la Southern California Tenants Association, Rothschildzii au luat deja decizia de a închide „Proiectul Israel”. În schimb, au mutat personalul cheie, banii și armele în Ucraina, unde speră să înființeze o „Nouă Khazaria”. Cu privire la acest punct, Societatea Dragonul Alb ar dori să-i asigure pe toți cetățenii din Israel că siguranța lor va fi garantată indiferent ce se petrece în următoarele zile, săptămâni și luni.

În orice caz, acum că naziștii au acceptat să iasă din ascunzători și să se reîntoarcă în rândurile familiei umane, nu există pur și simplu nicio putere militară care să sprijine proiectele khazare de genocid. Naziștii sunt conduși acum de o generație în vârstă de 30 de ani, care nu are experiență sau implicare în ororile celui de-al Doilea Război Mondial. Din acest motiv, nu au nici un motiv să se ascundă.

În orice caz, potrivit sursei menționate mai sus, naziștii nu s-au ascuns deloc. În lumea reală, majoritatea liderilor naziști care nu au fost arestați la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial nu au mers în Antarctica sau în America de Sud. Ei au mers de fapt în Spania, care încă era condusă de un guvern fascist după încheierea războiului. Mulți au rămas în Spania, dar alții s-au mutat în Cuba și Nevada, printre altele. Zona infamă 51 și alte baze din Nevada sunt în principal baze pentru testarea tehnologiei avansate naziste în domeniul aerospațial, potrivit acestei surse. Această tehnologie va fi acum împărtășită cu populația generală, spune sursa.

Bazele naziste din Antarctica, afirmă această sursă, sunt mult mai mici și mai puțin semnificative decât mulți cred. El spune că dezinformarea despre bazele naziste uriașe din Antarctica a fost în mod deliberat dezlănțuită de naziști, pentru a deturna vânătorii de naziști de pe urmele lor. Realitatea este că au găsit găuri calde sub gheață creată de izvoarele termale vulcanice, dar apa nu era potabilă.

Această sursă, care este un agent important al CIA în Asia, confirmă de asemenea alegațiile guvernului chinez referitoare la Coreea de Nord, că aceasta este o colonie secretă a SUA. „Conducerea Coreii de Nord vorbește mai bine limba engleză decât majoritatea americanilor”, spune el. Coreea de Nord a fost folosită ca pretext pentru a vinde arme în Asia de Est și ca o scuză plauzibilă pentru a începe un război, spune el. Unificarea Peninsulei Coreene este acum posibilă, adaugă el, confirmând surse ale societății secrete japoneze Three Legged Crow.

Diferite surse confirmă că nu va exista anunț singular care să spună că o nouă eră a început, ci mai degrabă va fi un val de evenimente, așa cum le vedem în fața ochilor, care va duce la o planetă complet diferită, mai sănătoasă și mai fericită. Acest proces a început în mod incontestabil.


Sursa traducerii: Burebista2012.blogspot.ro
https://burebista2012.blogspot.ro/2018/02/actualizare-ben-fulford-05022018.html


Citiți și:

Actualizare Ben Fulford (19.02.2018) – Mega-bătălia financiară va escalada spre sfârșitul lui februarie, începutul lui martie

Adevărul despre Antarctica – Operațiunea Highjump

 

yogaesoteric
3 martie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More