Atenție! Pecetea lui antihrist va fi acceptată benevol de unii, înainte de înscăunarea lui antihrist

 

Profeția arhimandritului Gavriil despre Antihrist

Arhimandritul Gavriil a făcut multe profeții pentru omenire, iar în unele dintre acestea a vorbit despre antihrist, Diavol. Iată ce a spus:

„În perioada vremurilor de pe urmă nu vă uitaţi la cer: aţi putea fi înşelaţi de minunile ce se vor petrece acolo – puteţi să greşiţi şi să vă pierdeţi. Adepţii lui antihrist vor umbla dezgoliţi. Creştinii însă vor fi îmbrăcaţi cuviincios. Îmbrăcămintea omului arată starea lui duhovnicească.

Diavolul are 666 de mreje. În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceia (malefici) sunt demoni.

Despre lupta sfinţilor proroci Enoh şi Ilie cu antihristul se va transmite la televizor. Când icoana Preasfintei Născătoare de Dumnezeu de la Iviru («Portăriţa») va purcede să părăsească Athosul, va începe dangătul clopotelor, bisericile în mod văzut i se vor închina, pentru a o petrece. Toate acestea vor fi arătate la televizor. Aceasta-i mila Domnului”, spunea stareţul.

„Va veni timpul”

Totodată, arhimandritul a menționat că este necesar să spunem rugăciunea „Tatăl Nostru”.
„Va veni timpul, oamenii vor pleca în munţi. Dar să nu vă duceţi câte unul… În păduri şi munţi să mergeţi în grupuri mici. Pentru creştini cel mai mare chin va fi faptul că ei singuri vor pleca în păduri, apropiaţii lor însă vor primi pecetea lui antihrist.

Produsele pe care pun semnul lui antihrist nu vă pot dăuna. Aceasta încă nu este pecetea. Este necesar să fie rostită rugăciunea «Tatăl nostru», de însemnat cu sfânta cruce, de stropit cu agheasmă şi astfel se va sfinţi orice hrană.

Dacă vei fura, vei încălca una dintre cele zece porunci. Cine va proceda astfel îl va primi pe antihrist.

Omul credincios va nădăjdui în Dumnezeu. Iar Domnul în ultimele vremuri va săvârşi aşa minuni pentru poporul său, încât o mică frunzuliţă din copac îi va ajunge pentru o lună întreagă. Şi pământul nu va scădea; îi vei face cruce şi îţi va da pâine.

Nu vă temeţi. Principalul este să nu fie primită pecetea lui antihrist pe mâna dreaptă şi pe frunte. Nu mâncaţi pâinea celui care a primit pecetea lui antihrist. În ultimele vremuri adepţii lui antihrist vor umbla la biserică, se vor boteza şi vor predica poruncile evanghelice. Însă nu-i credeţi pe cei care nu au fapte bune. Doar după fapte se poate recunoaşte adevăratul creştin.”

«Când antihristul se va înscăuna, va deveni stăpânul lumii»

Arhimandritul Gavriil a vorbit și despre ce înseamnă credința adevărată.
„Credinţa adevărată îşi află loc în inimă, şi nu în minte (raţiune). Antihrist va fi urmat de cel ce are credinţa în minte, iar cel ce are credinţă în inimă, lesne îl va recunoaşte. Acum se încep evenimente importante. Astfel de pericol n-a fost pe pământ de la facerea lumii. Este ultimul… Imaginaţi-vă mama a cinci copii: cum poate să-i hrănească, fără a primi pecetea lui antihrist? Vedeţi ce curse întinde antihristul oamenilor.

La început aceasta se va face benevol. Dar când antihristul se va înscăuna şi va deveni stăpânul lumii, îi va sili pe toţi să primească această pecete. Pe cei care nu o vor primi, îi va declara trădători. Atunci este bine să plece în păduri; grupuri a câte zece-cincisprezece oameni. Însă nu vă duceţi câte unul sau doi: nu vă veţi salva… Veţi fi păziţi de Duhul Sfânt. Niciodată să nu vă pierdeţi nădejdea. Dumnezeu vă va da înţelepciune cum să procedaţi.

La sfârşitul vremurilor oamenii se vor mântui prin dragoste, smerenie şi bunătate. Bunătatea va deschide porţile Raiului, smerenia îi va duce încolo, iar dragostea îl va arăta pe Dumnezeu”, a mai spus arhimandritul Gavriil.

Arhimandritul Gabriel sau Gavriil (numele de mirean Goderdzi V. Urgebadze), s-a născut la data de 26 august 1929, în Tbilisi, și a plecat în Lumea de dincolo în noiembrie 1995, în Mțheta, Georgia. A fost un Arhimandrit al Bisericii Ortodoxe Georgiene.

Citiți și:

Toţi cei care vor primi pecetea (lui antihrist) nu-şi vor găsi nicio clipă de linişte

Epoca lui Antihrist

Profețiile Părintelui Justin Pârvu se împlinesc azi: «Veți fi căutați și în crăpăturile pământului pentru vaccinare și acte biometrice»

 

yogaesoteric
23 ianuarie 2021


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More