Bill Holter: Lumea în proces de faliment

Expertul în metale prețioase și scriitorul pe teme financiare Bill Holter spune că „nimic nu se îmbunătățește” și subliniază că dovezile sunt peste tot că ne îndreptăm în mod clar spre o calamitate financiară, cum nu am mai văzut până acum. Holter, care este, de asemenea, broker de metale prețioase, observă o mare creștere a afacerilor, deoarece banii mari caută un loc unde să se ascundă în lumea fizică.

Holter explică: „Primim mai multe comenzi și comenzi mai mari. Cred că acest fenomen este firesc, deoarece cred că oamenii știu că ceva nu este în regulă, iar atunci când ceva nu este în regulă, vrei să fii în defensivă. Cred că oamenii fac, în sfârșit, legătura între faptul că lumea este în curs de faliment, iar tu îți vrei capitalul în ceva care nu poate da faliment. Prin definiție, acestea sunt aurul și argintul.

Holter spune că răul încearcă să pună stăpânire peste tot. El afirmă: „Consensul este că faptul că avem al Doilea Amendament și că încă mai avem arme aici este singurul motiv pentru care nu au închis capcana încă. Statele Unite este «ultimul bastion». Uitați-vă doar la Australia. Uitați-vă la Noua Zeelandă. Uitați-vă la Canada. Uitați-vă la Marea Britanie. Puteți avea arme acolo? Nu, le-au luat. Și ce au făcut? Au forțat populația să se închidă. Au forțat populația să primească injecția. Rezultatul este că în următorii 1, 2 sau 5 ani veți vedea Occidentul foarte depopulat și degradat. Ei dețin controlul total asupra populației. În timp ce în SUA nu este încă cazul.

Holter a spus de mult timp că atunci când sistemul supraîncărcat de datorii se va rupe, se va rupe „repede și urât”. „Creditul se va secătui peste noapte”, iar „Lumea funcționează pe bază de credit”, potrivit lui Holter. Calculele sale arată că ne așteaptă o perioadă întunecată chiar și pentru cei pregătiți.

Holter explică: „Tot ce este necesar să faci este să te trezești dimineața și să citești știrile și astfel știi că a devenit mai rău decât în ziua precedentă. Asta se petrece zi de zi. Am vorbit despre «Mad Max» timp de mai mulți ani. Când am început să vorbesc despre el, am primit tot felul de insulte și m-au făcut nebun. Cu siguranță, acum pare din ce în ce mai mult un scenariu probabil. Totul se întoarce la Occident și, inclusiv China, care nu se află în Occident, dar și aceasta este extrem de îndatorată – cu efect de levier (maximizarea capitalului investit). Atunci când un sistem financiar este supraîndatorat, o economie este supraîndatorată. La un moment dat, singurul fapt care se poate petrece este ceva rău. Este vorba fie de incapacitate de plată, fie de hiperinflația monedei pentru a plăti datoria înapoi. Dat fiind derularea evenimentelor, aș fi șocat dacă am ajunge până la sfârșitul acestui an și oamenii ar mai considera sistemul normal.”

Atunci când sistemul se va prăbuși, atunci va deveni foarte „urât”.

Holter explică: „În ceea ce privește modul în care vor funcționa toate când sistemul se va prăbuși? Întrebarea mea ar fi dacă va funcționa ceva? Va fi deschisă banca dumneavoastră? Va fi deschis brokerul tău? Va fi deschis un magazin, un restaurant sau orice alt loc de unde să cumperi bunuri? Asta ne duce înapoi la «Ieșiți din sistem» (GOTS) a lui Jim Sinclair. Deveniți propriul bancher central. Faceți stocuri din lucrurile de care credeți că veți avea nevoie. Va dura două săptămâni sau doi ani? Ar putea dura doi ani. Un fapt este cert, viața noastră în Statele Unite se va schimba drastic și vom avea un nivel de trai mai scăzut… Urmăriți defalcarea în timp real.

Interviul integral este disponibil aici (în limba engleză).

Citiți și:
Martin Armstrong: „Nu ne întoarcem la normalitate. Sistemul se prăbușește din interior și, practic, este exact ca la căderea Romei”
Sistemul bancar capitalist se află acum la baza dezastrului economic mondial
Actualul sistem financiar mondial sclavagist este în pragul prăbușirii

 

yogaesoteric
29 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More