Cardiolog britanic: Este îngrijorător numărul de decese legate de probleme la inimă după vaccinare

Dr. Aseem Malhotra, cunoscut cardiolog britanic, a comentat studiul apărut în revista Circulation, care vorbește despre creșterea problemelor la inimă ale pacienților britanici după vaccinare.

Într-o emisiune găzduită de canalul GB News, dr. Malhotra a spus că a citit cu îngrijorare studiul, ale căror descoperiri i-au fost confirmate, informal, de alți colegi de-ai săi.

Mai mult decât atât, dr. Malhotra a spus că informațiile i-au fost confirmate de un reputat cercetător de la o instituție britanică prestigioasă, dar care a afirmat că nu le poate face publice pentru că și-ar pierde finanțarea din partea companiilor din industria farmaceutică.

Ce voi împărtăși cu voi în emisiune, este că la câteva zile după ce a fost publicat, cineva de la o instituție britanică reputată, cercetător în domeniul cardiologiei, un whistleblower, dacă vreți să-i zicem așa, m-a contactat pentru a-mi spune că și cercetătorii din departamentul său au descoperit ceva similar în arterele coronare legat de inflamația cauzată de vaccin, în studiile imagistice, în jurul arterelor coronare.

Au avut o întâlnire și acești cercetători au decis că, momentan, nu este bine să publice aceste descoperiri, din cauza faptului că ar putea pierde finanțările din partea industriei medicamentelor”, a explicat medicul.

Dr. Malhotra se referă la efectele vaccinurilor pe bază de ARN mesager asupra creșterii riscurilor de afecțiuni la inimă. Studiul, aparținând lui Steven R. Gundy, a fost publicat pe 8 noiembrie și poate fi consultat aici.

Citiți și:
De la vaccinare la spitalizare: 18 adolescenți din Connecticut au fost internați cu probleme cardiace după ce și-au făcut vaccinul anticovid
Adolescenții au un risc de 50 de ori mai ridicat să dezvolte boli cardiace după vaccinul anticovid
Studiu: Vaccinul Pfizer poate provoca miocardită la persoanele în jur de 30 de ani

 

yogaesoteric
21 aprilie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More