Compatibilitatea erotică pentru femeia din zodia GEMENILOR


Femeia din zodia Gemeni şi bărbaţii din semnele de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător)

Femeia din zodia Gemeni se va simţi confortabil şi va putea să-şi exprime nevoia copilărească şi spontană de a comunica cu celelalte semne de aer. Acestea vor fi poate relaţii erotice de mare intensitate, iar ea se va simţi împlinită, amuzată, adorată şi stimulată mental.

Cu un bărbat din zodia Gemeni va fi ca şi cum şi-a găsit fratele geamăn. Vor fi împreună clipă de clipă, fiecare înţelegând intuitiv că celuilalt îi plac conversaţiile erotice şi unduirile mentale. Amândoi sunt flexibili şi plini de imaginaţie când vine vorba de preludiu. Cu un mental mereu activ, ei vor fi aventurieri, entuziaşti, şi de fiecare dată vor căuta să facă dragoste altfel. Este o pereche potrivită pentru o bună înţelegere reciprocă, dar amândoi sunt cu uşurinţă atraşi de un chip frumos, sau de o anumită oportunitate. Aşa că, ne aşteptăm la inconstanţă. Într-o altă variantă, un nativ din Gemeni ar putea fi cel mai aproape de idealul ei, dar uneori prea pătruns de căutarea de sine.

Un bărbat nativ din Balanţă ar putea deţine cheia fanteziilor şi gândurilor ei. Îl va găsi uşor de stimulat  şi foarte aproape de dorinţele ei amoroase ce au o tentă mentală. Un astfel de iubit este uşor adaptabil erotic şi fermecat de mintea ei, considerând-o iubita perfectă pentru el. Oricum, îşi vor găsi timp să facă dragoste pretutindeni. Însă dacă vor ajunge în dormitor, ea ar putea fi plictisită de atitudinea lui pasivă faţă de amor. Vor avea un bun raport mental, însă erotic el se va lăsa dominat, în timp ce ea va prefera să schimbe scenariul cât mai des posibil.
 
Iubitul din zodia Vărsător îi va oferi un peisaj măreţ. El va dori să o vadă cum închide ochii când trupurile lor fuzionează. Gesturile extrem de ambigue ale unui Vărsător o vor incita dincolo de aşteptări. El e fascinat de mentalul ei şi îşi va petrece ore întregi analizând fiecare fărâmă a trupului şi a minţii ei.  Vor construi imediat o relaţie autentică şi susţinută din punct de vedere intelectual, deşi legătura nu se bazează pe pasiune.  O relaţie fascinantă, imprevizibilă şi de durată, dar este posibil ca el să-şi dorească mai multă libertate amoroasă decât vrea ea să-i ofere.


Femeia din zodia Gemeni şi bărbaţii din semnele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător)

Când femeia nativă din Gemeni este inspirată de arhetipul său mercurian, va experimenta cu uşurinţă comunicarea cu iubiţii din semnele de Foc. Cu siguranţă va fi o distracţie magică, un amor incitant şi stimulativ, o pasiune absolut orgasmatică. Va fi excelent dacă va face faţă stilului lor  înflăcărat şi egocentric.

În relaţia cu un bărbat din zodia Berbec va răspunde repede masculinităţii lui. El o va inspira cu viziunea lui pasională despre împlinirea amoroasă.  Amândoi vor fi extaziaţi de frenezia erotică a celuilalt, în cele mai neaşteptate ocazii. Există o relaţie amoroasă excelentă între ei, însă el va fi prea egoist pentru ea.  E pasional, dar obositor. El nu o va satisface intelectual, aşa că, ea s-ar putea să se plictisească cu mult înaintea lui.

Bărbatul din zodia Leu o va incita prin atitudinea lui focoasă, dar se poate ca el să ceară prea mult de la ea. Amândoi trebuie să ţină cont de dorinţele celuilalt şi astfel, relaţia lor amoroasă va fi plină de întâlniri şi scenarii dramatice.  Însă bărbatul din zodia Leu are puţin timp pentru discuţii despre dragoste la telefon, preferând metodele consacrate. O relaţie excelentă pentru amor, amor şi iar amor, dar e posibil ca el să devină prea arogant datorită prestaţiei sale. Poate fi o fuziune pasională, dar scurtă, fiecare dintre iubiţi tinzând la atenţia celuilalt.

Împreună cu un iubit din zodia Săgetător, ea ar putea descoperi o nouă libertate erotică prin natura lui sălbatică şi pasională. Ea poate juca orice rol vrea el şi toate îi vor plăcea foarte mult. Va fi o atracţie extraordinară între ei, fiind semne opuse în zodiac. El este cel mai viu, incitant şi copleşitor iubit din zodiac şi va împlini nevoile ei amoroase schimbătoare. Pasional şi eroic, îi va oferi extazul amorului oral şi al abandonului sălbatic, dar se poate şi să dispară pe neaşteptate. Le place amândurora aventura erotică în timpul unei călătorii şi s-ar putea să se prindă atât de tare unul de celălalt încât plasa lor să fie plină de aşteptări ispititoare şi extrem de imprevizibile ale pasiunii.


Femeia din zodia Gemeni şi bărbaţii din semnele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn)

Deşi femeia nativă din Gemeni este predispusă la schimbare, la variaţie şi transformare, ar putea deveni neliniştită şi dezorientată faţă de voluptatea semnelor de Pământ.

În relaţia cu un iubit din zodia Taur, nativa din Gemeni, s-ar putea să se teamă în secret de seducţia tacită şi de senzualitatea telurică a acestui bărbat. Va fi instantaneu atrasă de stilul pasional şi foarte masculin al acestui bărbat. Trupul lui o va consterna, iar jocul lui erotic o va înfiora. În orice caz, lui îi place amorul clasic, iar ea preferă orice în locul banalităţii.  Este o relaţie excelentă dacă ea îşi doreşte  stabilitate şi constanţă, sau dacă ea are Venusul în Taur. Nu este o relaţie prea bună dacă ea tânjeşte după diversitate şi imprevizibil.

Bărbatul din zodia Fecioară îşi doreşte perfecţiunea, mai mult decât o frenezie a pasiunii. Femeia nativă din Gemeni ar prefera spontaneitatea sălbatică în locul  iubirii platonice. În ceea ce priveşte compatibilitatea mentală, s-ar putea ca el s-o considere sub nivelul lui şi s-ar putea să-i critice fiecare mişcare. Nici la nivel erotic nu par să aibă prea mult în comun: el preferă amorul desăvârşit, tehnic, iar ea preferă să încerce orice. S-ar putea să răspundă unul la nevoile celuilalt, dar amândoi sunt profund preocupaţi de propriile nevoi şi s-ar putea ca după un timp să înceapă să refuze orice urmă de tandreţe. Ar putea fi o relaţie plăcută pentru o aventură, dar de obicei prea scurtă pentru o iubire adevărată.           

Iubitul din zodia Capricorn s-ar putea să-şi manifeste controlul erotic pentru a o stăpâni. Deşi s-ar putea să-i ofere anumite satisfacţii erotice când se întâlnesc, s-ar putea să fie greu pentru ea să-şi stabilească propriile nevoi în lumea lui calculată. Pentru bărbatul din zodia Capricorn există un moment şi un timp anume pentru amor iar ea va fi imediat alertată şi se va simţi ca şi la un examen al trăirilor sale erotice. Nu numai că se va simţi restricţionată de natura senzualităţii lui debordante, dar va fi şi nerăbdătoare cu planurile lui calculate pentru fiecare întâlnire şi cu nevoia lui de a deţine controlul. O încercare amoroasă e binevenită pentru curiozitatea unei native din Gemeni, dar va fi prea puţin probabil să fie o relaţie de durată. Maturitatea confruntată cu inocenţa. Ea va juca rolul unui copil, iar el o va trata ca atare.


Femeia din zodia Gemeni şi bărbaţii din semnele de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti)

Intensitatea emoţională a acestor semne deseori permit femeii din zodia Gemeni să atingă profunzimile propriilor necesităţi amoroase.

Alături de un bărbat din zodia Rac se poate simţi captivată şi îndrăgită. Atitudinea ei de fetiţă  va face apel la natura lui extrem de sensibilă. El o poate incita lent şi cu îndemânare, iar ea îi poate induce pasiunea explozivă – pe care el nu a trăit-o niciodată.  Conţinutul emoţional al unei relaţii amoroase îi scapă de multe ori femeii din zodia Gemeni, însă acest bărbat îi va arăta cum să integreze cele mai profunde nevoi ale ei, în timp ce rămâne centrată pe aspectul erotic. Este o combinaţie puternică, dar numai dacă ea va fi suficient de matură să accepte ataşamentul lui exagerat faţă de ea şi dacă el îi permite libertatea de a veni şi a pleca când vrea. Fascinant pentru un timp, dar puţin probabil să dureze.

Bărbatul nativ din Scorpion are un magnetism extrem de puternic, hipnotic, pentru femeia din zodia Gemeni. Pentru început ea s-ar putea simţi tulburată de profunzimile abisale ale acestui bărbat. Ea preferă spontan scurte reprize de plăcere, în vreme ce el îşi răsfaţă pe îndelete simţurile, căutând putere şi control cu fiecare mişcare şi cu fiecare reacţie. Cu acest bărbat fie se va lăsa dominată, fie va respinge total senzualitatea lui puternică şi copleşitoare. Ar putea fi o poveste de iubire-ură. Este o relaţie sălbatică şi deseori imprevizibilă, adică pasională şi fluctuantă.

Bărbatul din zodia Peşti poate oferi plăcere acestei femei schimbătoare şi neliniştite din zodia Gemenilor. Nativii din Peşti se vor plia pe toate dorinţele ei şi ar putea tolera toate fanteziile ei. Ca şi nativele din Gemeni, el ar vrea să evadeze din realitatea concretă prin intermediul viselor, iluziilor şi pretextelor. Este un artist al amorului oral şi este atât de fericit să vorbească prin acţiune pe cât este să se manifeste extrem de senzual, lăsându-şi doar trupul să comunice cu ea. Poate fi o relaţie excelentă între ei, însă întotdeauna va exista o anumită tensiune la mijloc. El este un idealist în neliniştile sale, ea însă, are doar neliniştea de a afla adevărul.    

yogaesoteric

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More