Compatibilitatea erotică pentru femeia din zodia TAURULUI


Femeia din zodia Taur şi bărbaţii din semnele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn)

În relaţiile cu zodiile de Pământ, nativa din Taur poate descoperi aceeaşi pasiune instinctuală, primară, pentru contactul fizic.

Oricum, bărbatul din zodia Taur va fi singurul în stare să-i înţeleagă problemele sentimentale profunde. Alături de el, poate descoperi zone secrete şi neexplorate ale trupului său. Între ei există o nevoie egală de a face amor cu adevărat sănătos şi capacitatea de a înţelege senzualitatea specială a celuilalt. Împreună vor explora multe plăceri. Le place să deguste amorul senzual sau intelectual cu preludii prelungite. În afara dormitorului pot da dovadă de multe ambiţii tacite şi sfidări reciproce, dar vor avea parte în prealabil de o bază solidă a relaţiei dintre ei, dacă vor urmări să comunice unul cu celălalt.

Un nativ din zodia Fecioară o va încânta prin meticulozitatea cu care va urmări să o satisfacă. El nu este excesiv de pasional şi îi lipseşte un anumit impuls al dorinţelor şi vrea doar să-şi facă ordine în propriile instincte. Acest lucru o poate deranja uneori, căci nativa din Taur are nevoie să-şi respecte ritmurile fireşti. Senzualitatea sa telurică îl va transborda pe altă planetă, când îşi va da seama că a întâlnit femeia perfectă din întreaga lui viaţă. Singura problemă este că ea îl va găsi patologic în privinţa amorului, iar el o va considera prea indulgentă, probabil.

Cu un nativ din Capricorn, femeia din zodia Taur se va simţi în al nouălea cer, cel puţin pentru o vreme. Odată ce a stabilit o relaţie cu acest bărbat, va avea parte, de cele mai multe ori, de o legătură puternică. Oricum, ea e mai senzuală decât el, îşi doreşte un îndelungat preludiu tactil, căldură şi mângâieri; el însă, preferă actul amoros ca atare, fără ornamente edulcorate. Un cuplu perfect pentru prieteniile şi angajamentele de lungă durată, dar fără revers erotic.


Femeia din zodia Taur şi nativii din semnele de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător)

Femeia din zodia Taur poate considera idealurile abstracte ale semnelor de Aer în dezacord cu propria abordare mai pragmatică a erosului. Deşi foarte atrasă de potenţialul lor intelectual, liber şi detaşat, ea poate deveni prea posesivă şi prea exigentă faţă de nevoia lor de libertate.

În cazul unui bărbat din zodia Gemeni, dacă ea nu are în horoscop planeta Venus sub semnul Gemeni, sau dacă Venusul lui nu este în Taur, maestra preludiului ar putea deveni obsedantă. Ea îl va încuraja în abilitatea lui de a juca orice rol vrea ea, iar el o va purta în escapade romantice, sau o va amuza cu telefoane erotice. Oricum, s-ar putea să întreacă măsura cu un astfel de bărbat şi să îşi dorească mai mult. Dacă ea va fi vreodată prea sigură de relaţia cu acest bărbat, s-ar putea ca el să dispară mai repede decât a apărut. Un bărbat potrivit pentru distracţii romantice şi pentru amorul erotic, dar total neserios şi mult prea atras de prietenele ei.

La un bărbat din zodia Balanţă se poate să întâlnească aceeaşi atitudine faţă de frumuseţea erosului, însă bărbatul din zodia Balanţă e mai repede sedus de ideea de frumuseţe decât de realitatea sa concretă. El este un artist al poveştilor de dragoste, plăcerea sa este exclusiv abstractă, pasivă şi sofisticată. Senzualitatea carnală a femeii native din Taur, îl poate atrage la început în dormitorul ei, dar odată cu trecerea timpului când va realiza că acest corp al iubitei sale se transformă îşi va reaminti că şi el este doar un muritor, iar atunci va suferi de frică. În ansamblu, ei vor avea o relaţie excelentă, dacă vor şti să-şi trăiască viaţa din plin.

Bărbatul din zodia Vărsător va fi fascinat de trupul ei. Mai întâi, femeia nativă din Taur  se va simţi în siguranţă cu acest bărbat rece, dar va întâmpina dificultăţi cu comportamentul lui erotic detaşat, când el va începe să-i testeze autocontrolul. La început ei îi va plăcea  tensiunea emoţională produsă de discrepanţa erotică. El e mai interesat să studieze modul în care ea face dragoste, decât să trăiască plăcerea. Vărsătorii preferă să fie singuri cu un milion de prieteni, decât singuri cu o femeie. Este o relaţie bună pentru o aventură plăcută, dacă ea îi tolerează mentalul analitic.


Femeia din zodia Taur şi nativii din semnele de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător)

 Dacă femeia nativă din Taur este în acord cu arhetipul său venusian, poate descoperi un dinamism erotic puternic alături de aceşti bărbaţi diferiţi.

Dacă Venus din harta ei natală este în semnul Berbec, atunci întâlnirea cu un bărbat viril din această zodie se va transforma într-un melanj delicios de amuzament senzual cu o puternică incitare. Orice femeie din zodia Taur va fi cuplată la o sursă de plăcere prin înflăcărarea spontană a bărbatului din zodia Berbec. Vor domina pe rând probabil, dar în principal ea va deţine controlul. Dacă se va dovedi posesivă, iubitul nativ din Berbec va fugi de ea la fel de repede cum a şi ajuns în patul ei. Dar în ceea ce priveşte aspectul erotic el va fi ameţit de aura ei senzuală. O relaţie amoroasă fascinantă, dacă e pregătit să-i ofere libertatea de care are nevoie.

Bărbatul nativ din Săgetător are un impuls erotic puternic. Oricât de înflăcărată este viziunea lui asupra vieţii, expresia sa erotică se manifestă cu uşurinţă în braţele unei femei din zodia Taur, cel puţin o vreme. El este un aventurier şi ar prefera mai degrabă intimităţile din locurile publice, sălbăticia peisajelor de munte, sau un crepuscul pe o bancă în parc. Femeia din zodia Taur poate fi atrasă de pasionalitatea lui şi de preferinţele lui pentru stimularea orală, dar poate deveni geloasă datorită dorinţei lui de libertate. E posibil să se sature de preferinţa lui pentru locurile riscante şi de stilul lui precipitat de a face dragoste.

Bărbatul din zodia Leu va pretinde un înalt standard în ceea ce priveşte relaţia amoroasă cu o nativă din Taur şi va aştepta un preludiu amănunţit plin de schimbări surprinzătoare. Intimitatea erotică a bărbatului din zodia Leu este a o producţie teatrală. Are nevoie de muzică şi lumini. Scenariu şi interpretare. Plăcerea lui este în special personală, însă el va susţine că este singurul bărbat capabil să îi împlinească dorinţele. Pentru un timp ea va preţui atenţia lui  şi îi va plăcea să îl mângâie sau să îl maseze ore în şir. Însă, dacă dorinţele ei nu sunt împlinite, intimitatea lor poate degenera în crize emoţionale.


Femeia din zodia Taur şi bărbaţii din semnele de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti)

Intensitatea emoţională şi erotică este garantată în relaţiile cu semnele de Apă. Aici va descoperi mai mult decât simplul amor şi va fi pregătită pentru o relaţie erotică profundă.

Bărbatul din zodia Rac o va atrage cu forţa lui seducătoare şi tandră. Amândoi au nevoie de tandreţe şi de incitare senzuală şi amândoi au nevoie de timp pentru a-şi deconspira secretele amoroase. Fantezia lui o va incitala şi e posibil să dureze o viaţă pentru ca el să exploreze fiecare părticică a trupului ei. Căldura şi compania celuilalt contează pentru fiecare dintre ei; singurul test la care sunt supuşi va fi dat atunci când amândoi se retrag zile în şir din pricina unei supărări.

Dacă e vorba de un nativ din Scorpion, ea este pregătită pentru o experienţă puternică, năucitoare. Aceasta este una din cele mai erotice combinaţii ale zodiacului. El e înflăcărat, ea e dornică de amor. Fiecare îl va răpi şi poseda pe celălalt. El va fi atras de nevoile ei carnale, iar ea de extrema lui pasiune. O relaţie transformatoare, care va fi ori iubire totală, ori ură desăvârşită.

Cu bărbatul din zodia Peşti va descoperi iubirea erotică şi senzuală. Ea se poate rătăci în lumea imaginaţiei lui şi va fi captivată de firea lui sensibilă şi de capacitatea lui intuitivă de a şti exact cum să-i ofere plăcere. El e mult mai puternic decât pare, iar ea este mult mai sentimentală decât crede el. Împreună vor putea avea o relaţie armonioasă  şi de durată, doar dacă ea îi va lăsa mai multă libertate şi nu va fi posesivă. 

yogaesoteric

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More