Compatibilitatea erotică pentru femeia din zodia RACULUI


Femeia din zodia Rac şi bărbaţii din semnele de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti)

În compania semnelor de apă se va simţi cu adevărat acasă. Este o legătură instantanee, atât erotică cât şi sentimentală. Este potrivită pentru plăcerea erotică şi pentru un sentiment de totalitate.

În relaţia cu un nativ Rac, ea va avea imediat un start fascinant. Amândoi sunt la fel de  evazivi şi discreţi, în special când e vorba de fanteziile lor erotice. Amândoi au cea mai mare teamă cea de a nu fi respinşi, aşa încât deschiderea unul faţă de celălalt s-ar putea să fie un proces de durată. Dar dacă vor reuşi, trăirea amoroasă dintre ei va fi cea mai profundă şi magică experienţă.

Într-o relaţie cu un bărbat din zodia Scorpion, deşi pasiunea fiecăruia poate găsi ecou în celălalt, fiecare va înţelege noţiunea de împlinire în două moduri total diferite.. El trebuie să atingă extrema în orice. S-ar putea să fie mai excesiv, mai exagerat în planul fizic decât ea, dar poate avea, totuşi,  răbdarea de a o scoate din colţul ei de umbră.  S-ar putea să aibă lupte pentru putere, însă ea va considera drept misterioasă, aproape mistică capacitatea lui de a o aduce la limita cedării. Ea şi-ar putea redescoperi adevărata sa senzualitate feminină prin ritmurile profund erotice ale acestui bărbat arzând ca un tăciune.

Dorinţa bărbatului din zodia Peşti de a se topi în înlănţuirea fizică ar putea fi pe placul ei. El ştie exact cum să îi satisfacă trupul, cum să-i  aducă fericirea erotică dintr-o atingere exclusiv intuitivă. O relaţie foarte personală, însă una în care ea va trebui să ia toate deciziile şi să-şi asume şi răspunderea. Cu iubitul din zodia Peşti poate merge oricât de departe vrea în regăsirea propriei pasiuni.


Femeia din zodia Rac şi bărbaţii din semnele de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător)

În relaţiile cu bărbaţii din semnele de Foc, femeia Rac poate fi impresionată iniţial de entuziasmul şi imaginaţia lor; o vor atrage către un eros revoluţionar şi probabil îi vor elibera dorinţa de dominare. Natura ei foarte diferită înseamnă că amândoi simt o atracţie fizică spontană, este o combinaţie dificilă, însă, pe termen lung.

Energia erotică a unui bărbat nativ din Berbec este puternică. În plus, impulsiv şi dinamic, el va căuta plăcerea oricând doreşte. Când acest lucru este atins, el pur şi simplu merge mai departe, în căutarea a ceva nou. Impulsul lui amoros este cheia provocării ei, însă pasiunea lui este mereu în funcţiune, în timp ce a ei este clandestină şi secretă. El o poate găsi atrăgătoare prin misterul său, iar când fuzionează în momentele de intimitate, îl va recunoaşte ca scânteia care îi va aprinde focul. Singura lor problemă este că el vrea să accelereze fiecare întâlnire amoroasă, în timp ce ea ar lua totul încet, preferând să trăiască la maximă intensitate fiecare emoţie.

Bărbatul din zodia Leu ar putea fi cel care să o trezească erotic, dacă ea îi arată o adevărată loialitate.  Dacă în horoscopul ei planeta Venus este în semnul Leului, sau pentru el, planeta Venus este în Rac, atunci amândoi vor răspunde plini de pasiune. Mândria lui înseamnă certitudinea că femeia din zodia Rac va face cam toată treaba. El vrea doar să se joace de-a şoarecele cu pisica, să se incite cu jocuri şi râsete, dar nu prea intense.  Este posibil ca în cazul în care femeia din zodia Rac îi va arăta căldură şi îi va fi loială amoros, el o va învăţa cum să scape de inhibiţii. El va şti cum să o facă să ceară mai mult. Singurul aspect neplăcut al relaţiei lor erotice este încăpăţânarea lui şi tendinţele ei de evadare.

Francheţea şi pofta erotică a iubitului din zodia Săgetător ar putea fi prea sălbatice pentru ea, deoarece ea are tendinţa să-şi păstreze misterul. El intră în jocuri active, periculoase, ale pasiunii. El îşi doreşte ca erosul să fie o aventură şi nu o artă. Ea poate fi însă convinsă de talentul lui natural  de a conduce orice situaţie spre intimitatea trupurilor. Există puţină trăire în dragostea lui, ceea ce o va împiedica pe femeia din zodia Rac să se abandoneze. Oricum, fiind atât de diferiţi, există o atracţie puternică între ei. El va fi încântat de sensibilitatea ei erotică,  iar ea de optimismul lui debordant. În esenţă, va fi o relaţie amoroasă creativă, dar el este un amant libertin, în timp ce ea are nevoie să se implice în relaţie.


Femeia din zodia Rac şi bărbaţii din semnele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn)

Se pare că femeia din zodia Rac va experimenta o senzualitate profundă cu aceste semne, care prin simpla lor raportare la amor îi pot oferi şansa de a-şi exprima cele mai intime dorinţe şi nevoi.

Alături de un nativ din Taur va descoperi că senzualitatea este pragul superior al plăcerii. El este în acord cu ritmurile ei şi ştie intuitiv cum să o împlinească. Amândoi au nevoie de intimitate, deşi pentru el mai mult fizică, iar pentru ea emoţională. Abordarea ei misterioasă şi sensibilă a erosului îl face să se deschidă spre multe alte aspecte ale amorului. Ambii au nevoie de o relaţie aşezată şi nici unul nu vrea să forţeze ritmul. Este un cuplu excelent pentru o fericire durabilă.

Nivelul energiei erotice a unui bărbat din zodia Fecioară poate fi în dezacord cu virtuţile ei. El este atent, meticulos şi înzestrat. Ea este incertă, eterică şi fluctuantă. El deţine desăvârşirea tehnică, oferindu-i mai degrabă o expertiză erotică decât o desfătare erotică. Oricum, lui îi va plăcea firea ei tandră şi sensibilă – atâta vreme cât îşi comunică reciproc nevoile. Amândoi se simt în profunzime, dar rareori sunt deschişi unul spre celălalt.

Ca orice pereche de semne opuse din zodiac, bărbatul din zodia Capricorn deţine dinamismul care o va face să descopere beatitudinea amoroasă.  Aceasta este o relaţie provocatoare, seducătoare şi erotică. Amândoi îşi doresc puterea amoroasă: ea pentru ca vrea să-şi controleze emoţiile, iar el pentru că vrea să-şi controleze viaţa. Există un timp şi un loc anume pentru pasiunea erotică dintre ei şi de multe ori vor evita intimitatea spontană. Iubitul nativ din Capricorn tinde să distrugă orice sentiment asociat cu plăcerea erotică de teama propriilor sentimente, dar senzualitatea feminină misterioasă a femeii din zodia Rac îl va fascina întotdeauna. O relaţie ambiţioasă, dar cu satisfacţii profunde şi deseori durabilă.


Femeia din zodia Rac şi bărbaţii din semnele de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător)

Femeia din zodia Rac nu se simte confortabil faţă de sexualitatea analitică a semnelor de Aer. S-ar putea să descopere un nou mod de comunicare a propriilor ei nevoi precum şi extazul amoros şi abilitatea erotică.

În relaţia cu un bărbat din zodia Gemeni ar putea fi deranjată de tendinţa lui de a include mereu conversaţia în amor, cu excepţia cazului în care în harta natală Venusul ei este în Gemeni. Femeia din zodia Rac preferă să-şi păstreze secrete propriile gânduri şi să nu le împărtăşească în momentele intime petrecute cu un astfel de bărbat mercurian, care va schimba rolurile până să aibă ea timp să planifice următoarea lor întâlnire. Amândoi sunt firi schimbătoare, ceea ce înseamnă că ei îi va fi greu să deţină controlul asupra ei. El prezintă o senzualitate cu tendinţe mai mult erotice decât sentimentale şi ea trebuie să-i respecte spiritul viu şi inconstant, dacă vrea să găsească satisfacţia erotică cu un astfel de iubit.

În ceea ce priveşte relaţia cu un bărbat din zodia Balanţă, ea va răspunde imediat viziunilor lui romantice asupra erosului. De fapt el este atât de idealist, încât ea nu se va putea menţine la nivelul femeii perfecte, odată ce el ajunge să o cunoască mai bine. Poate că ei îi va plăcea pentru un timp rolul de dominatoare, dar dorinţele ei erotice şi mai profunde depind de experimentarea plăcerii fizice şi emoţionale. Cu siguranţă că bărbatului din zodia Balanţă îi va plăcea jocul schimbării de roluri, dar s-ar putea să nu facă faţă cerinţelor ei emoţionale.

Fundamentală în relaţia cu un nativ din Vărsător este onestitatea. Există tendinţe foarte diferite la mijloc – el caută detaşarea, ea intimitatea. Se poate ca el să o facă să se simtă liberă erotic pentru început, dar odată ce a descoperit secretele ei amoroase şi i-a dăruit toată plăcerea posibilă, el nu va rămâne mult prin preajmă pentru a-i oferi acea relaţie bogată în sentimente la care aspiră ea. El poate elibera această femeie, dar o şi poate răni.

yogaesoteric

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More