Compatibilitatea erotică pentru femeile din zodia LEULUI


Nativa în zodia Leului şi bărbaţii din semnele de foc ( Berbec, Leu şi Săgetător )

Celelalte semne de foc vor accentua pasiunea ei pentru acţiune în detrimentul implicării emoţionale. Relaţiile amoroase vor fi cu siguranţă înfocate şi dinamice, pline de acţiune şi volatile. Favorizează aventura erotică şi romantismul, dar adeseori poate apărea dorinţa necontrolată. Două semne de foc pot fuziona, dar trebuie să se ferească să se ardă unul pe celălalt.

Cu bărbatul din zodia Berbec va fi o fuziune în interes propriu. Scânteia va fi declanşată de potenţa lui, iar combustibilul vor fi fanteziile ei mereu extraordinare. El va simţi nevoia să domine, să solicite partide spontane de amor şi să o aducă pe ea la ritmul lui, atunci când mai degrabă ea controlează ritmurile. El este adeseori impulsiv şi plin de sine; ea este întotdeauna mândră şi intransigentă. Din punct de vedere erotic el o poate face să atingă cele mai înalte culmi ale extazului, dar poate fi prea nerăbdător ca să o ducă până acolo. Entuziasmul înfocat se poate întotdeauna autoconsuma. Există întotdeauna pericolul ca fiecare dintre ei să fie exasperat de atitudinea egotică a celuilalt faţă de amor. Minunat în cazul aventurilor trecătoare, dar fericirea de lungă durată poate fi traumatizant de fierbinte.

Cu nativul din Leu vor fi lupte pentru putere pe toate planurile şi din când în când mult mai subtila manipulare sexuală. Pasiunea ei se va amplifica rapid, iar căldura pe care ambii o generează va deveni un câmp de luptă al voinţelor. Ambii au o dorinţă naturală de a se copleşi unul pe celălalt. Înfocaţi şi nestăpâniţi vor savura amorul de dragul amorului şi nu se vor aştepta din partea celuilalt la nici un angajament. Total compatibili dacă ambii îşi amintesc să-şi stăpânească mândria şi emoţiile ascunse.

Cu iubitul din zodia Săgetător ea poate deveni mai sălbatică, eliberată fiind de constrângerile aşteptărilor sale încăpăţânate. Preferinţa lui pentru amorul oral îi va da fiori, iar ambii îşi doresc să facă dragoste în locuri neobişnuite. Ea nu se poate aştepta de la el la vreun angajament, acest bărbat îşi preferă libertatea şi nu va fi nemaipomenit de loial când aventura şi varietatea sunt în joc. Minunat pentru explorare erotică şi distracţie, dar este un rătăcitor, instabil şi nepotrivit.


Femeia din zodia Leului şi bărbaţii din semnele de aer(Gemeni, Balanţă şi Vărsător)

În relaţiile cu nativii din semnele de aer, femeia din zodia Leu îşi asigură varietatea şi experimentarea. La fel ca şi ea, ei preferă intimitatea corpului şi a minţii pentru a-şi explora emoţiile. Excelenţi pentru companie şi stimulare erotică.

Bărbatul în zodia Gemeni va fi un participant voluntar la teatrul erotic al femeii în zodia Leu. El o va stimula cu cuvintele sale, cu telefoanele sale erotice, cu conversaţiile târzii în noapte. Ea va fi fascinată de rolurile lui schimbătoare ca şi cum păsările ar fâlfâi în jurul capului ei: de la supus la dominator, totuşi mereu gata să o mulţumească ca pe sine însuşi. Şi el are nevoie să fie în centrul atenţiei, dar prinşi împreună în focul comun al pasiunii, el poate juca îndelung jocul seducătorului. Singura dificultate subtilă este că el trăieşte în propria minte, iar ea în propria ei imaginaţie. Dar va exista un bun raport amoros.

Nativul din Balanţă se poate dovedi tensionat erotic, dar stimulativ social. Propria sa căutare estetică a perfecţiunii îl va conduce sigur spre stilul şi alura fizică a femeii din zodia Leului. El poate prefera un rol erotic pasiv, ceea ce poate ofensa femeia din zodia Leului, căreia îi place să fie tulburată şi dorită în mod deschis. Ea îl vede minunat pentru jocul amoros şi pentru ca ea să fie cu adevărat adorată în public, dar în intimitate ea îl va găsi mai puţin pasional decât şi-l imaginase.

Bărbatul din zodia Vărsător este opusul său în zodiac. Aceştia doi vor fi electrizaţi împreună, deşi au puncte de vedere diferite asupra aspectului amoros. Ea este egoistă, arogantă şi poruncitoare. El este observatorul, experimentatorul curios şi totuşi detaşat de manifestarea sa erotică. Există momente când nativul Vărsător îşi refuză plăcerea erotică, preferând puterea minţii celei a dorinţei instinctive umane. Femeia din zodia Leului are asemenea manifestări de pasiune încât chiar şi bărbatul din zodia Vărsător poate fi incapabil să-i reziste. O relaţie amoroasă incitantă şi magică, dar este foarte probabil ca el să se îndepărteze dacă ea devine posesivă.


Femeia din zodia Leului şi bărbaţii din semnele de pământ(Taurul, Fecioara şi Capricornul)

Cu nativii din semnele de pământ ea poate începe să înveţe mai multe despre propriile ei reacţii şi ritmuri şi se poate obişnui cu adevărata tandreţe asociată cu senzualitate. Femeia din zodia Leului utilizează dramatismul şi pasiunea ca obiect de atracţie în jocul său de seducţie.

Cu bărbatul din zodia Taur vanitatea ei poate întâmpina  rezistenţă. Acest bărbat este un artist senzorial, dar nu-i place să fie aprins sau foarte pasionat; la el senzualitatea se manifestă natural. Dacă ea este gata să meargă la viteza lui va avea cel mai senzaţional iubit. Ea îl va găsi imperturbabil, sensibil, atent şi loial. Dar răbdarea sa poate ajunge la o limită, atunci când ea redevine o prinţesă răsfăţată, incapabilă să-i răspundă la cel mai senzual dintre săruturi din frica de a admite că şi ea are sentimente.

Cu bărbatul din zodia Fecioară ea poate stabili un raport mutual satisfăcător. Bărbatul din această zodie va fi nerăbdător să joace un rol docil dacă ea alege astfel. Măiestria lui în orice tehnică amoroasă este descumpănitoare, dar ea vrea în dormitor pasiune, nu rafinament. Un act amoros pasional, incitant şi spontan nu este stilul său şi s-ar putea ca el să nu poată face faţă acestui tip de foc. Ea vrea în pat un interpret vedetă şi nu un tehnician. Nemaipomenit pentru un flirt, dar nepotrivit pentru o perioadă lungă de timp, cu excepţia cazului în care el are în harta sa natală Venusul sau Luna în Leu sau ea are în harta sa natală Luna sau Martele în Fecioară.

Ea poate intra în conflict cu nativul din Capricorn, asupra căruia manifestă control. Şi el are nevoie de putere, care în cazul lui se bazează pe abilitatea sa de a controla desfăşurarea întregii relaţii. Ea va intra în multe jocuri amoroase şi se va răsfăţa în tot felul de bătălii pentru putere. Incitant, dramatic şi erotic, acesta contribuie adeseori la crearea unei relaţii senzoriale, bazată pe mândrie şi integritate. El iubeşte stilul ei erotic ieşit din comun şi ea va adora libidoul lui potent şi senzorial de pământ. Poate fi pasionat şi competitiv. Singura lor problemă este că ambii simt nevoia să domine.


Femeia în zodia Leului şi bărbaţii din semnele de apă(Rac, Scorpion şi Peşti)

Nativii din semnele de apă sunt vrăjiţi de către femeia din zodia Leului, şi încântaţi de strălucirea ei atrăgătoare. Femeia din zodia Leu se va simţi scufundată într-o fântână adâncă de dorinţă erotică; testul este dacă vrea să iasă din ea sau nu.

Cu nativul din Rac ea poate capta şi copleşi atenţia acestui bărbat. El este cu toane şi adeseori tăcut. Ea este pasionată, vibrantă şi sclipitoare. El va fi inspirat de strălucirea ei înflăcărată şi va simţi nevoia unui abandon complet erotic, iar ea va fi însetată de intuiţiile lui senzoriale. Va fi o poveste de dragoste pasională. Dacă ea are în harta sa natală Venus în Rac sau el are în harta natală Venus în Leu, atunci ei pot descoperi o pasionalitate şi mai puternică. Ea va zgâria ca o pisică sălbatică, iar el va ştii cum să transforme fanteziile ei erotice explozive în realitate.

Cu bărbatul din zodia Scorpion este adeseori o atracţie fizică puternică, care-i poate duce pe cei doi dincolo de limitele trăirilor amoroase normale. Ambii sunt dominatori şi patul poate deveni câmp de luptă sau un potenţial cazan pentru două puteri focalizate asupra propriilor evadări din realitate. El va fi foarte serios, greu de satisfăcut, niciodată împlinit. Este posibil ca el să nu o răsfeţe aşa cum ea speră, deoarece el este un bărbat care îşi revendică necruţător plăcerea, la fel de mult ca şi ea. Când el îşi va da seama că are nevoie de mai mult decât poate ea oferi este posibil ca ei să intre în conflict.

Bărbatul în zodia Peştilor îi va părea femeii din zodia Leului complex şi evaziv. Astfel, seducţia ei se va baza pe tot farmecul ei atrăgător, pentru a captiva acest senzorial ambivalent. Această relaţie va fi bogată din punct de vedere sexual şi satisfăcătoare atunci când ei cad în fantezie şi imaginaţie. Lui îi place să fie dominat, dar poate să i se pară dificil să ţină pasul cu cererile ei pasionale şi dinamice. O relaţie extraordinară pentru evadare, poveste de dragoste şi fantezie, dar dificilă din punct de vedere al angrenării emoţionale pe termen lung.

yogaesoteric

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More