Compatibilitatea erotică pentru femeile din zodia BERBECULUI


Femeia din zodia Berbec şi bărbaţii din semnele de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător)

Femeia din zodia Berbec poate manifesta cele mai fanteziste preludii şi poate găsi cele mai erotice locuri alături de iubiţii din semnele de foc, căci aceştia îi împărtăşesc impulsul spre provocările imediate.

Împreună cu bărbatul din zodia Berbec, nativei din Berbec îi va plăcea cel mai mult să se joace amoros schimbând rolurile. Ambii parteneri vor dori să domine, însă fiecare va înţelege ezitarea celuilalt de a se supune. Vor râde şi vor glumi şi vor găsi o mulţime de locuri pentru aventuri amoroase şi scene de seducţie. Amândoi au un simţ straniu despre nevoile celuilalt. Însă poate fi greu de menţinut o relaţie amoroasă de lungă durată, deoarece ambii sunt nerăbdători şi neliniştiţi. Se pot plictisi dacă nu acordă suficienţă atenţie aspectului erotic, cât mai ales explorării lui.

Alături de un bărbat din zodia Leu, ea poate trăi plăcerea unei experienţe dramatice. El o poate copleşi dar poate cere prea mult în schimb. El poate deveni nerăbdător cu împlinirea propriilor dorinţe, în vreme ce ea ar prefera să fie amândoi asudaţi şi arzând de dorinţa de împlinire. Cu un Leu există întotdeauna pericolul ca el să nu o lase să domine suficient. În privinţa amorului, ei pot deveni frenetici, pasionali, dar din pricina vulnerabilităţii ei, îi va fi greu să se relaxeze şi să se manifeste.

În prezenţa unui bărbat din zodia Săgetător, ea se va simţi inspirată de nevoia lui de risc. În cel mai rău caz, vor avea prea multe momente impulsive, prea multe situaţii în care fiecare va dori libertate completă din partea celuilalt. Totuşi, amândoi au aceeaşi atitudine pasională faţă de amorul spontan şi faţă de tot ce este încântător. Dintre toate cuplurile, ei sunt primii care vor să facă dragoste în cele mai neobişnuite locuri.


Femeia din zodia Berbec şi bărbaţii din semnele de Aer (Gemeni, Balanţă si Vărsător)

Întâlnirea femeilor din zodia Berbec cu nativii din semnele de Aer poate fi văzută ca o competiţie între înclinaţia spre amuzament a nativelor din Berbec şi abordarea intelectuală a amorului din partea bărbaţilor semnelor de Aer. Relaţia amoroasă dintre ei e ca o dinamită încărcată de  cuvinte senzuale.

Când un bărbat din zodia Gemeni îi telefonează, vocea lui o va cuceri instantaneu. Căci el este maestrul conversaţiei erotice, dar lui nu îi va plăcea prea mult dorinţa ei de a-l domina. Bărbatul Geamăn trebuie să se simtă liber să vină şi să plece când vrea, însă ea va dori să ştie exact unde este şi ce face, în orice moment din zi şi din noapte. Dacă nu este în patul ei, s-ar putea să se răzvrătească împotriva lui. În plan erotic, el operează prin mental, iar ea prin imaginaţie. Este o   diferenţă subtilă la mijloc, însă semnificativă.

O relaţie cu un bărbat nativ din Balanţă poate fi cea mai mare provocare pentru ea, fiind chiar opusul ei în abordarea amoroasă. Deseori aceasta este o relaţie solicitantă, dar întotdeauna senzuală şi provocatoare. Abordarea carnală a erosului de către ea este atât fascinantă cât şi ameninţătoare pentru idealurile lui rafinate estetice asupra trupului şi plăcerilor. Nativul din Balanţă adoră să fie dominat de cele mai multe ori, dar are nevoie şi de rafinament, de împrejurări încântătoare şi de provocări subtile. Întotdeauna fascinant şi rareori uşor de uitat.

La un bărbat din zodia Vărsător, ea trebuie să înţeleagă că plăcerea lui nu vine atât din stimularea şi participarea erotică, cât mai mult din perspectiva de observator. Ceea ce, oricum, este chiar opusul nevoii ei de pasiune intensă, bazată pe o apropiere directă. El îi poate oferi o nouă perspectivă asupra dominării sexuale. Deşi aceasta este o bază solidă pentru explorarea erosului şi pentru îndelungi conversaţii în noapte, singura lor problemă este faptul că atunci când ea e înfierbântată, el uneori e prea rece şi impunător şi chiar detaşat de extremismul  erotic după care tânjeşte ea. Se poate simţi depăşită faţă de abordarea  ştiinţifică şi rezervată a erosului pe care el i-o propune.


Femeia din zodia Berbec şi nativii din semnele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn)

Deşi nu sunt motivaţi de aceeaşi finalitate intrinsecă, bărbaţii din semnele de Pământ au o senzualitate puternică, prin care femeia Berbec îşi poate reevalua în profunzime propriile necesităţi erotice.

Pentru ea, un bărbat din zodia Taur poate fi la fel de instinctual şi de senzual ca şi ea. Va fi fascinată de dorinţa lui intensă şi desăvârşită pentru plăcere. Aceasta poate presupune orice, de la o noapte întreagă de amor până la o cină săţioasă în fiecare seară. Pentru el, cel mai mult contează plăcerea, iar abordarea pasională a erosului pe care el o întâlneşte la această femeie poate însemna un efort continuu de a fi în pas cu libidoul ei dinamic şi adeseori impulsiv. Ei vor împărtăşi orice, de la o saună până la un pat imens, însă, el va trebui să fie atent să nu adoarmă cumva chiar atunci când ea este pregătită pentru mai mult.

Bărbaţii din zodia Fecioară aspiră să fie maeştri, să-şi rafineze şi să-şi cizeleze participarea erotică. Un asemenea iubit se va mişca în ritmurile ei, o va dezbrăca din priviri şi va fi foarte franc în ceea ce priveşte intenţiile şi metodele sale. Jocul lui îl va recomanda drept un virtuoz al zodiacului. Împreună vor savura un amor desăvârşit, dar ea va trebui să fie pregătită să primească din partea lui orice critică şi, de asemenea, să se plieze jocului său. Există prea puţine asemănări de ordin mental şi emoţional între ei, dar scânteierea trupurilor se transformă în zbor când ea descoperă fascinaţia lui pentru amorul oral.

Bărbatul din zodia Capricorn va avea parte şi el de o provocare incitantă din partea acestei femei, dar fiind atât de diferiţi, vor avea nevoie de un preludiu prelungit. Ei îi va plăcea erotismul pasional de care el dă dovadă, dar el poate fi mai conservator în ceea ce priveşte locul şi modul în care se desfăşoară relaţia lor. Ei îi place să se aventureze, să rişte şi să se distreze, ceea ce îl va şoca complet pe iubitul ei, dar el preferă acest gen de riscuri ce au o anumită finalitate erotică decât simpla distracţie. Bărbatul Capricorn este cel mai conservator din întreg zodiacul, reticent faţă de neobişnuit, atras însă de femeile pasionale. Imaginaţia ei nu cunoaşte limite, însă el preferă metodele tradiţionale şi stimularea obişnuită. Femeia din zodia Berbec este probabil singurul semn solar care îl face să cedeze.


Femeia din zodia Berbec şi bărbaţii din semnele de apă (Rac, Scorpion, Peşti)

Nativii din semnele de apă sunt, se pare, cel mai puţin capabili să reziste magnetismului femeii native din Berbec şi totuşi, cei pe care ea îi va înţelege cel mai greu. Ei sunt total diferiţi, femeia nativă din Berbec dorindu-şi plăcerea fizică, iar bărbaţii din semnele de apă fiind în căutarea extazului emoţional.

Femeia din zodia Berbec îl poate seduce cu uşurinţă pe bărbatul din zodia Rac. Se poate implica imediat într-o relaţie cu un astfel de bărbat, fără a participa emoţional. Pe de altă parte, lui îi va fi imposibil să se lege de ea, fără a se implica sentimental. Însă ea este dinamică şi s-ar putea să prefere o abordare a erosului mai puternică şi mai vie decât îi poate oferi acest bărbat. Poate să apară un posibil dramatism sau chiar tensiuni intense între ei, iar relaţia erotică va fi mai degrabă sufocantă decât pasională. Este relaţia ideală pe termen scurt.

Bărbatul din zodia Scorpion s-ar putea dovedi un partener viril şi satisfăcător. Ambii vor să domine, însă el o va face cu mintea sa agilă şi îndrăzneaţă. Ea îl va găsi extrem de incitant, probabil chiar prea înflăcărat şi preocupat de aspectele sexuale. Dacă ea va reuşi să combine extraordinara sa imaginaţie cu erotismul lui foarte intens, relaţia dintre ei s-ar putea să funcţioneze chiar foarte bine. Totuşi, el e greu de satisfăcut, aşa că ea va trebui să fie pregătită pentru un lung şir de bătălii erotice şi sentimentale.

Cu un iubit din zodia Peşti, complex şi senzual, nativa Berbec poate simţi la început o ciudată şi captivantă nevoie de a juca rolul dominatorului. Sensibilitatea şi ritmurile lui fluctuante o vor stimula şi s-ar putea să-i placă ba ambivalenţa sa docilă, ba voluptatea şi  dorinţele sale senzuale. El este visător, evaziv şi de multe ori imprevizibil, iar ea se va simţi flatată de sensibilitatea lui faţă de dorinţele ei amoroase. Fie se va îndrăgosti iremediabil de ea, fie va fugi la kilometri distanţă când va vedea cât este de nestatornică.

yogaesoteric

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More