Cozmin Gușă: Eu am refuzat să mă vaccinez pentru că nu ni s-a explicat nici până acum de unde a venit acest virus artificial

Despre medici: Mulți au fost sponsorizați de Big Pharma și au făcut ceva pe jurământul lui Hipocrat

Președintele Federației Române de Judo, Cozmin Gușă, a declarat că nu s-a vaccinat pentru că autoritățile nu au explicat originea virusului covid-19, despre care spune că este „artificial”.

Eu am refuzat să mă vaccinez pentru că nu ne-au explicat nici până acum de unde a venit acest virus artificial”, a precizat el la Mădălin Ionescu Show. El a mai adăugat că un alt motiv al reticenței sale este că „Am auzit de multe cazuri de decese la pacienți care au avut covid și apoi s-au vaccinat”.

Gușă a precizat că multora dintre medici le este teamă să vorbească despre covid-19, deoarece ar putea să-și piardă sponsorizările din partea companiilor farmaceutice.

Eu cunosc mulți medici și știu multe aspecte, care, altfel, nu se spun public. Pot să vă spun că mulți dintre ei au fost sponsorizați de Big Pharma și au făcut ceva pe jurământul lui Hipocrat”, a declarat el.

În ceea ce privește modul de abordare al pandemiei, Gușă a lăudat Suedia, care a arătat că are un „sistem politic liber”.

Suedezii au dovedit, neintegrându-se acestui diktat, la fel cum a fost și cel cu recunoașterea lui Biden, că au un sistem politic liber”, a continuat acționarul Realității Plus.

Citiţi şi:
De ce nu mă vaccinez
Gimnasta Cătălina Ponor spune de ce nu se vaccinează: Poate să fie o problemă acest vaccin. Mi se pare că s-a obținut prea repede și nu știm care sunt reacțiile adverse
Răzvan Constantinescu: Sunt medic. Nu port mască în afara activității profesionale și NU MĂ VACCINEZ!

 

yogaesoteric
15 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More