Despre M.I.S.A.

Desigur că te-ai întrebat deseori  cum poţi deveni mai mult decât eşti acum, cum poţi simţi mai mult decât simţi acum, cum poţi ajunge să găseşti acea esenţă spirituală despre care vorbesc toate tradiţiile spirituale. Bine ai venit, şi noi ne-am pus la un moment dat aceste întrebări şi iată că am plecat în căutarea unui Răspuns.

În vechime, modelele şi realizările spirituale avansate erau în general accesibile doar pentru cei ce, renunţând la lume şi la ispite, se retrăgeau în mănăstiri sau se refugiau în deşert, în junglă sau în peşterile din munţi. Noi considerăm însă că, pentru omul modern o astfel de refugiere nu numai că nu este posibilă, dar, putem afirma în mod evident nici recomandabilă. Evoluţia umanităţii impune în mod necesar evoluţia căilor şi a metodelor de evoluţie spirituală. De aceea, ceea ce avem noi de făcut este să găsim în lume, prin lume şi nu în afara ei, drumul spre o viaţă la un nivel superior şi, de ce nu, spre Viaţa Divină.

Vrei să mergi mai profund, vrei să afli mai multe despre propria ta fiinţă şi despre Univers? Vrei să găseşti calea comună ce îţi poate aduce împlinirea aici, în lume şi în acelaşi timp Aici,  în grădina secretă a sufletului tău? Caută împreună cu noi. Te asigurăm că, dacă căutarea ta va fi sinceră, perseverentă şi suficient de puternică,  singurul tău risc ar putea fi să descoperi, mai devreme sau mai târziu Adevărul, REALITATEA, cu alte cuvinte, pe DUMNEZEU.

CINE SUNTEM NOI…

M.I.S.A. (Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut)

Funcţionăm ca instituţie publică din anul 1990. Prin toate activităţile noastre urmărim respiritualizarea societăţii prin diverse modalităţi. Atuurile noastre sunt următoarele:
– ne dedicăm în exclusivitate spiritualităţii;
– suntem o organizaţie non-profit;
– luptăm pentru Adevăr şi întru Adevăr;
– credem în forţa oamenilor de a-şi descoperi propria esenţă Divină şi urmărim să creăm condiţiile necesare pentru o profundă şi reală descoperire de Sine.

pentru informaţii legate de conţinutul sitului sau eventuale colaborări contactaţi redactorul- şef la adresa de email: redactie@yogaesoteric.net

 yogaesoteric

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More