Dezbrăcați complet, la bar

 

Un club din Londra a reușit să surprindă pe toată lumea cu o inițiativă neobișnuită prin care serviciile matrimoniale sunt duse la limita extremă. Întâlnirile aici au loc între oameni complet dezbrăcați, astfel că dezinhibiția ar trebui să fie baza pentru orice început de relație.

O tânără dezvăluie clipele neobișnuite pe care le-a trăit, după ce a acceptat să participe la un astfel de eveniment matrimonial, iar povestea este una senzațională.

Inspirat din show-ul de televiziune prezentat de canalul britanic Channel 4, „Naked Attraction”, evenimentul propune ca partenerii să vină la întâlnire complet dezbrăcați, așa cum i-a înzestrat natura.

Tânăra povestește pentru publicația britanică The Sun că s-a trezit într-un bar din sud-vestul Londrei, alături de alte 30 de persoane, toate complet dezbrăcate, „expunându-și organele genitale, sâni, penisuri și vagine la vedere pentru toată lumea”.

„Am fost singură în ultimii trei ani și am tot încercat să îmi găsesc jumătatea prin intermediul aplicațiilor de pe internet, însă m-am gândit la un moment dat că ar trebui să sar peste conversațiile și chestiile sofisticate de la prima întâlnire și să mă dezbrac de prejudecăți pentru a vedea cum funcționează acest fapt”, spune tânăra pentru The Sun.

Femeia povestește că, deși la început s-a simțit crispată din cauza unei tensiuni sexuale care plana în jurul ei, „pe măsură ce noaptea trecea, m-am simțit mult mai relaxată, iar tensiunea a dispărut”.

„Deși o parte din mine își dorea ca totul să se transforme într-o orgie, regula principală era ca persoanele să nu se atingă”, a mai povestit tânăra.

Aceasta a mai spus că, la un moment dat când un bărbat i-a pipăit sânii, iar ea i-a atins penisul, organizatorii evenimentului le-au cerut să se retragă de la eveniment și să se îmbrace.


Citiți și:

Oraşul în care nimeni nu poartă haine 
Unele revelaţii iniţiatice fundamentale despre starea de nuditate şi despre semnificaţiile ei tainice 

 

yogaesoteric
22 septembrie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More