Dezvăluiri video șocante – Cum ne vine moartea din aer. În atmosferă se pulverizează pe ascuns viruși: gripă aviară, SARS, gripă porcină

 

Un fost angajat guvernamental a dat publicităţii filmul pe care vi-l oferim în acest articol, în care se vede clar cum avioanele sunt folosite pentru a pulveriza în atmosferă aşa-numitele chemtrails. Atenţie! Nu este vorba de eliminarea de gaze normală a motoarelor avioanelor cu reacție – aceste dâre dispar de pe cer în 30 de secunde – 1 minut. În schimb aceste chemtrails rămân ore şi chiar zile în șir, formând nişte nori lunguieţi, care provin din extinderea acestor dâre ale morții ce sunt lansate de avioane.

Aceste chemtrails conţin săruri de bariu şi aluminiu care se bănuieşte că sunt folosite la aplicaţii militare pentru deflecţia undelor radio şi luminoase (ca un strat reflectorizant). În ele se introduc viruşi, bacterii, microbi, fungi, diverşi agenţi biologici care sunt testaţi pe populaţie etc..

Dâra ce se formează este de fapt un polimer care se transformă într-o plasă fină care se întăreşte în contactul cu aerul şi astfel el rămâne plutind în atmosferă, la mare înălţime, acolo unde este nevoie de aceste particule reflectorizante.

Filmul dezvăluie această activitate criminală şi secretă a guvernelor lumii, felul în care urmăresc să îmbolnăvească mase mari de oameni.

Meteorologii germani au sesizat anomalii receptate de instalaţiile radar (care se bazează pe unde radio), provocate de aceste dâre de pe cer, care sunt radio reflectorizante. Astfel că Asociaţia Meteorologilor a somat departamentul armatei germane pentru a face dezvăluiri oficiale asupra acestui program secret.

Unele documente care au ieșit la iveală arată că guvernul SUA derulează un program secret de luptă împotriva „încălzirii globale”, în cadrul căruia se recurge la pulverizări de substanțe chimice în atmosferă. Este neclar cine anume autorizează pulverizarea acestor chemtrails ale căror efecte nocive asupra mediului şi oamenilor nu sunt pe deplin cunoscute. Există chiar suspiciunea că aceste substanțe răspândite în atmosferă au chiar efectul contrar celui declarat, și anume, se pare că ele chiar produc un efect de seră, prin blocarea degajării în spaţiu a căldurii acumulate de Pământ, datorită efectului reflectorizant.

6 min


Citiţi şi:

Mărturii zguduitoare privind dârele morţii [chemtrails] care apar pe cer în urma unor avioane (spre a răspândi pe ascuns boli, suferinţă şi moarte)

Chemtrails – acum „se şpreiază” moartea şi în România
 

yogaesoteric
26 mai 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More