Didier Raoult nu crede în carantină!

 

Doctorul francez Didier Raoult, cel care a devenit celebru în întreaga lume după studiile privind eficiența hidroxiclorochinei în tratarea corona virusului, este de părere că măsurile restrictive de izolare a populației sunt doar o improvizație, eficiența lor în prevenirea îmbolnăvirilor nefiind susținută de dovezi științifice.

„Carantina nu a fost niciodată folosită la fel ca azi, în epoca modernă. S-a procedat așa în secolul 19 la epidemia de holeră din Marsilia. Ideea de a închide oamenii pentru a opri o boală contagioasă nu a fost niciodată dovedită. Nu știm dacă funcționează. Este o improvizație socială și nu s-au măsurat nicicum efectele colaterale. Ce se va petrece cu oamenii pe care îi ții închiși 30-40 de zile? În China s-au raportat cazuri de sinucidere de teama corona virusului. Unii oameni vor ajunge să se bată între ei”, a declarat Didier Raoult într-un interviu recent.

Eficiența metodei sale de vindecare a fost pusă în evidență de liderul american Donald Trump care a lăudat eficacitatea acestui medicament anti-malarie în combinație cu azitromicina. Potrivit doctorului francez, pentru a se obține cele mai bune rezultate, această combinație este necesar să fie utilizată de îndată ce apar simptomele de infestare cu Covid-19.

În luna aprilie, dr. Raoult a fost vizitat, la institutul său din Marsilia, de către președintele francez Emmanuel Macron. Se pare că liderul francez a fost convins de către soția sa să treacă peste reticențele privind acest tratament. Secretul acestei întâlniri a fost păstrat până în ultima clipă, iar rezultatele ei nu au fost mediatizate.

Citiți și:

Michael Levitt, laureat Nobel: «Carantina a ucis mai mulți oameni decât a salvat!»

Didier Raoult savantul francez care a găsit un remediu pentru Covid-19: «Vaccinurile nu sunt întotdeauna soluția cea mai bună!»

BILD, Germania: «Carantina a fost o greşeală uriaşă»

 

yogaesoteric
29 iulie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More