Doctore, simt ceva mortal aici

Motto: „Avem avantajul de a avea disponibile și la noi în țară toate vaccinurile aprobate de către organismele internaționale abilitate (Pfizer, Moderna, Vaxzevria-AstraZeneca și Johnson&Johnson). Pe oricare dintre acestea le alegeți, vă veți proteja de forme critice de boală. Avem și două vaccinuri disponibile pentru copii de peste 12 ani (Pfizer si Moderna), oricare dintre ele poate fi de mare ajutor pentru protejarea copiilor, pentru a putea merge la școală, fizic și le recomand pe ambele fără rețineri pentru vaccinarea copiilor.” (dr. Virgil Musta, director medical la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, G4 MEDIA.ro, 2 octombrie 2021)

dr. Virgil Musta

Știu că-i dur. Știu că-i greu de acceptat. Totuși, viața, uneori, îi lovește pe cei mai buni dintre noi într-un mod incalificabil. Tocmai de aceea, nu pot să mă abțin și vă anunț că, după opinia mea, mătușica DNA l-a dezamăgit grav și l-a rănit pe „oglindă-oglinjoară / cine-i cel mai frumos psihiatru din țară”, adică pe Gabriel Diaconu, bineînțeles!

Deoarece, să vezi situație… pare că trimiterea în judecată a lui Virgil Musta, director medical la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, pentru instigare la abuz în serviciu, a fost nici mai mult nici mai puțin decât o acțiune menită să-l ciufulească pe domnul psihiatru și să-i vestejească tatuajele cu frunze, fluturi și femei-amforă de pe brațul drept, bașca săbiuța – sau ce-o fi aceea – de pe clavicula stângă…….

Da, da……. de fapt, împotriva lui a fost comunicatul cu trimiterea în judecată a medicului Musta……. imediat mi-am dat seama. Să vă spun de ce. Păi, chiar în timp ce un băiat de la teveu citea cu voce plată comunicatul, m-am concentrat și eu puțin: unde-oare, unde-oare am mai auzit acest tip de acuzații? Și, deodată, bingo!, ba, chiar: bingo! bingo!!!, mi-am amintit! Căci „cazul asistentelor din dosarul Musta” seamănă ciudat de bine cu cazul „angajărilor fictive”, mai știți? Cu cele două dudui salariate ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Teleorman care luau salariul de acolo, dar de „prestat” prestau în particular, pentru ciuma roșie… Și asistentele doctorului Musta, trei la număr, tot cam așa făceau (zice mătușica DNA): fluturașul de salariu îl primeau de la spitalul de stat, dar de „recoltat”, recoltau pentru mica afacere particulară a domnului doctor!

În primul exemplu, tartorului Dragnea, care nici nu le cunoștea pe fete, nici nu știa cu ce se ocupă dânsele în timpul programului și care, evident, nici n-a băgat niciun leu în buzunarul propriu, i s-a calculat un prejudiciu de 5.000 de euro! În al doilea caz, unde bănuțul mergea direct la societatea privată unde doctorul Musta era asociat, prejudiciul calculat este de 2.500 de euro la care se adaugă așa, ca o încununare a succesului, „foloase necuvenite în valoare totală de 172.508 de lei” (34.500 de euro). În primul caz, penalul Dragnea a primit trei ani și jumătate de închisoare în dosarul „angajărilor fictive”, pentru – n-o să credeți! – „instigare la abuz în serviciu”, în al doilea caz avem fix tot „instigare la abuz în serviciu” ……. dar încă nu știm ce anume se va petrece.

Eu îi doresc domnului Musta să-și „dovedească nevinovăția” și să arate onoratei instanțe că nu „le-a determinat pe cele trei asistente, în mod direct sau prin intermediul inculpatei Paica Dana Mihaela, să preleveze probe biologice în vederea depistării infecției cu virusul SARS CoV-2, să încaseze contravaloarea testelor RT-PCR și să elibereze bonuri fiscale în beneficiul societății comerciale private la care acesta era asociat (utilizând o casă de marcat mobilă)”, textul fiind extras din Comunicatul DNA, publicat de G4MEDIA.ro, pe 29 noiembrie 2022. Deci, să arate că asistentele n-au umblat cu „casa de marcat mobilă” prin cartier. Cine știe? Poate că are noroc și nu pică peste același complet care l-a judecat pe Dragnea!

Ei, și-acum să vă spun de ce cred că acțiunea DNA este, de fapt, îndreptată împotriva justițiarului psihiatru Gabriel Diaconu. Ia priviți cu ce mânie proletară „înfiera” domnul Diaconu infracțiunea lui Dragnea, pe pagina lui de facebook, în 21 iunie 2018:

Gabriel Diaconu

Cealaltă blondă, Onor Ministru de Interne (despre doamna Carmen Dan este vorba, n.n.), acum că și-a deratizat casa de microfoane puse de soră-sa sau de oamenii chemați s-o deratizeze, că nu era foarte clar, îl masează pe același condamnat cu executare (despre Liviu Dragnea e vorba, desigur… la acea oră Dragnea nu era condamnat definitiv, dar domnul psiholog asta își dorea cu o ardoare ieșită din comun, n.n.) PENTRU ABUZ ÎN SERVICIU la tălpile apelului. Condamnat pentru că a făcut la DGASPC cam cum a făcut și cu domniile voastre, doamnă premier și doamnă ministru de Interne. Adică și-a băgat niște oameni în niște funcții, după ce i-a avut în anumite poziții. Ceea ce, oricum ți-ai împleti limba în cruce, SE NUMEȘTE INFRACȚIUNE ȘI SE PEDEPSEȘTE POTRIVIT LEGII când ești funcționar public.”

… și să vedem ce anume zice astăzi, când ceea ce a numit în 2018 infracțiune s-a cam muiat, deoarece, infracțiune-infracțiune, dar să nuanțăm un pic, că, na!, depinde și cine-i infractorul!

Sunt mâhnit să aflu, astăzi, despre trimiterea în judecată a doctorului Virgil Musta. România îi datorează enorm de mult în ceea ce privește gestionarea pandemiei de covid-19. A intrat în atenția autorităților, în urma unui denunț, că la Timișoara oamenii își făceau – la cerere – teste PCR contra cost în acele cazuri care nu îndeplineau «definiția de caz». Respectiv că doctorul Musta este acționar la unul dintre laboratoarele care executau astfel de teste. Mai mult, a fost pusă sub suspiciune calitatea asistentelor medicale care făceau aceste recoltări, și care «tăiau bon» pentru testele de covid acelor oameni care veneau, totuși, la spital cu simptome. Doctorul Musta este trimis în judecată de către DNA pentru infracțiunile de abuz și instigare la abuz. Asta pentru că, în opinia procurorilor, personalul medical folosit era angajat la stat, dar ar fi prestat servicii pentru o entitate privată. Nu mi-e rușine să spun că îmi pare tare rău de doctorul Musta. Omul n-avea experiență mediatică. N-avea nicio formă de training, de formare profesională în comunicarea cu publicul. Dar la ceasul nostru cel mai greu, a pus umărul.

Aceasta este o opinie personală. Nu reflectă niciuna dintre calitățile mele publice, funcțiile pe care le ocup, sau afilierea pe care o am. Sper ca în cazul lui judecata să fie dreaptă, echilibrată și actul de justiție să fie realizat corect, complet și nepărtinitor (ei, ia să fi scris domnul psihiatru asta și când l-au judecat pe Dragnea ăia de-au deschis poc! poc! șampaniile după ce l-au băgat la zdup, ia să fi avut și atunci aceeași compasiune pentru cel care, deși nu s-a dovedit nimic, a mers 3 ani și jumătate la pușcărie pentru că o doamnă, speriată să nu ia o pedeapsă mai mare decât cea care se prefigura, a declarat că a vorbit cu el pe un hol, unde nu i-a văzut și nu i-a auzit nimeni… și asta a fost toată «dovada»……. ia să fi fost și atunci la fel de înțelept și de uman, că nimic n-aș fi avut de spus astăzi, n.n.). Dar să-mi fie iertată reacția personală: fir-ar al d******i să fie…….” (Gabriel Diaconu, 29 noiembrie 2022)

Ei dragilor, cam asta am avut să vă împărtășesc și de-acum „am încălecat pe-o șa / și v-am spus povestea dublei măsuri așa”! V-aș mai aminti doar că domnul Gabriel Diaconu este ateu și nu pierde niciun prilej ca să declare asta. Adică, vrea să știm că dânsului Dumnezeu îi lipsește to-tal! din ecuație. Dacă citim însă „reacția personală” din finalul textului de mai sus, s-ar putea spune că pe copitatul Aghiuță îl mai tolerează, totuși, din când în când…….

Autor: Luminița Arhire

Citiți și:
Cornel Nistorescu: Vaccinuri pentru crizele de caracter și onestitate
Av. Gheorghe Piperea despre ancheta Oanei Zamfir: Afacerea Arafat-DNA
Medicul Gabriel Diaconu acuză autoritățile că falsifică cifrele pandemiei: Datele din teritoriu sunt corupte!

 

yogaesoteric
23 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More