Pumnul germanic, mocirla noastră și Schengen

Se dau mulți de ceasul morții că nu intrăm în Schengen. Din toate direcțiile ne asaltează corul triștilor!

O să intrăm în Schengen până la urma urmelor, mare scofală! Dar ne mai dau câte o smetie până atunci. Pentru că marea realizare a mafiotului și a celui care se consideră stăpân, conchistador, cum e austriacul și olandezul, e să te facă să-ți dorești ,,prietenia” cu el, să-i ciugulești din palmă, să te rogi de el. Gândire tipică de stăpân de sclavi. Deși sunt înțeleși între ei, mimează acum toți din UE indignarea. ,,Biata Românie!” Povești. Jumătate din ăia de ne iscălesc destinele la Bruxelles, n-ar fi în stare să zică două vorbe despre istoria noastră. Așa a fost, așa va fi. Noi nu avem prieteni. Cine a făcut Europa praf, cine a metisat totul, cine a făcut-o să devină aidoma Babilonului, Sodomei, nu ei?

Nu-i vorbă, că nici meltenii noștri care se zgâiesc la zidurile Schonbrunnului nu au habar că pe acolo e și aurul Apusenilor, iar pe gherțoiul român cu clăpari de firmă ce se dă pe o pârtie din Tirol îl doare la moțul de la bască de realitatea că a avut un stră-străbunic iobag călcat în picioare de ăștia! Educația sub conducerea lui Iohannis-Pralong-Deca a făcut pe tot ce s-a putut să le facă ciorbă în creier copiilor. Și în vreme ce în drumul spre o firmă care scurge banii în Austria sau Olanda, bucureșteanul complet ignorant va călători cu un tramvai ,,Imperio” (Ehehe, v-ați prins?), la Alba Iulia se va schimba o gardă austriacă, iar frățiorii lor maghiari vor exploda de o plăcere perversă. Le-am făcut-o mămăligarilor!

E și un șantaj aici, cu resursele noastre, prea ,,micile” redevențe, prea puțin aur verde tocat la rumegușul din Sebeș, Marea Neagră mai poate aștepta țevile austriece, firmele și băncile n-ar fi cazul să fie controlate. Am adus în țară prea puține rable de-ale lor. Se mai poate, că românii îndură și în loc de comandanți au ajuns să aibă parameci.

Am avut așa-zise beneficii, dar noi am fost primiți în UE să fim mulși de tot ceea ce se poate. Și s-a putut. Că noi n-am avut conducători, ci moluște.

Să fii președinte, să îl poftești în palat la un tete-a-tete pe jupânul lor și să te lucreze apoi, pe ocolite, asta înseamnă să fii mafiot. Să faci toată lucrătura aducerii pe tron a acestui pierde-vară, fără să ai minimul respect pentru un popor măreț? Ce treabă are Iohannis cu țara asta n-am înțeles, pentru că el a fost punctat, recrutat, pregătit și suit în jilț să ne execute. Tot: Biserică, Armată, Sănătate, Educație, Administrație, plus bruma de solidaritate care se înfiripa. Și totul cu tupeul că ne face, chipurile, vreun bine!

Apoi, polițienește vorbind, să nu îmi spuneți mie că aderarea la Schengen a statelor înseamnă frontiere mai sigure din punct de vedere al infracționalității. E o mare prostie, că hoții fluieră prin spațiul ăsta ca la Gara de Nord! Migratorii așa au ajuns la ei, în spațiul Schengen, trecând ca prin șvaițer. Iar polițiile lor, după principiul ,,funcția creează organul”, sunt vai de mama lor! Dacă le iei la bani mărunți, nu-ți vine să crezi că sunt așa de slabe. Pe cât sunt de abuzive cu esticii, pe atât sunt de proaste. Păi gaborii noștri erau trimiși la specializare la poliții din UE, se bucurau ca proștii că schimbă peisajul, dar ce să vezi, ăia vechii nu prea aveau ce să învețe în materie de meserie de la ăștia! Poate doar să se holbeze la dotare. Așa a fost planul migălos și cei din instituții (inclusiv SIE, SPP, SRI, STS), au fost trimiși la cursuri de spălare pe creier, la cele mai nocive cursuri de formare (citește dresaj), multe alimentate din țâța toxicului Soros! S-a creat o nouă clasă de prelucrați în instituțiile de forță, globaliști, lgbtiști, oameni cu principii fluide. Iar viitorul nu sună bine, că ăștia o execută și pe mumă-sa, iar țara? Ubi bene, ibi patriae. Nu vreau să am ofițeri decorați de Putin, dar nici ca ofițerilor de informații și de decizie să li se atârne de veston tinichelele altui stat! Măcar faceți-o pe mutește.

Mai avem așadar bărbați de stat, dulăi de pază ai Țării Românești? Evident că nu. Avem în schimb javre cu duiumul.

Vom intra în spațiul cu lapte și miere, însă afrontul germanic va rămâne pentru totdeauna! Un pumn în figură, al câtelea, în istorie?

Și pe cine au lovit? Scutul Europei din Evul mediu și până azi, realitate recunoscută de toți istoricii Vestului. Noi suntem apărătorii acestor degenerați, de nu i-am mai fi apărat! Noi suntem urmașii ,,Atletului lui Hristos”, Ștefan! Noi îi moștenim pe Mircea, pe Petru, pe Ioan Vodă cel Viteaz, pe Mihai! N-ați auzit de ei, nu? Păi cum să auziți voi că stră-străbunicul meu stătea cu o mână pe plug și cu cealaltă pe sabie? Azi turcul e nestingherit la Amsterdam, la Viena și la Berlin, frăție mare, iar planul islamizării Europei e în plină desfășurare. Dovadă a degenerării speciei umane sunt ,,conducătorii” Europei. Dacă îi scuturi puțin, mare brânză nu rămâne de ei.

Nu meritam acest pumn între ochi. Să vă fie rușine!

Dar acest vot nu a fost întâmplător: e și consecința slujului, căciulirii, a coloanei vertebrale mlădioase. Ce bărbați de stat mai avem noi? Noi avem CV-uri, nepoate, flăcăi tomnatici, copiii părinților lor securiști. Forme fără fond. Azi e doar decontarea. O parte din ea, că va mai fi. O mare cădere ne lipsește, un cutremur, un conducător, o idee, să ne trezim din somnul cel de moarte!

Era o vreme, după 1920, când pâinea Vienei venea din Bărăgan. Vedeți ce paradox? Am dat pe nimica-toată industria, pământul roditor, resursele cele mai bune (taman alea pe care bandiții de azi le numesc sustenabile, regenerabile), băncile, țițeiul, avem nemți peste tot, dar suntem chiuretați tot de ei și ai lor!

Cine a făcut ,,atacul la moneda națională”, acea speculație, când nu știa nimeni de mândrețea de antiromân Cîțu? Nu cumva și băncile germanice? Lasă, că proștii uită!

Nu omiteți de unde a fost diliul de Hitler și cine a inițiat cele două războaie mondiale din istoria lumii, că până la urmă tot de aici ni se va trage.

La noi, de când inutilul imobil infatuat antiromân a suit pe tron la Cotroceni, peste tot s-au promovat, în disprețul oricăror norme profesionale și ale bunului simț, ,,nemți”, că aveau numele germanic, cu asemenea conotații: spitale, poliție, DGA, MApN, primăria Sibiului, consilii județene. I-au scos din joben scamatorii năimiți care dănțuie peste țară dansul morții. Vă dau nume cu duiumul, nici nu știu de unde i-au scos pe toți. Păi la Sibiu, primărița se numește Fodor și e în Forumul germanilor, adică moștenitorul Grupului etnic german din vremea crimelor naziste.

În fapt, toate planurile mărețe ale ăstuia care mai bine pleca după tac-su în Germania, s-au năruit, inclusiv Schengen. Va zace în deal un deceniu și va lăsa în urmă praf și pulbere. Unealta distrugerii nu are reprezentarea faptelor, că nu-l ajută capul, dar mă întreb cum poate avea sfetnici așa de proști? Cineva ar fi necesar să-l scuture de surtuc.

Până la urmă, în termeni simpli, este cazul să spui omului de rând ce înseamnă spațiul Schengen. Simplificare la trecerea granițelor, șoferii de tiruri nu mai așteaptă cu zilele, marfa perisabilă sau urgentă nu se alterează, eficiența firmelor care și așa gâfâie, cheltuieli mai mici cu vămile (Ministerul Finanțelor), cu IGPF (MAI), cu curent, apă, gaze, personal etc. Un altfel de turism, aeroporturi fără cozi, simplificare. Dar înainte de toate, înseamnă recunoașterea meritelor noastre. Noi îndeplinim condițiile strict tehnice. Iar Schengenul aduce și multe rele, dar despre astea nu vorbim acum.

Că DIICOT-ul scapă la noi hoții, că avem corupție, cine n-are? Păi Viena și Amsterdam gem de corupție!

Cu războiul la granițe, cu prezența ,,curentului eurosceptic”, a rusofililor, cu cetățeni tocați la melodie de carantine și noi dictaturi, cu cartela de libertate, iată că austriecii și olandezii (tot germanici) își permit, își îngăduie să ne trântească ușa în nas? Absolută prostie altoită pe iresponsabilitate.

E vremea să zic de câtă zbatere a fost în instituțiile noastre. Vioara întâi a fost MAI, unde începând din anul 2009, numai pentru ,,problematica Schengen”, conducerile care s-au succedat în palatul din Piața Revoluției au alocat simultan peste 500 de funcționari / militari, care există și acum! Au fost în principal ofițeri, pentru că agenți nu există aici decât la control acces / dispecerat pază sau la șoferi.

În condițiile trecerilor în rezervă și insuficienței agenților și ofițerilor în teren (operativ), cu asasinate la comandă, omoruri, tâlhării, nesiguranța străzii, luare de ostateci, personal lipsă la secții orășenești și în sate, cu plandemia și teroarea medicală, cu inventarea de pseudolinii de muncă, în situația în care personalul din teren nu mai știe nici acum cui să se plângă pentru lipsa totală de susținere, iar barometrul încrederii cetățeanului în MAI este scăzut la un nivel fără precedent, conducerea ministerului s-a dovedit habarnistă.

Astfel, la MAI s-a înființat încă din 2009 o întreagă structură, la nivel de direcție, Direcția Schengen. Aceasta a devenit în prezent Direcția Generală Afaceri Europene, Schengen și Relații Internaționale. Sună tare pompos și e condusă de doi chestori și un comisar-șef! Deci e direcție generală, cu director general, adjuncți, directori, șefi de servicii, de birouri, de compartimente, o stufoșenie, că așa e nevoie.

La înființare direcția era condusă de însuși chestorul general dr. Marian Grigore Tutilescu, care nu venea de la Poplaca, ci fusese secretar de stat la MAI și toată liota de șefi și de politicieni ne-a tocat atâta amar de ani cu Schengenul.

Mihai Cătălin Necula

Acum structura asta e condusă de chestorul cu două stele Mihai Cătălin Necula, taman de 1 decembrie avansat în grad de președintele Iohannis (chestor principal). Acesta a primit prima stea de general acum trei ani și anul trecut (2022) acesta a fost decorat de însuși președintele Austriei cu ,,Marea Cruce de Argint”. Adică omul care are în responsabilitate Schengen este apreciat de președintele țării care votează contra noastră, tare de tot, n-am mai pomenit!

Necula e ajutat de Nușa Coman, avansată și ea chestor cu fustă chiar de Ziua Națională, tocmai pentru meritele în lupta Schengen!

Poate nu știți, dar la Academia de poliție s-a predat studenților un modul ,,Schengen”, la școlile postliceale de agenți / subofițeri i-au tocat cu orele în domeniu. La Ploiești, în locul fostului liceu militar al MAI ,,Neagoe Basarab”, desființat, s-a înființat Centrul Multifuncțional de pregătire Schengen, existent și în prezent, condus de un general cu două stele, doctor Ovidiu Macovei! Aici au urmat cursuri speciale personalul cu misiuni de acest fel (IGPF, IGI, IGPR). Nu mai zic că la orice direcție și armă din MAI s-au ținut instruiri de felul ăsta, a existat minimum un ofițer care s-a ocupat de asta, când erau altele mai arzătoare.

Pentru ce s-a alocat sumedenia de resurse dacă rezultatul este nul?

La evaluările și examinările anuale, tot personalul MAI avea în chestionare / programă „problematica Schengen”. Dacă însumăm Direcția Schengen din MAI, Centrul multifuncțional și altele, rezultă peste 500 de ofițeri, în principal, care activează încă de acum 13 ani numai în această ,,linie de muncă”, în condițiile în care în teren dai cu tunul și nu găsești un polițist când îți arde buza și nu mai știi cum să te cârpești.

La Inspectoratul General pentru Imigrări, tot structură foarte importantă a MAI, ministrul Bode și-a împuternicit în februarie 2022 fostul coleg de bancă din liceu, avansat în 2021 de el chestor, psihologul Marius Florin Mihăilă, fost inspector-șef la IPJ Sălaj, fost cinci zile rector al Academiei de Poliție, deci om de încredere, nu fitecine!

Ministrul Bode este unul dintre cei pentru care pseudoactivitatea de la MAI a fost aflare în treabă, inventând poliția pregătirii profesionale, cea a animalelor, a școlilor (deși nu vede nimeni polițiști în preajma școlilor), precum și – halucinant! – câinii polițiști dresați să detecteze covidul! Cred că alături de alți ciocli și teroriști medicali, și acum suferă că s-a dat ordin de zi pe unitate să se retragă covidul în cazărmi, până la proxima ocazie.

Deși puterea clamează la tot pasul austeritatea bugetară, ministrul și-a bătut joc de bunul simț și a umflat structurile care căpușează MAI. Într-un ultim gest, umilitor pentru noi ca popor, că pentru el se vede că nu este, încercând să îngrașe porcul în Ajunul Crăciunului, s-a dus la Viena să îmbuneze răceala austriacă. Și el a avut sfetnici proști. Prin urmare, acest inutil este cazul să demisioneze de îndată, sau să fie demis de premier, iar abuzurile sale să fie cercetate de instituțiile în drept. Evident, asta nu se va petrece cu actuala putoare de putere, care defilează dictatorial peste tot și fluieră în Parlament.

Ce diplomați avem, ce treabă au un Aurescu sau un frățior Muraru cu interesele României?

Au trimis ambasador la doi pași de Hoffburg pe unul care zâmbește șiret în colțul gurii, făcând paradă de germanisme și a îndrugat de toate la DW, un post care și acum aruncă nemeritat cu zoaie și face poliția partidelor de la noi, adăugându-se altora. Atât avea el în comun cu Austria, dar el se alătură unor ,,ambasadori” trimiși de Ilici și Băse, gen  Paleologu, Luca Niculescu ș.a., slabi. Ei s-au calificat la locul de muncă, exact ca cei intrați în MAI pe ușa din dos, pe pile și nepotisme.

Cine ne dorește să fim tari? Nimeni. Dacă ar putea, ar pune pe cântarul Schengenului multe din aberațiile lor, inclusiv federalizarea și raptul teritorial al Transilvaniei. Noi înșine ar fi necesar să fim cremene, dar cu această clasă politică mizerabilă, ticăloasă, cum să fim, când nonvaloarea se promovează mai peste tot?

A judeca episodul Schengen doar așa, ușuratic, singular, ar fi o gravă eroare. Planurile marilor putori ale UE sunt cu bătaie lungă. Ne vor slabi, dezbinați, frustrați, jecmăniți, fărâmițați, eventual luați în brațe de ursul de la răsărit și ei să apară apoi ca salvatori. „Prietenia” cu ei e un mare fâs.

Luăm rămășițe, agonizăm, ne încăierăm între noi (manevre), Moldova rămâne separată (atenție la interesele din Basarabia: austriece, germane, rusești, israeliene ș.a.m.d.), suntem șantajați cu PNRR clar, că numai cei cretini nu văd mizeria care ni se strecoară cu pretext. În plus Austria – colos cu picioare de lut – țară de sate, e împănată de agenți de influență, are curent comunist și influență tot așa peste tot. Habsburgii sunt de domeniul trecutului doar la noi. Și numai în colonia România, unuia Dominic i s-au dat averi.

Așadar, ca de atâtea ori în istorie, n-am dat suficiente plocoane, nu ne-am căciulit îndeajuns. Suntem iarăși pe cont propriu. Un aspect să nu-l uite flăcăii ăștia: să nu confunde poporul român cu liota de lichele și iesmeni care a pus deocamdată stăpânire pe neamul românesc!

Autor: Florin Șinca

Citiți și:
Patriotismul președintelui Iohannis, eșecul Schengen și limita penibilului
România – o ţară ajunsă la disperare, cu un guvern fantomă şi un popor debusolat, atacat din toate părţile
Contribuția importantă a românilor la binele umanității – o moștenire pentru viitor ce este oferită lumii de poporul român (I)

 

yogaesoteric
23 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More